Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

sevindim buna. merdivenle mi cıkıosun buraya :D hala orda takılı kaldım nasıl olcak da bacaklarımı gecircem ordan. yahu cok ürkütücü olur bi de düşersek keyfe gel sevincli

orası çok basit ya önce demire ellerinle tutunu ters takla atar gibi ayaklarını yukarı dikim hemen araya sokucaksın ben hergün yapıyorum çok kolay oluyor bi süre sonra alışkanlık gibi inan bana hiç zor değil eğer demir sağlamsa vucudunda fit ise hiç sorun yaşamazsın kısa sürede alışırsın ;)

anladım cok zor gibi duruo ama alşkanlk isteyen bişey. valla 1 56 boyunda 44 kiloyum hai sıkıntım yok ama yine de insan tereddüt edio esner mi die :)

mınnettar ınsallah ıstedıgın sonucları alırsın...guzel yazılarını sabırsızlıkla beklıyoruz

anladım cok zor gibi duruo ama alşkanlk isteyen bişey. valla 1 56 boyunda 44 kiloyum hai sıkıntım yok ama yine de insan tereddüt edio esner mi die :)
Bir de bu işlemi inversiyon diye bir aletlede yapabilirsin, sanırım daha az tehlikeli olur. Ezgiyağmur arkadaşın kullandığını hatırlıyorum...

inanamıyorum bu alet ne kadar pahali 590 dio :( o cok güzelmş inversiyon ama fazla pahalı benm için ağla2

711q5.jpg

ben bu şekilde asılı kalıyorum, tshirt düştüğü için üstüm çıplak o şekilde hiçbişey durmuyo üstümde çünkü yanlış anlaşılmasın, umarım faydası olur bu resmin ;) imersion aletinden daha faydalı daha iyi esnersin bu şekilde emin ol ;)

bu hareketei yapmak yürek de ister bilek de y789 umarım tez zamanda iyi hber verirsin

geb tebrıkler cıdden zor bı durus ..ıns bakalım bızde yapabılırz..ayrıca resım ıcın saol baya yardımcı oldu bende tam anlayamamıstım cunku

Çok zor bir hareket değil arkadaşlar kendinize güvenin ve biraz kendinizi zorlayın yapabilirsiniz, biraz kas gücü istiyor sadece, nekadar hafifseniz okadarda kolay olur ayrıca

Çok zor bir hareket değil arkadaşlar kendinize güvenin ve biraz kendinizi zorlayın yapabilirsiniz, biraz kas gücü istiyor sadece, nekadar hafifseniz okadarda kolay olur ayrıca

geb bu hareketle senin sadece üst kısmın esnemesin? bacakların nasıl esniyo ki,hani ayaklarından ttunsan tmm da sanki dizlerinden tutunman daha az etkili gbi. sen yine de buna ek olarak ellerinle de tutun

geb bu hareketle senin sadece üst kısmın esnemesin? bacakların nasıl esniyo ki,hani ayaklarından ttunsan tmm da sanki dizlerinden tutunman daha az etkili gbi. sen yine de buna ek olarak ellerinle de tutun

hayır dikkatli bak bütün vücut ağırlığım diz kapağıma biniyor ve sonrada uyluk kemiğine , sonra vücudum geliyor ve ayrıca şunu belirteyim uyluk kemiği gelişimini en son tamamlıyan eklemdir vucudumuzda ve 25 yaşında tamamen sertleşir bunuda göz önüne almak gerek ve ayrıca gün içinde sık sık ellerimle normal olarak asılı kalıyorum zaten ;) zaman zaman başka bir yöntemle ayaklarımdan asıyorum kendimi botlarıma monte ettiğim kancalarla bu ara yapmıyorum ama o dediğimde ayaklarımdan itibaren asılı kalıyorum

hayır dikkatli bak bütün vücut ağırlığım diz kapağıma biniyor ve sonrada uyluk kemiğine , sonra vücudum geliyor ve ayrıca şunu belirteyim uyluk kemiği gelişimini en son tamamlıyan eklemdir vucudumuzda ve 25 yaşında tamamen sertleşir bunuda göz önüne almak gerek ve ayrıca gün içinde sık sık ellerimle normal olarak asılı kalıyorum zaten ;) zaman zaman başka bir yöntemle ayaklarımdan asıyorum kendimi botlarıma monte ettiğim kancalarla bu ara yapmıyorum ama o dediğimde ayaklarımdan itibaren asılı kalıyorum

e o zaman cok güzel neseli56 hadi güzel haberler bekliyoruz music45 1.5 haftaya ben de başlıcam sınavlar biter bitmezz inşAllah

bu forumun en eskı uyelerı ESKI TOPALSOLUNCAN FALAN NERDELER NAPIOLAR GORUSEN MESAJLASAN VARMI

Arkadaşlar;
Milton Ericson ( bir danışanının boyunu 22 cm uzatan bir uzman) diye bir doktorun ki bu forumda da paylaşılmıştı çalışmalarını araştıran bir türk doktorla yazıştım. Yani biz boyumuzu uzatacaz ama bu devamsızlık olması ve bir isteksizlik ve kararsızlıklar falan filan :))) dedim , kısaca biz bir uzmanla bizi uzatacak bir uzmanla çalışmak istiyoruz ne dersiniz dedim.

Bakalım cevap ne olacak ....
Evet olur derse , kimler gelecek ??????

Arkadaşlar;
Milton Ericson ( bir danışanının boyunu 22 cm uzatan bir uzman) diye bir doktorun ki bu forumda da paylaşılmıştı çalışmalarını araştıran bir türk doktorla yazıştım. Yani biz boyumuzu uzatacaz ama bu devamsızlık olması ve bir isteksizlik ve kararsızlıklar falan filan :))) dedim , kısaca biz bir uzmanla bizi uzatacak bir uzmanla çalışmak istiyoruz ne dersiniz dedim.

çok iyi bir haber bu minnettar, imkanlarım izin verirse ben gelirim yani ücretini filan kaldırabilirsem tek sıkıntı o olur.

Arkadaşlar;

muhtemelen istanbuldasınızdır agl34

Arkadaşlar;
Süper bi haber bu minnettar.Ben varım..

Bir de aklıma birşey geldi...acaba Atakan bey ya da diğer arkadaşlar bize yardımcı olamazlar mı ? yani belki kendileri yada bizi birilerine yönlendirebilirler? ne güzel olur yaaa...

çok güzel bir fikir kesinlikle bende varımm

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri