Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon

seslendirmeyi bekliyoruz,lütfen özlem hanım,sesiniz çok güzel,bekliyoruz...

özlem hanım lütfeeeenn,seslendirmeyi bekliyoruz,bu çok güzel bir meditasyon ve sizin güzel sesinizle bize şifa olacak... :)

Vay canına bunu yeni görüyorum. Harika bir metin. Seslendirme yapılmamış sanırım henüz. Ama bence bunu okumak bile büyük gelişim sağlayacaktır. Çünkü, bana göre, herkesin ihtiyacı olan esas meditasyon bu.

okumak da elbette faydalı olacaktır ama seslendrmesi olsa,özlem hanım ın o güzel duru sesiyle dinlesek gözlerimizi kapayıp,meditasyonumuzu yapsak çok güzel olur...

Özlem hanım yoğundur belki o yüzden görmemiştir bu başlığı. Melinda da çok güzel seslendirme yapıyor

o zaman hayırsever birinden seslendirme bekliyoruz :) melinda umarım bunu bizim için yapar :)

yazı çok güzel... dinleyebileceğimiz zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..

ben de sabırsızlıkla bunu dinlemeyi bekliyorum...

merhabalar..

güzelliklerle dolu harika bir akşam yaşamanızı diliyorum..

bu bölüme başka bir konu açmak için girmiştim ki değerli yazılarınızı gördüm..

eğer meditasyon kaydı yapılmadıysa yada başka bir arkadaşımız başlamadı ise seve seve seslendiririm.. gerçekten güzel bir metin.. hepimize yararlı olacağına inanıyorum..

güzel ışığınız daim olsun sevgiler.. kiss3

merhabalar..

güzelliklerle dolu harika bir akşam yaşamanızı diliyorum..

bu bölüme başka bir konu açmak için girmiştim ki değerli yazılarınızı gördüm..

eğer meditasyon kaydı yapılmadıysa yada başka bir arkadaşımız başlamadı ise seve seve seslendiririm.. gerçekten güzel bir metin.. hepimize yararlı olacağına inanıyorum..

güzel ışığınız daim olsun sevgiler.. kiss3

Çok mutlu oluruz bu metni sizin sesinizden dinlemekten.
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sevgiyle kalın.

Ay harikasınız Özlem hanım :)

Ben Melinda dan da rica etmiştm Özlem hanım siz yoğunsunuzdur diye ama çok sevinirz Melinda da elimden geleni yaparım dedi çok iyisiniz harikasınız sizi seviyoruz :)

paylaşım ayrı güzel seslendirilecek olması ayrı güzel daha ne olsun ki956k emeği geçen herkese teşekkürler..

lütfen shamanic özlem hanım seslendirin meditasyonu canı gönülden istiyor ve dört gözle bekliyoruz:)

yaaaaa...bu mükemmel bir fikir....

Ben de heyecanla bekliyorum.

Bugün yarın bir ses çıkar sanırım. Özlem hanım yada Melinda nın sesi olur bi ses duydunuz mu? hy789

sanırım duydum.. ikisininkinide.. ^^

beklemedeyiz shamanic ::)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri