Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon

Ben de heyecanla bekliyorum seslendirmeyi .... 956k

Arkadaşlar ben bütün formu taradım yeni üye olduğum için aynı soruları 2 kere sormamak için forumlar arasında sörf yapıyorum fakat bu konunun seslendirilmiş hali mevcut mu? Sizleri çok seviyorum.... Sevgiyle ve sağlıkla kalın saygılar

Arkadaşlar ben bütün formu taradım yeni üye olduğum için aynı soruları 2 kere sormamak için forumlar arasında sörf yapıyorum fakat bu konunun seslendirilmiş hali mevcut mu? Sizleri çok seviyorum.... Sevgiyle ve sağlıkla kalın saygılar

gelecek merakla ve keyifle bekliyoruzzz...eğer gelirse buraya verilir link .sanada mail gelir. konulardaki yenilikler her hafta mail geliyor..
sevgiler..

Müthiş bişey sizleri birkezdaha seviyorum...
Yalnız melinda bir konu açmış seslendirilmesini istediğiniz konular hk. oradan da takip edebilirmiyiz.
Bir konu daha orada bir link verilmiş fakat o link metacafe, youtube gibi sitelerde yayınlanmış diğer meditasyonlarda oradamı var acaba teşekkür ederim. sevgiyle kalın saygılarımla,

Ben de bu metnin seslendirilmesini sabırsızlıkla bekliyorum ...

bende sabırsızlıkla beklemedeyim :=)

Sabırsızlıkla bekleyenler arasında bende varım :))

İmza toplanıyormuş gibi olmuş sanki bir imza da benden

asas76 Bende istiyorum:)

Özlem Hanım yapacağını söylemişti o yüzden uzak kaldım ama sanırım bana nasip olacak yine bunu seslendirmeky789 Pek hoşuma gidiyor zaten girlhaha

Kendisiyle görüşeyim, yapmadıysa ben hazırlayayım arkadaşlar :)

çok hoş ben de unutmam gerekenleri mor çantama tıkıyorum burda da mor ateş varmış bu daha iyi. ben de seslendirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Müthiş bişey sizleri birkezdaha seviyorum...
Yalnız melinda bir konu açmış seslendirilmesini istediğiniz konular hk. oradan da takip edebilirmiyiz.
Bir konu daha orada bir link verilmiş fakat o link metacafe, youtube gibi sitelerde yayınlanmış diğer meditasyonlarda oradamı var acaba teşekkür ederim. sevgiyle kalın saygılarımla,

Hangi linkten bahsettiğinizi anlamadım. Linki verir misiniz lütfen? :)

Bu link mi metacafe, youtube da yayınlanmış? Anlayamadım.

Neyse :) Sesli meditasyonlar adlı başlığımızdan takip edeceğiz. Bahsettiğiniz başlığa taleplerinizi yazacaksınız, ben de sesli meditasyonlar başlığına hazırladığım çalışmaları yükleyeceğim :)

Meditasyon taleplerini burdan mı alıyorsun Bilge?

Meditasyon taleplerini burdan mı alıyorsun Bilge?

Hayır. Meditasyon başlığı altında sabitlenmiş bir linkimiz var. Seslendirilmesini istediğiniz meditasyonlar bu başlığa adı altında. Oraya yazabilirsiniz.

Sevgili Moderatörüm,
Konulara çok hakim olmanız konusunda sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konulara destek veren arkadaşları ve sizleri çok seviyorum. Bu konuyu da sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle, saygılarımla

Değerli çalışmalarınız için tüm ekibinize teşekkür ederim. Bu sitenin çok faydasını gördüm, güzel bilgilerinizi paylaşan siz ve üye arkadaşlarıma da teşekkürler.....

İyi ki varsınız,956k956k956k

çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
Ama bişey soracağım bu tarz telkinler ve meditasyonları kendi sesimizle kaydetip kulaklıkdan dinlemek sizce daha yararlı olmaz mı ?

Arkadaşlar yardımm lütfen
Bilinç altı temzileme meditasyonunun seslendirilmiş hali yok mu bulamadım.Bilen varsa yada bu meditasyonun sesli hali varsa lütfen bana iletsinn

Teşekkür Ederim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri