bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun..y789

farkındalıklarımın günden güne artması, ilahi gücün yüreğime kattıgı eşsiz mutluluk için Şükürler Olsun.

bugün sabah yine güneşi görebildiğim için şükrediyorum ....:zpzp:

farkındalıklarımın günden güne artması, ilahi gücün yüreğime kattıgı eşsiz mutluluk için Şükürler Olsun.

çok güzel bunu seçiyorum
iyi niyetli arkadaşlarım olduğu için şükürler olsun yarabbim

C-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr ::) böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr ::) kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr ::) hepinizi seviyorumm

Bu gunde saglikla uyandigimiz ve sicacik bir evimiz yiyecek ekmegimiz oldugu icin sukurler olsun.
Allahim herkese herkesle beraber bana ve benim yuvama da huzur mutluluk saglik ve bol bol bereket versin insallah.

Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum...

Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum...

Meslektaşım phantomm, seni çok takdir ettim gerçekten, ben de böyle bilinçli bir meslektaşım ve değerli dostlarım olduğunu için şükrediyorum....sevincli

C-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr ::) böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr ::) kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr ::) hepinizi seviyorumm
iyiki varsın
bizde seni seviyoruz

Bu sabah yine mutlu şekilde uyanıp,yepyeni güne şükrederek başlayabildiğim için teşekkür ederim.

Farkındalıklarım için,dışarda harika bi şekilde parıldayan güneşi içimde de hissedebildiğim için,kendi değerimi bilebildiğim için şükürler olsun..

Ailemle beraber olduğum,onları hergün sağlıklı,ışıl ışıl, sevgi dolu görebildiğim için teşekkür ederim.

Güzel bakmayı bilen güzel gözlerim için,beni taşıyan ayaklarım için,her işime yardımcı olan ellerim için,hergün yeni birşeyler öğrenmeme,arkadaşlarımla sohbet edebilmeme vesile olan emektar bilgisayarım için çok, çok şükürler olsun.

Huzuru hayatımda hergün duyumsayabildiğim,her yeni gün bi öncekinden daha harika geçtiği için teşekkür ederim.

Teslimiyet duygusuyla dolup taşmayı öğrenebildiğim için şükürler olsun.

Her an herşeyin, benim ve bütünüm hayrına gerçekleşebilecek olduğunu bilmemin verdiği mutluluğu ve heyecanı hissedebildiğim için teşekkür ederim.

Hayatıma giren herkese ve herşeye teşekkür ederim:)

Yazabildiğim yazamadığım herşey için şükürler olsun..

çok şükürler olsun herşey yolunda gidiyor..

Çok şükür olgunlaştım çok şükür ne olursa olsun benimle ilgili olduğunu biliyorum
ve çok şükür herşey çok kolay çözülüyor
Çokkkkkk şükürrr

Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...

Çok şükür ki kalbini kırdığım ve sırf bu yüzden üyeliğini iptal eden biriciğim Enes geri döndü...
bebek-resim5preview.jpg

nası gidiyim bee y789 daha değişemedim bilee khkh56khkh56 hemm, kalp malp kırılmadıı sevincli sapasağlamm, kendileri krzm67

ŞÜKÜR
sizin gibi mekleklerle, pırıll pırıll kalbi olan; gönlünün genişliği sınır tanımayan, herşeyin en iyisine layık olann insanlaarla tanıştırdığı içinn; şükürler olsun, Rabb'imee ::) seviyorum be hepinizii blissy

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri