bugün hastaneye muaneye gitmek zorunda olduğum bu yüzden okula gitmediğim için şükrediyorumbir gün ders yok bugün ders yok ohh beee
![]()
sizin gibi dostlar olduğu için şükürler olsunmaviscadı beni cok güldürdün, öğrenciliğim geldi aklıma.. cok tatlısın gercekten... y789
gülümseyebildiğim için şükürler olsun tanrım96kl
İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyimsağlığım yerinde şükürler olsun128956
İnşallah hiç bozulmaz tatlım. Tek anahtar sinir ve stres. sakin olun yeter... Benim gibi agresif ve kompleksli olmayın. ayrıca kolum geçti ama yarın yine kan alcaklarmış bu sefer başka bir test puuuufff. bundan sonra kan vermem kan benim değil mi vermiyorum anasını satiyim
y789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.