BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

alalev61

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
EVVEEET günlerden 25 eylül salı ve ben gelişmeleri yazmaya başlayacağım bundan sonra telkinleri bir haftadan fazldır dinliyorum..henüz bi gelişme yok gibi ama geleceğe dair umutlarımı yok etmek istemiyorum..istiyorumki herşey istediğim gibi olsun karamsarlık, korku dolu kötü günler eskilerde kalsın ..herşeyin hepimiz için çok güzel olması dileğiyleee coffe2

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

mrb alevalev
evet kesinlikle herzaman pozitif düsnmemeiz gerek
baslangic zor olabilir ben su an mesela kendimi pek iyi hissetmiyorum ama bu belkide bir dalgalanma dönemidir yani gecicidir
insallah hersey hepimiz icin güzel olacak

olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..

alalev61 ' Alıntı:
olumsuz düşüncelerden korkar oldum adetaa bu ne biçim bir his anlamadım ...olumlu düünmek insanın kendini kandırmacası gibi sanki olumsuzluğa o kadar alışmışım ki ne yazık..telkinlerle tüm bunları aşacağım günleri iple çekiyorum..daha herşeyin çok başındayım yılların birikimini bi çırpıda atmam kolay olmayacak sanırım ..
Alalev ne zamandır dinliyorsun bilmiyorum ama bu işte sabır çok önemli diyorum bundan önce belki olumlu düşünmek için telkin vermenin önemli olduğunu biliyordun ama bunu uygulamak işe yaramıyordu bazı nedenlerden dolayı
şimdi bu olumlu düşünöe egzersizi bilinçli hata yapma egzersizi ve ayna egzersizi gibi çalışmalar daha kolay ve etkili olacak bunlar ayrıca telkinlerin etkisini hızlandırır değişimi kısa zamanda yaşaman dileğiyle hismiley

evet turgay arkadaşım sabretmek lazım doğru önerilerin için teşekkür ederim dikkate alıcam 98569

telkinleri dinlerken baş ağrısı mide bulantısı yakınmalarım olmuyo, bir ara var gibi sandım ama psikolojikti sanırım benim her zamnaki evhamlarımdan olabilir..şimdide acaba bu olumsuz etkiler yok yoksa telkinler bana etki yapmıyomu diye düşünmeye başladım ..ama eskisine nazaran çok daha iyiyim kabul ediyorum mesela bundan 3 hafta öncesine kadar mutsuz olduğum anlarda çekilmiş resimlerime bakmak istemezdim,bakarsamda hüzünlenir ağlamak isterdim ama artık bakıyorum ve hiçbi olumsuzluk hissetmiyorum o günler eskide kaldı diyorum ice1

kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

alalev ' Alıntı:
kendimi bidaha hiç olamayacağımı düşündüğüm eski hallerimden bile daha iyi hissediyorum..tüm bunlar telkinlerin marifetleri olsa gerek ..nasıl böyle oldum bende anlamıyorum.anlamayda çalışmıyorum zaten kendimi iyi hissediyorum ya en önemlisi o 96 dahada iyi olacak inşallahh..

Teşekkür ederiz paylaşiminiz için.Gerçektende telkinler ile bende hiç olmadığım kadar mutlu ve iyi hissediyorum.Son 1,5 senedir. hismiley

size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

size ne kadar teşekkür etsek az gelir Atakan Bey ,teşekkürlerin en güzelini siz hakediyosunuz .. s456

alalev ' Alıntı:
size ne kadar teşekkür etsek az Atakan Bey tüm bunların hepsi sayenizde oldu ..olmaya devam edecek olanlarda sayenizde olacak s456

Ben teşekkür ederim.Her zaman tekrar ettiğim üzere forumda meydana gelen gelişimleri yazmaniz yeni üye olanlarında sabırla dinlemesine neden oluyor.Başından beri süreç için günlük açıp paylaşımlarda bulunmuşssunuz.

bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?

sevgili alev,gunlugun hayirli olsun..telkinlerin faydasini gormeye baslamissin ...bende cok faydasini gordum....ee artik sende hayati degisenlerdensin b456

alalev ' Alıntı:
bu siteye bişeyler yazmadan uyumak istemiyorum alışkanlık oldu iyice 98569..atakan bey size bir sorum olacak ilk iki hafta ego güçelndirici ve suçluluk dinledim sonraki ilk hafta telkin çeşidini beş taneye çıkarıp dinledim şimdi bikaç eklenti daha yapıp 8 tane dinlicem ..acaba çeşit fazla olursa etkisinde bi azalma olurmu ki ?
İlk iki haftadan sonra eğer etkileride gorduyseniz suçluluk telkinini listenizden çikartabilirsiniz.8 adet dinleyebilirsiniz.

teşekkür ederim Atakan Bey..evet elif'cim telkinler iyi geldi bana sanırım bazen yine eskisi gibi olursam diye düşünüp biraz tedirgin oluyorum ama genel olarak kendimi iyi hissediyorum onayi ..telkinlerin sende de olumlu etkiler yaratması sevindirici dilerim her daim devam eder bu olumluluk halimiz..

sevgili alev geri dönüş olmuyor..belki bazen, benim içe dönüş diye adlandırdığım bir durum yaşanabilir (ben bunu yaşıyorum) ama bu günlerde kendimi daha berrak bir mercek altında görüp yapmam gerekenler hakkında kesin kararlar alabiliyorum..zaten bu günlerde çok uzun sürmüyor,artık yaşamda ne istediğimizi,ve bunları nasıl gerçekleştireceğimizi bildiğimiz günler başladı..darısı diğer arkadaşların başına saygılı sevgiler..

günlüğüme benim dışımda birilerinin yazması ne güzel helede sizin gibi kıdemli üyelerden yazı geliyosa. ttli3 öyle diyorum çünkü yazılarınızı okuyorum birçok yerde çok güzel şeyler yazıoysunuz..bu arada ben niye herzaman offline görünüyorum profilimde acaba dusun

alevcim profile tikla solda uyelik ayarlari var oraya gir...beni m cevrim ici oldugumu herkes gorsunmu diye bi yazi var onu isaretleeee ..iste bu kadar b456

tam yazıyodum olmadı diye baktım yapmışım yeşil yanıyo ..şu elektronik şeylerin hiçbirinden anlamıyorum ben y789

üf bugün bana geldiler yine rt67 akşamadan beri böyleyim daha doğrusu kendi kendime olumsuz şeyler düşünüp üzüyorum kendimi..ama bu durumuda engelleyemiyorum sanki herşey kendiliğindne oluyo yaa.acaba eski günle geri mi geldi ,yaptığım onca şey boşuna mıydı diye düşünmeye başladım sad456.. niye böyle oluyorum off.okuyanların içini karartıcı bir yazı oldu ama maalesef bugün böyle

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri