S.a arkadaşlarım ve abilerim. Size kendime ait ve üzerinde olumlu sonuçlar aldığım bir teknik vereceğim.Bir insanı veya bir hayvanı sakinleştirmek istiyorsanız, gözlerine odaklanın onunda size bakması gerekiyor yalnız.Sakinleştirmek istediğiniz kişinin gözlerine odaklanın yeşil veya mavi bir ışık yaydığınızı ve o ışığın onu sakinleştirdiğini düşünün.Her detayına kadar hayal edin.Bu tekniğim ile ağlayan bir bebeği, havlayan bir köpeği ve sınıfı susturmayı başardım.Umarım sizde olumlu sonuç alırsınız.Birde teknik işe yaramazsa kendi tekniklerinizi ortaya çıkarın.Ben mavi ışığı pozitif olarak düşünüyorum siz farklı düşünebilirsiniz o yüzden en iyisi sizin kendi tekniğinizi ortaya çıkartmaktır.Teknik çok basit , herşey sizin imgelemenizde biter.Ne kadar detaylı ve ne kadar gerçekçi imgelerseniz o kadar olumlu sonuçlar alırsınız . Ben bu tekniği büyük insanlar üzerinde denedim fakat başarılı olamadım . Bu tekniğin üzerinde çalışıyorum . Sizde küçük bir bebeğe uygularsanız bu tekniği , olumlu sonuç alma ihtimaliniz daha yüksek olacaktır
)