Canım...Merhaba Arkadaşlar..Biliyorum daha önce bahsedilmişti..Biyokinezi'den!
Fakat ilgimi şimdi daha fazla çekimeye başladı.Tüm gün araştırdım,hala araştırmaya devam ediyorum fakat elle tutulur,nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili net bir bilgiye ulaşamadım..Bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Sanırım jenny'le aynı şeyden bahsediyoruz. .
boy uzaması için önemli olan cd deki hareketler değil çünkü cd de genel olarak zayıflamayıda hertürlü hareketi alıyor paylaştığım videoda uzama günüydü mesela bu günleri yaparsan daha fazla yararı olur canım onun dışında önemli olan pilates bandıdır bacak uzatma hareketleri vs.bununla yapılıyorarkadaslar plates topu ve cd sı yterlımı yoksa set halındemı alayım bılgısı olan bırı benı bılgılendırırmı
Teresacığımarkadaslar plates topu ve cd sı yterlımı yoksa set halındemı alayım bılgısı olan bırı benı bılgılendırırmı
paptya nerdesın merak edıorum senı
Canım esnemek ve kemiklerin arasının açılmasını sağlamak için mükemmel bir alet!Ezgi yağmur ve geb arkadaşlarım:
Bu ınversiyon aletiyle ilgili ufacıkta olsa bir tavsiyeniz yok mudur acaba? Ben de düşünüyorum ama kararsızım da..
Arkadaşlar biyokineziden bahsediyordunuz sitede bir teknik buldum bunu boya uyarlayabiliriz mesela ne dersiniz? smil56
inversion aleti bende yok, ben kendim yaptığım demirden düzeneğimi kullanıyorum ama temel olarak aynı amaçlar için ikiside, bence boyunu uzatmak için çabalayan bütün arkadaşların en başta almaları gereken şeydir esnemeden vucudu gerdirmeden uzayabilme düşüncesi bana çok zor geliyo mutlaka al derim benEzgi yağmur ve geb arkadaşlarım:
Bu ınversiyon aletiyle ilgili ufacıkta olsa bir tavsiyeniz yok mudur acaba? Ben de düşünüyorum ama kararsızım da..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.