bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gogogobu günde işimi başarıyla tamamladığım için; müşterileri sakinleştirip, memnun bir sekilde gönderebildiğim için. ve tüm karmaşaya ragmen sakin ve huzurlu olduğum şükürler olsun 128956

Bugünüde sağlıklı geçirdiğime sonsuz şükürler......

akıl sağlığım yerinde olduğu için,
beni sevdiğini söyleyen çocuklarım olduğu için,
yürüyebildiğim konuşabildiğim kendimi ifade edebildiğim için,
şükürler olsun

Sağlığım yerinde olduğu için
İşyerindeki arkadaşlarım çok iyi olduğu için
isteklerimin bir çoğu gerçekleştiği için
mutlu ve huzurlu bir ailem olduğu için
şükürler olsun.

bugün sağlığım yeride oldugu için şükrediyorum
burada şüretmemiz gerektiğini bize hatırladan bir sayfamız olduğu için şükrediyorum

bugün hastaneye muaneye gitmek zorunda olduğum bu yüzden okula gitmediğim için şükrediyorum :D bir gün ders yok bugün ders yok ohh beee :D:D:D

bugün hastaneye muaneye gitmek zorunda olduğum bu yüzden okula gitmediğim için şükrediyorum :D bir gün ders yok bugün ders yok ohh beee :D:D:D

maviscadı beni cok güldürdün, öğrenciliğim geldi aklıma.. cok tatlısın gercekten... y789
gülümseyebildiğim için şükürler olsun tanrım96kl

daha sağlıklı,daha dinç ve çevik olduğumu hissettim bugün,
ailemle daha fazla zaman geçirebildiğim için,
sevgi yumagı olup çevremdekileri etkileyebildiğim için,
mutluluğumun yüzümde bir güneş gibi parladığını farkedebildiğim için,

BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN YÜCE RABBİM.

oooff bugün sayenizde enerji doldum yaaa:D kendimi çok iyi hissediyorum:D bundan sonra okula hergün 3. ders gidicem :D önce buraya girip enerji ve sevgi depolamam lazımmm. Harbiden okula gidemediğim için bugün çok mutluyummmm :))))))))

harika bir güne uyandığım için,sevincli
hedeflerime gittikçe yaklaştığım için,956k
farkındalıklarım arttığı için şükürler olsuny789

Bütün insanlığın modayla,parayla,medyayla,dinle ve daha bir çok bunlar gibi şeylerle uyutulduğu bir dünyada sürünün parçası olduğum için şükürler olsun.

Patronumun ailemin ve hiç tanımadığım insanların bana hazırladıkları günleri yaşamak zorunda olduğum için şükürler olsun.

Açlıktan, savaşlardan ve en önemlisi insanların düşüncesizliğinden hergün birilerinin öldüğü bir dünyada yaşadığım için şükürler olsun.

Ve kimse kusura bakmasın ki beyninin içinde hayatı tozpembe yaparak gerçeklerden kaçan ve bunun farkında olmayan insanları görüp ibret alabildiğim için şükürler olsun

bu gün kendimi daha sağlıklı,huzurlu hissedebildiğim için,
çevremdeki insanları,hayvanları,çiçekleri görebildiğim için,onlara büyük bir sevgiyle bakabildiğim için.

BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

Bugün hastanede benden altı tüp kan aldıkları amaacıyp vücudumda bana biraz kan bıraktıkları için şükürler olsun(!)y789Kolumu delik deşik ettiler ağrısı geçince gelip bir daha şükretçemmmmblissy

sağlığım yerinde şükürler olsun128956

sağlığım yerinde şükürler olsun128956
İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyim
y789

İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyim
y789

YA ÇOK TATLISIN YİNE GÜLÜRDÜN BENİ TESKKÜR EDERİM.. SENİ SEVİYORUM CADIM girlhaha

Çok şükür sağlıklıyım herşey çok iyi olmaya başlıyor krzm67
(İnş.)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri