bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
çok keyifli ve neşeli bir pazar günü geçirdiğim için şükürler olsun.

Sukurler olsun kendimi iyi hissettigime her sorunla basedebildigime sukurler olsun dolu dolu gecen gunlerime

her yeni gün güzel süprizlerle kapımı çaldığı için şükürler olsuny789

heyyy bugün çok sevdiğim Ali abim geldi çok şükür ,Allahım sana...

çocuklarım hayırlısı ile yerlerine ulaştılar sonsuz şükürler olsun

Çok şükür doğan güne çok şükür sağlığa çok şükür yaşama gücüne çok şükür yaşama SEVİNCİne 956kguitarpartysmileyblissy

yarın güzel bir gün olucak şükürler olsun....

Beni seven, merak eden ailemmm olduğu için çokkk şükürrr

ailem olduğu için
çocuklarım iyi olduğu için
yaşadığım için
nefes alabildiğim için şükürler olsun

Canım dostumla her zaman gitar çalıp şarkı söyleyebildiğimiz için şükürler olsun. Allah her zaman nasip etsin...Amin...

akıl sağlığım için şükürler olsun

İnsanları bilinçlendirme adımı atıyorum ve bunun için o kadar şükrediyorum ki bilemezsiniz : )

bugün güneşi gördüğüm için,herşey yolunda gittiği için şükürler olsun Allah'ım sana.

Yine yeniden yeni bişeyler öğrendiğim için hayattan şükürler olsun.

Bu sabah,sadece kendim için değil, sevdiğim tüm insanlar ve yeryüzünde bu günü yaşama şansı verilen tanıdığım veya
tanımadığım herkes için şükrediyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri