güzel pozitif düşün güzel olan her şey seni bulsun.sevinclineye enerji gönderirsek hayatımıza onu çekerizbu gün ilk kez zamana güvendim bütün olacaklar için endişelenmeyi bırakıp arkama yaslandım..tüm olacaklar için şükürler olsun...................
umarım dileğin en kısa sürede gerçekleşiry789dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle
dmlglr selam bu ne güzel bir profil resmidirki içimi titretti anne olmak dilğim arzum isteğim dahada arttı bende buna şükrettim birde bu sitenin ve sizlerin varlığına şükürler olsun sevgilerimle
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.