BOLLUK YASALARI NEDİR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: BOLLUK YASALARI NEDİR

hayalayaz ' Alıntı:
sağol atakan iyi düşünmüşsün..bence hiç değişmesin ben ona olduğu şekliyle enerji vermeye başladım secretten dolayı..
herkes tlk larıyla alışveriş ediyorya..bol bol da kazanıyor bozmayalım enerjiyi diyorum ama arkadaşlarda söylesin önerilerini..

kazandırıyooo bu siteee...
ablacıııım....

bul karayı al parayııııııııı....... girlhaha girlhaha girlhaha

**shamanic** ' Alıntı:
t elkin l irası k uruşu
t ürk l irası kuruşu
t elkinlere l azımolan k azançlar
t emelde l azımolan k arlıpara
t ümünde l uzumlu k azanç
t emennimiz l azımolanı k azanın
t ertemiz l iraları k utulayın
t oplayın l iraları k azanın

ben böyle açılımları olduğunu düşünmüştüm ne kadar çok boş düşünmüşüm hay Allah yaw utananadam utananadam

khkh56 khkh56 khkh56 bu çok iyiydi

dolar.jpg

olumlama yapalım diye.....

hımm suzzy bu çil çil dolarlarda fevkaladenin fevkinin daha iyisinden göründü gözüme sapkal89

Eğer Hayat Düşünelerinizden İbaret İse İyi Düşünün İyi OLsun.. Gerçektende Öyle Çok Tecrübelerim OLdu Bu Konuda.. Negatifken Hayat Çok Kötü OLuyor Fakat Pozitifken Gerçekten Yaşamak İstiyor İnsan.. Negatifken Arzuladığın Hiçbirşey Kabul OLmuyor (Onun Varda Neden Benim YOk Anlayışından Bahsediyorum.. ) Konu İçin Teşekkür Ederim Faydalı OLMuş.. smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri