BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

Ynt: BU ALEV'İN GÜNLÜĞÜ BUNDAN SONRA

segili hayal hanım, bugün benim o enerjiye çok ihtiyacım var ve gönderdiğin o enerjiyi tüm kalbimle kabul ediyorum çok teşekkürler. İyiki burdayım. rt67

hayal ablamın gönderdiği şifa enerjisini kabul ediyorummm her daiimm kiss3

OOOHHHH şimdi dinlendim işte,bende sizleri seviyorum güzel kızlarım..allah hepinizin yüzünü güldürsün..alev reiki konusunu okursan neden bahsettiğimi anlarsın..hepinize en derin saygılı sevgilerimi sunuyorum

bugün yine güzel bir gündü işyerine yeni bilgisayarım geldi ,en seviğim çiçeği alıp masamada koydum önceden böyle şeyler beni pek mutlu etmezdi ama yine eskisi gibi zevk alır oldum yaa herşey kendiliğinden oldu ben bişey yapmıyorum valla fırsat buldukça telkinlerimi dinliyorum bide bu siteye giriyorum gogogo gogogo hayal ablada sağolsun güzel şeyler yazıyo daha naasıl kötü olayım eski günleri hatırlamak bile istemiyorum hatırlayınca kendimi hala kötü hissediyorum demekki tam aşamadığım bazı şeyler var ama her yeni gün daha güzel olacak diye düşünüp geleceğe umutla bakmakta fayda var 98569
hayal abla ben reiki diilde eft ilgi duydum sen ne düşünüyosun eft ile ilgili ben pek anlamıyorumda böyle şeylerden utananadam

ablam ben eft ye nedense hiç sıcak bakamadım..ama biz keopsu davet ettik izmire ve ondan deep peat ve sedona tekniklerini öğrendik deep peat eft nin geliştirilmişi..hem sedona yöntemleri hemde peat'ın kitapları var istersen bendeki özetleride gönderebilirim..biz çok faydalandık..bir bak istersen..eft dende çok fadalanan arkadaşlarımız oldu..onların yazdıklarınıda okumanı tavsiye ederim..saygılı sevgiler

nihayet girebildim siteye ..akşam olumlu yaşama sanatı diye bir kitap okudum ilk başta hoşuma gitti..adındanda anlaşılacağı gibi olumlu düşünürsen olumlu şeyler yaşarsın tersi durumda da olumsuz şeyler yaşarsın tarzı şeyler yazıyodu..bugünden beri olumsuz düşündğümde bi korku kaplıyo içimi düşünürsem gerçek olacak diye biiyorum çok saçma ama böyle bir garşp ruh hali içindeyim oysaki herşey ne güzel gidiyodu 88a benim neyime böyle kitaplar havadan nem kapıyorum zatenn ...birisi bana akıl fikir versin sad456

olumsuz düşünceler bırak aklından geçip gitsinler olana teslim ol
aşırı çabalamadan olumlu düşün
çabasızca çabala
önce iç çatışma yaratma neden olumsuz düşünüyorum olumlu düşünmem lazım v.b tarzında düşünme
bırak olumsuz düşünceler akıp gitsinler ve sen onları havada süzülen bulutları izlermiş gibi izle
olumsuz düşüncelerin gelmesinin normal olduğunu kabul et ve onlar sanki başkasının düşüncesiymiş gibi izle
olana teslim ol
ve sonra değişimi yaratacak olumlu içsel konuşma ve olumlu hayalleri devreye sok
ok mi ????
kiss3

teşekkürler keops dediklerini uygulayacağım..ama kesinlikle bidaha böyle kitaplar okumayacağım hemen endişeleneceğim bi şekle sokuyorum yazılanları neden böyleyim anlamıyorum hal böyle olunca çok kızıyorum kendime bütün güzel düşüncelerim çıkıp gidiyo aklımdan ..
aa bu arada deep peat eğitimi almıştınız siz sanırım yanılıyo muyum?

peat-sedona-precision gibi eğitimler aldım
nlp , hipnoz meditasyon yıllardır ilgi alanım daha doğrusu hobim
bu ve benzeri teknikleri bütünsel bi şekilde birleştirerek uyguluyorum

peki bu tarz enerji tekniklerindne hangisini önerirsiniz acaba? yani benim şu gereksiz endişelenmelerimden kurtulabilmem için..birde kitaplarını alıp okumak öğrenmek için yeterli olur mu? çok soru sordum ama merak ediyorum şimdidden teşekkürler..

alalev ' Alıntı:
peki bu tarz enerji tekniklerindne hangisini önerirsiniz acaba? yani benim şu gereksiz endişelenmelerimden kurtulabilmem için..birde kitaplarını alıp okumak öğrenmek için yeterli olur mu? çok soru sordum ama merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
hangi tekniğin size uygun doğru yöntem olduğunu deneyerek bulursunuz o konuda bişeyler okuyup uyguladıkça doğru yöntemi aldığınız sonuçlar ve sezgileriniz gösterir
kitaplardan sedona yöntemi adlı kitabı tavsiye edebilrim
birde eckhart tollenin kitapları bu sizin dediğiniz tarzda olumlu-olumsuz düşünme döngüsüne giren kişileri meditatif zihin yapısına kavuşturmak için birebir(özellikle şimdinin gücü kitabı ve varolmanın gücü kitabı)
ve piyasada eft ile ilgili uygulama kitaplarıda var
ama geveze zihnin boşalması lazım ki olumlu düşünceyi algılasın
ve olumsuz duyguların boşalması lazım ki olumlu düşünce etksini göstersin
haydi size kolay gelsin
s456

eft yi bi denicem belki işe yarar..teşşekürler yinede bilgilendirdiğin için..ben böyle git geller yaşamaktna bıktım usandım artık..hiçbişey taamamıyla düzelmiyo bi gün iyiiyim iki gün kötü sıkıldım artık..bilinç altını incelemeye çalışmakta çok sıktı..insanlar hep bu şekilde mi mutlu oluyo ..bilinç altınnın inceliklerinden haberdar olmayıp mutlu olan biçok insan var ..düşüncelerimi kontrol etmeye çalışıyorum bu şekil herşey daha berbat oluyo..sanki kötü düşündüğüm herşey gelip beni bulacak gibi ..kafam çok karışıkkk

nlp bana zor ve karisik geli eger eft de o tarz bişiy ise sicak bakamam bizimle paylasirsan seviniriz alevev

alalev ' Alıntı:
eft yi bi denicem belki işe yarar..teşşekürler yinede bilgilendirdiğin için..ben böyle git geller yaşamaktna bıktım usandım artık..hiçbişey taamamıyla düzelmiyo bi gün iyiiyim iki gün kötü sıkıldım artık..bilinç altını incelemeye çalışmakta çok sıktı..insanlar hep bu şekilde mi mutlu oluyo ..bilinç altınnın inceliklerinden haberdar olmayıp mutlu olan biçok insan var ..düşüncelerimi kontrol etmeye çalışıyorum bu şekil herşey daha berbat oluyo..sanki kötü düşündüğüm herşey gelip beni bulacak gibi ..kafam çok karışıkkk
şimdi olay şu bi kere mutlu olan insanlar hobi sahibidir kendine bir hobi edin
ve bir kişiyi değerlendirirken bütünüyle değerlendirmek lazım
yargıda bulunduğunuz size mutlu gelen kişi gerçekte mutlu olmayabilir öyle gözükebilir
ya da gerçekte mutludur ama bunun nedenleri çok değişik olabilr
bi kere gün içinde yapmanız gerekenleri yapmıyorsanız hedefleriniz ve hobileriniz yoksa
işiniz size tatile gitmek gibi gelmiyorsa o zaman mutlu olmayı beklemeyin
ha bir alternatif daha var mutlu olmanın bir hint fakiri olmak gogogo
bu son yolu pek tavsiye etmem
ve zihni şimdiki zamana demirlemeyi öğretmek lazım
çok fazla geçmişe ve geleceğe gitmek zaten başlı başına bir sıkıntı
tabi bütün bu dediklerimi hayata geçirmek zaman alıcaktır
o yüzden sabırlı olmak lazım
hepinize bol mutluluklar

keops benim asıl sinirimi bozan bilinçaltıyla ilgili bi kaitap alıp okumaya başlamıştım 4 ocak 2007 de o akşam yatağa yattığımda abuk subuk şeyler düşünmeye başladım o dur budur bu konuyla ilgili araştırmalar yapıyorum biraz korku biraz merakla..biz 11 kardeşiz şimdi ablamlara bakıyorum kardeşime bakıyorum bu tarz şeylerle alakaları yok düşndükleri sıradan şeyler bende onlar gibi sıradan şeyler düşünmek istiyorum...ama yok yaklaşık bir yıl olacak benim düşündüğüm acaba şu şekil düşünürsem bilinçaltım nasıl tepki verir yok öyle düşüneyim yok böyle aman olumsuz düşünmeyeyim bilinçaltım olumsuzu kabul eder ve düşündğüm başıma gelir falan filaaan diyerekten düşünmekten kendi kendmden nefret eder hale geldim..sanki bu tarz düşünmek zorundaymışım gibi bişey işte sanki mantıklı olan bu şekil bi düşünce tarzıymış gibi..oh yaa okuyanların başını şişirdim ama bu yazıyı yazmak iyi geldiii banaaaaaaa..
bu arada bu bilinçaltı konularıyla ilgilenen biçok insan var onlar benim gibi endişelenerek bakmıyolardır olaya ama bende durum bu işte..

ayrıca bu 2007 yılında en çok istediğim kpss den istediğim puanı alıp memur oldum ..çok sevdiiğim ablamın bi bebeği oldu yeni bir ilde yani bir hayatım başladı ama kafamda bu tarz düşünceler dönüp durdu ve bunların hiçbiri beni mutlu etmeye yetmedi gözüm görmedi bile bunları kafam hep başka şeylerle meşgulken zevk almadım hiçbişeydenn ..
jauntry gelişmeleri paylaşırım seninle....

evcil hayvanımı nasıl seçicem utananadam

alalev ' Alıntı:
evcil hayvanımı nasıl seçicem utananadam

üyelik ayarlari/ profil/ kimlik bilgisi en alt satirdan alevlev..
sevgiler

üyelik ayarlari profil soldan kimlik bilgisi en alt satirinda alalev kiss3

tamam sanırım teşekkür ederim :)
hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri