bu gün ne için şükrettiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu gün kabına sığmayan bir enerji ile dolu olduğum için,
satış gırafigim hızla arttığı için,
harıka fırsatları gördüğüm için şükürler olsunnnnnnnnnnnnn

• Güneşin içimi ısıtan sıcaklığını hissedip,içimi kocaman kocaman mutlulukla doldurmasına izin verdiğim,
  • Mutlu olarak etrafıdakilerede mutluluk saçabildiğim,
  • Sabah yatağımdan kalkıp bugünde sağlıklıyım şükürler olsun diye şükredebildiğim için,
  • Nankör insanlardan biri olmadığım için şükürler olsun girlhaha girlhaha girlhaha

harika bir güne merhaba dediğim için,
her gün yeni şeyler öğrendiğim için,
farkındalıklarım arttığı için,
kızım ders çalışmaya odaklandığı için,
harika aile ilişkisi içinde olduğum için,
şükrettikçe şükredeceğim olaylar arttığı için şükürler olsuny789

bu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun...................

KIPIR KIPIR ENERJİYLE YENİ GÜNE MERHABA DİYEBİLDİĞİM İÇİN,
OLUMLAMALAR YAPIP KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN,
AİLEMİN DUASINI ALDIĞIM İÇİN,
İŞİME BÜYÜK BİR HEYECANLA GİDEBİLME HAZZINI YAŞADIĞIM İÇİN
BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN.

bu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun...................
güzel pozitif düşün güzel olan her şey seni bulsun.sevinclineye enerji gönderirsek hayatımıza onu çekeriz

ihtiyacım olan kelimelerdi bengusu cok tesekkkür ederim.. iyi dileklerin içinde.. iyiki varsın.. :))

dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle

dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle

dileğinle aynı titreşimde bi profil resmine sahip olduğuma şükrettim bende.. herşey gönlünce olsun..u859 sevgiyle kal O0

• Bu soğuk yağmurlu havada sıcacık evimde oturup tadını çıkarta çıkarta kahvaltımı yapabildiğim,b456
  • Dışarıdaki soğuğa inat içimi ısıtan dostlara sahip olabildiğim,ark5
  • Yumuşacık koltuğuma gömülüp çayımı yudumlayabildiğim için,coffe2
  • Bugünde içim yaşama sevinciyle dolup taştığı için,cilgin897
  • Yeni kitaplar alabilecek kadar param olduğu için,utananadamtender45
Binlerce kez teşekkür ederim Allahım...Şükürler olsun sana girlhaha girlhaha

sağlıklı olduğum için şükrettim.
ellerim arkadaşlarımınkinden daha küçük diye vızırdanırken,o gencecik üniversite öğrencisi gibi kolum diğerlerinden daha kısa,yanmış vs.olabilirdi.özrüm olabilirdi.sağlıksız olabilirdim.

şükürler olsun bi engelimiz yok

para kazanacak mesleğim, mesleğimi yapabilecek sağlığım ve bunun sayesınde de yeterli ekonomik özgürlüğüm olduğu için şükrettim

kendim olmayı duygularımı ve sözlerimi özgürce söyleme hakkına sahip olduğum için çok güzel bir anne babaya sahip olduğum için sıcacık bir evde oturabildiğim için ve kendime güvenim tam olduğu için şükrettim:)(daha çok var ama bir başlarsam hiç susmam diye korkuyorum şimdilik bu kadar yeter)hihi...

bu gün sağlıklı olduğum için çok şükrettim.

bu sabah saat 08:00 sıralarında depremle sarsıldık.evde kızımla yalnızdık.kızım daha küçük olduğu için bişey anlamadı ama hayatta olduğumuz için Allah'ıma şükürler olsun.

şükürler olsun hatalarımdan ders çıkarabildiğim ve zararsız bir şekilde atlatabildiğimiz için.

Forumda gezinirken sigarayı bırakma kösesi gözüme carptı ve 20 gün önce bu alışkanlığıma son verdiğimi sonradan hatırladım öyle silmisim ki beynimde bu alışkanlığı bıraktığımı bile hatırlamaz olmusum.. şükürler olsun tanrım bana çelik gibi bir irade verdğin için..aman tanrım kendimi nasıl seviyorum ben öyle cok mutluyum şimdi u859k8908uy897alk78

ziyaret edecek bir annem ve babam olduğu için,
kızlarıma zaman ayırabilecek bir işe sahip olduğum için ,956k
grubum hızla büyümeye devam ettiği için,sevincli
her gün yeni insanlar tanıdığım için,
şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için,
sevip sevildiğim için,
şükürler olsunnnnnnnnnny789

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri