- Reaksiyon puanı
- 1
uyumlama için teşekkürler.ben enerjileri genellikle bacaklarımda hissediyorum. senden melek bağlantısını da bekliyoruzgirlhaha
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
ne zaman olacak)))) bende burdayım ve çoook enerjiğim....
enerji fazla geldi dedim ya))))
akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık)))))
iyiymişGMA almıştınız değil mi??
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..
bilmezmiyim ..son dönemde çekim yasası ve çekirdek inanç çalışmalarını o kadar sık ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ki...tabi herşey şükür ..herşeyin başı sükretmek ..yaşanılan herşeyin bir anlamı var ders çıkarıp ilerleyip şükretmek...ama şu anı yaşamak....skan67
amin demeye bayılıyorum![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.