bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
uyumlama için teşekkürler.ben enerjileri genellikle bacaklarımda hissediyorum. senden melek bağlantısını da bekliyoruzgirlhaha

dizimde yoğun bir ağrı oldu sonra uyuya kaldım, sabah da çok güzel uyandım..emeklerin ve güzel yüreğin için Allah razı olsun

ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN :) en yüksek hayrınızı olsun inşallah girlhahagirlhaha

bu akşam bir hareket var mı acaba? kimseden ses çıkmıyorsmil56

bu akşam hareket yok :)
sadece 2 kişi bolluk ve ]reket alacak bugun inşallah.. o kadar .. onlar da son uyumlamalarım ama isteyene GMA olabilir.. forumda kimse yok o ayrı mesele.. herkes tatilde sanırım :)
uy897

evet haftasonu durgun oluyor genelde, bu akşamki uyumlamalar hayırlı olsun arkadaşlar:)

şu anda burada değiller biri işte biri düğünde :) gelecekler birazdan .. herkesle akraba oldum sanki :)
ama çok seviyorum bu forumun üyelerini.. hepsi muhteşem insanlar .. ve senın gibi şirin.. girlhaha

ne zaman olacak :))))) bende burdayım ve çoook enerjiğim....

ne zaman olacak :))))) bende burdayım ve çoook enerjiğim....

ayy hayranım enerjinize zaten :)
23:00 da olacak kısmetse. ama siz bolluk almadınız mı zaten :) ikinciyi mi istiyorsunuz sevincli

napiciiiz şimdi ben tatilden canlı baglanırım :p:D

enerji fazla geldi dedim ya:)))))

enerji fazla geldi dedim ya:)))))

ayhh maşallahh :)
olur tabi neden olmasın.. :) zaten son uyumlamam... bu kadar uzun süreceğini tahmin etmezdim. ama güzel oldu.. umarım yardımcı olabilmişimdir..actionsmile

adımı göndereyim mi tekrar??? :)))))))
süper oldu:)))

akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık:))))))

akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık:))))))

iyiymiş :) GMA almıştınız değil mi??
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..:)

iyiymiş :) GMA almıştınız değil mi??
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..:)

bilmezmiyim ..son dönemde çekim yasası ve çekirdek inanç çalışmalarını o kadar sık ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ki...tabi herşey şükür ..herşeyin başı sükretmek ..yaşanılan herşeyin bir anlamı var ders çıkarıp ilerleyip şükretmek...ama şu anı yaşamak....skan67

bilmezmiyim ..son dönemde çekim yasası ve çekirdek inanç çalışmalarını o kadar sık ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ki...tabi herşey şükür ..herşeyin başı sükretmek ..yaşanılan herşeyin bir anlamı var ders çıkarıp ilerleyip şükretmek...ama şu anı yaşamak....skan67

evety789
bunları yapabildiğimiz takdirde istemediğimiz kadar şey ayaklarımızın altına serilir. şükretmek bu denli önemli ve gereklidir. çekim yasasında da zaten her şeyin şükre bağlı olduğu yazıyor.. dinimizde de yeri çok büyük.. dilerim hayalimizdekilere bir an önce kavuşuruz..

gma derken gelen mesaj değil değil mi?

amin demeye bayılıyorum :D

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri