Bilgelik Kartları Olumlamalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölümde bura da sona erdi b456

saygılı sevgiler efendim siirokul​

Sevgili Sanemce ellerine saglik

k8908çok teşekkürler sanemce hepsi çok güzel, olumlamalarıma eklicem...

ellerinize sağlık her biri çok güzeldi.
paylaştığınız için teşekkürler.

kocamaaaaaaaaaaan teşekkürler Sanemce;)

Merhaba SANEMCE;
Ellerine sağlık. Çok güzel kartlar bunlar. Hepsini okudum ve hergün bir tanesini maille arkadaşlarıma yolluyorum. Güne o güzel kartlardaki mesajı okuyarak başlıyorlar.
Bizimle paylaştığın için teşekkür ederim :)

arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum..

Uğurböceği yöntemini çok sevdim 956k

foruma üye olmayan arkadaşlarım için ben de uygulayayım smileydance

sevgilerimle kiss3

Ben de ben de ben de çok begendim o fikriblissy bugunden ıtıbaren baslıyorum maıl bombardımanınay789

paylaşımın için tesekkürler. okuyan herkesin üzerinde pozitif etki yarattıgını düşünüyorum...

arkadaşım paylaşımın için sonsuz teşekkürler hepsini kaydettim yarın sabah işe gider gitmez bilgisayarıma yükleyip hemen okumaya başlayacağım.

arkadaşlar ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum..

Uğurböceği yöntemini çok sevdim 956k

foruma üye olmayan arkadaşlarım için ben de uygulayayım smileydance

sevgilerimle kiss3
Sevgili Sanemce,

İnsanları çok mutlu ettiğin için, bu zor dünyada benliğimize hakkettiği güzellikleri yaşatmamızda bize bir şans, bir yol daha gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim.

Paylaşımın o kadar değerli ki, sen de çok mutlu ol.

Sevgilerimle...

Sevgili Sanemce,

İnsanları çok mutlu ettiğin için, bu zor dünyada benliğimize hakkettiği güzellikleri yaşatmamızda bize bir şans, bir yol daha gösterdiğin için sana çok teşekkür ederim.

Paylaşımın o kadar değerli ki, sen de çok mutlu ol.

Sevgilerimle...

yazdıklarınla beni çok mutlu ettin sevgili Umutburda çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ark5

keşke dediğin gibi tüm insanları çok mutlu edebilsem.. elimden geldiğince gayret ediyorum sadece.. mutluluğu paylaşıp, birlikte çoğaltmak istiyorum..

bilginin değerini bilenlerle paylaşımda bulunmak gerçekten çok değerli..

sevgili Umutburda, nickin daim olsun, umut hep var olsun..

sevgilerimle

bilgelik kartları gerçekten süper geçen yıl tesadüfen kitapçıda görüp aldım.Yine aynı yazarın iş yaşamımda başarı için yapabilirim kartlarınıda alın çok güzel

yazdıklarınla beni çok mutlu ettin sevgili Umutburda çok teşekkür ederim güzel sözlerin için ark5

keşke dediğin gibi tüm insanları çok mutlu edebilsem.. elimden geldiğince gayret ediyorum sadece.. mutluluğu paylaşıp, birlikte çoğaltmak istiyorum..

bilginin değerini bilenlerle paylaşımda bulunmak gerçekten çok değerli..

sevgili Umutburda, nickin daim olsun, umut hep var olsun..

sevgilerimle

merhaba yazılarınızı ve siz çok yeni tanıdım ve sizi tanıdığıma çok memnun oldum.

herkesi mutlu edemediğinizden bahsetmişsiniz ama mutluluğu arayan herkesin yolu sizin yazdıklarınıza uğrar inşallah.12389

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri