Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

Teresa boyun 1.53 mü yoksa 1.65 mi neden böyle iki ayrı mesaj attın açıkla lütfen hiçbirşey anlamadım bende

ALINTI yazım arkadaslar yanı boy konusunda motıe edıcı bısılere ıhtıyacım vardı netten cok arastırıodum bulduklarımı yazdım sadece..o ben degılım..sızlede pylasmak ıstedım..

kadınara aıt bı sıtede bı bayanın yazdıkları sadece..sanırım ezgı yagmur artık ılgılenmıo:(

arkadaslar kımse yok bakıorum..umudunuzumu kaybettınız noldu:(((benım ıcın yarın buyuk gun...VE HEPINIZ SAHITSINIZ BEN BIGUN BURAYA BELKI 3 AY BELKI 5 AY BELKI BI YIL SONRA BASARDIM ARKADASLAR 1.60IM DIYCEM...BUNU BASARICAM..HERKES SAHIT OLSUN..1 MAYIS BASLAMA TAIRIHIM OZEL DUALRIMI YAZDIM..BESLENMEM VE HAZIRANA KADAR YARIM SAAT IP ATLIYCAM..HAZIRANDA PLATESE BASLIYCAM...VE BASARICAM ARKAADASLAR BEN INANIORUM..

arkadaslar kımse yok bakıorum..umudunuzumu kaybettınız noldu:(((benım ıcın yarın buyuk gun...VE HEPINIZ SAHITSINIZ BEN BIGUN BURAYA BELKI 3 AY BELKI 5 AY BELKI BI YIL SONRA BASARDIM ARKADASLAR 1.60IM DIYCEM...BUNU BASARICAM..HERKES SAHIT OLSUN..1 MAYIS BASLAMA TAIRIHIM OZEL DUALRIMI YAZDIM..BESLENMEM VE HAZIRANA KADAR YARIM SAAT IP ATLIYCAM..HAZIRANDA PLATESE BASLIYCAM...VE BASARICAM ARKAADASLAR BEN INANIORUM..

umarım başarırsın teresa hepimiz başarırız umarım

hadı ama nerdesınız ezgıyagmur nerdesn..ben dun 500 yakın ıp atladım sut ıctım ıkı buyuk bardak yumurta yedım kecı boynuzu pekmezı yedım ve Allaha bol bol dua ettım...bugunde aynılarını yapıcam...

arkadaşlarım ben bundan sonra her gün muntazam neler yaptığımı mutlaka anlatıcam o kadar çok uğraşıcak işim vardı ki bir türlü başlayamadım ama yarın mutlaka başlıyorum inş
her gün yatarken ( zaman bulursam ) buraya yazıcam boy uzatmak için neler yaptığımı
boy:160
hedef: haziran 15 e kadar KALICI 5 cm uzamak
hadi hepimize kolay gelsin
zor ama ben olacağına çok inanıyorum......
sizlerdende ricam Allah a hepimiz için yalvaralım çünkü başkaları için ettiğimiz dua, kendimiz için yaptığımız duadan kat be kat daha yücedir ben buna inanıyorum ve dualarımda sizde varsınız

ozyyy dualarımdasın ıns...bende sadece ve sadece 1.60 olmak ıstıorum okadar guzel bı boydasınkı neden daha cok uzamayasın bende 22 yasımdayım..basarıcaz bu gece yatmadan 5 dakıka gerıcem kendımı germe hareketlerınden bırını yapıcam ıns...250 tane ıp atladım ayrıca ve dualrımı Allahın ısımlerını cektım...namaza basladım ınanıyorum kı ben Allah la olursam o da bana yardım edıcek...bu gece 4 gıbı kalkıp dua etmek ıstıorum kendım ve boyum ıcın cunku estetıkı gectım artık gercekten rahatsız oluorum ınsanlardan Allah mazlum kulunu yanlız koymaz bılıorum..ayrıca 2 bardak sut ıcyım bıtane balık yagı hapı attım..kahvaltı zaten yumurta peynır...

arkadaşlarım ben bundan sonra her gün muntazam neler yaptığımı mutlaka anlatıcam o kadar çok uğraşıcak işim vardı ki bir türlü başlayamadım ama yarın mutlaka başlıyorum inş
her gün yatarken ( zaman bulursam ) buraya yazıcam boy uzatmak için neler yaptığımı
boy:160
hedef: haziran 15 e kadar KALICI 5 cm uzamak
hadi hepimize kolay gelsin
zor ama ben olacağına çok inanıyorum......
sizlerdende ricam Allah a hepimiz için yalvaralım çünkü başkaları için ettiğimiz dua, kendimiz için yaptığımız duadan kat be kat daha yücedir ben buna inanıyorum ve dualarımda sizde varsınız

Arkadaşım seninkisi hedef değil hayal 1,5 ayda 5 cm kim uzar ya bebekler bile bukadar hızlı uzamıyor, sen onu 1 senede gerçekleştirde şükür et, böyle imkansız hedefler koyma başarma ihtimalin yok çünkü hadi 2 ayda 1 cm desen anlarım yada yılda 5 cm, ama şurda haziranın 15 ine ne kaldı 1,5 ay var hayal kırıklığına uğrarsın bak sonra keşke uzayabilsen beni yanlış anlama ama moral bozukluğuyla bırakırsın sonra herşeyi pes edersin diye uyarıyorum seni, biraz daha gerçekçi olman hedeflerini daha ulaşılabilir tutman senin için daha iyi olur benden sana tavsiye 5 cm iyi bir hedef ulaşılabilir bir hedef ama okadar kısa sürede mümkün değil

EZGI YAGMURRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!SENIN GUZEL ENERJINE IHTIYACIMIZ VAR NERDESIN VAZ MI GECTIN YOKSA...

Çok özür dilerim teresa..Artık siteye girip birşeyler paylaşmayı düşünmüyordum..Vaz Geçmedim!Devam ediyorum..Madem kararlısınız!Tekrar Birlikteyiz..Ve Allahın izniyle sağlık ve sıhatımız debozulmadan inşallah hepbirlikte başarıcaz..girlhaha

arkadaşlar bende platese başladım hergün yapmaya çalışıcam ebru şallıyla ancak zayıf olduğumdan dolayı sadece esneme hareketlerini yapıcam.
uzama günleri diye geçiyor zaten kesnlikle tavsiye ediyorum çok güzel bi enerji oluyor.

arkadasım nerden temın ettın erden aldın platesı bende almak ıstıyorum..Arkadaslar bu arada yastıksız yatmak cok onemlı...bu uzamak acısından cok onemlı unutmayın sakın!!!ben yastıgı hayatımdan cıkardım..artık gecelrı yastıksız yatıorum zor oluo ama ZAFERE GIDEN YOLDA CEKILEN CILE KUTSALDIR:)))HOSGELDIN EZGI YAGMUR TEKRARDAN..

SIMDI IPLIK ATLIYCAM YARIM SAAT BOYUNCA SABAH YUMURTA VE PEYNIR YEDIM YUMURTA MIDEMI BULANDRIO SANKI ZORLA YIYORUM BAZEN..HAYATIMDAN KAHVEYI CIKARDIM ZATEN..AYIN 7SINDE KREDILER YATINCA INS KECI BOYNUZU PEKMEZI ALICAM..BUARADA BALIKYAGI HAPI KULLANMAYA BASLADIM..DUALARIMIDA INS HEP YAPIORUM..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...BU KISA SURECEK BISI DEGIL BILIORUM BAYA VAKTIMI ALICAK BELKI YAZ SONU BELKI SENEY AMA BIGUN GOZLE GORULUR BI FARK OLUCAK INSANLAR BANA BAKTIGINDA AAA UZAMISSIN DICEK..AYNA YA BAKTIGIMDA GIYDIGIM UZUN ETEKLERI KENDIME YAKISTIRICAM INS:(((ALLAHA ISYAN ETMIORUM SAGLIKLIYIZ ALLAHA BINLERCE SUKURLER OLSUN OKADAR COK NIMET VERMISKI ..ARKADASLAR UNUTMAYIN HER GUN SUKRETMEK ALLAHIN BIZIM UZERIMIZDEKI NIMETLERINI ARTIRIR...

selam arkadaşlar..ister inanın ister inanmayın..ama namaz kılmak boyu uzatıyor.namaz kılarken farkında olmadan aslında bir nevi vucut hareketi yapmiş oluyorz..her eğilişimizde omurların arası iyice acıldığı için en az üç santim uzama gercekleşiyor..ama uzun vadede..yasın önemi yok.otuz yasın üzerinde bile etkili oluyor.kemik ucunun kapanması önemli değil.ayrıca yatmadan öncede bir takım hareketler yaparsanız iki ayda iki santim.ama bıkmadan yapın..benim bir ayım dolmak üzere..uzudığımı hissediyorum..yaşim yirmidört……Alıntı:)))

arkadasım nerden temın ettın erden aldın platesı bende almak ıstıyorum..Arkadaslar bu arada yastıksız yatmak cok onemlı...bu uzamak acısından cok onemlı unutmayın sakın!!!ben yastıgı hayatımdan cıkardım..artık gecelrı yastıksız yatıorum zor oluo ama ZAFERE GIDEN YOLDA CEKILEN CILE KUTSALDIR:)))HOSGELDIN EZGI YAGMUR TEKRARDAN..

bende pilates seti var ebru şallınında dvdsi var ama bendeki dvd daha çok zayıflamaya yönelik hareketlerdi. bi dönem tv8 de her sabah plates yapıyordu tv8.com dan bulabilirsin videoda anlıyosun zaten ebru konuşurken uzama günü,karın,günü,top günü falan diye yorum yapıyor anlayıp seç onlardan birini yanlış hatırlamıyosam 22 nisan 2011 pilatesi uzama günüydü örneğin.yine bakıp haber veririm canım

anladım jenny tesekkurler...ben satın almak ıstıyorum ama set olarak ama bana gelecek olan cd nın boy uzatma olup olmayacagınuı anlayamam..zaten hazıran 15de baslıycam daha vaktım var..bıyandan derslerımıde asılmam lazım..ama cok usengec ve proramsısız yanı kendı adıma bır ay yapsak olmadı deyıp vazgecıoruz...oysa gercekten ıstıyorsak AZIMLI SABIRLI VE OLUMLU OLMALIYIZ...BI PROGRAM DAHILINDE..

jenyy dırek boy uzatmaya yonelık plates cd sını nerde bulabılırım karın savar selulıt savar dvd 2 felan yazıo..alıpta yanlıs seyı kullnmak ıstemıyoru..yardımcı olursan cok sevınırım..yada baska bılen arkadas varmı..

ben dırek satın almak ıstıyorum

Arkadaşlar;
Satogrowt diye bir üründen bahsediliyor.... Hiç bilgisi olan veya kullanan oldumu acaba?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri