BERK'in Günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ziyaretcixy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: BERK'in Günlüğü

bugünlerde duygusal bir dalgalanma içindeyim... 4897 2007 temmuz günleri aklıma geliyo bazen... ama nedense etkilemiyo... Yani tebbessümle hatırlıyorum... Bide böyle o zamanlardan bir şarkı çaldığında o günlere gidiyor insan...
günüm gayet güzel geçiyo... Verimli ders çalışıyorum kendime moral depoluyorum
Sabahtan ekşama kadar ego ve sınav heyecanı çalıyor... sınava 11 gün var... hepinizi seviyorum...

merhaba arkadaslar.... Bugün harikaydım... tüm gece telkinler açıktı ve çok net ve güzel rüyalar gördüm... verimli ders çalıştım... Sınava odaklanmış durumdayım... hepinizi seviyorum... iyi geceler

merhaba berk kolay gelsin sana, sınava çalışıyormuşsun, başarılar super . cilgin897 başaracaksın (bak bu smiley berk diyor ama amerikan yapımı olduğu için amerikan aksanlı biraz) smil56

TŞK edewrim caribbean... benimle beraber tüm Tüm DGS yer giricek arkadaslarıma başarılar diliyorummm.. Umarım hayallerinde okulları kazanırlar... ve o sevinci yaşarlar

Aramıza hoşgeldin Akın Berk senin gibi sorunlarına çözüm ürete bilen insanlar oldukça bizlerde umutla doluyoruz .Dilerim sınavı başarı ile geçersin ve haylin gerçek olur.Sana başarı ve umut dolu yarınlar dilerim. alk78

Sınav telkinlerine başladığımdan mıdır nedir... bugün çok agresiftim... hatta kendime çok güvenim bu gün biraz dalgalandı... ailem bendeki dalgalanmayı farketti... Bugün son hafta bitirmek üzere 15 deneme kitapçığı aldım... aldığım son kaynaklardı... haftaya hergün 3 deneme çözmeyi planlıyorum... telkinlere devam ediyorum... dalgalanmanın 9 gün içinde geçiceğini umuyorum...

Çekim yasası çalışmalarımın maddi etkileri artmaya devam ediyor... Artık evde para konuşulmuyor... Ayrıca babamın aylığı %25 artmış... işte böyle bir gündü... hepinizi seviyorum... iyi geceler

Bu arada tşk ederim serpil hanım... insan hayalleri olmadan yaşayamaz ben bunu anladım...

Sabah uyanır uyanmaz kız arkadsasımla spora gittik. şimdi yeni geldim. Kabuslar artarak devam ediyor... Kazanmak istediğim okulla ilgili sıkıcı rüyalar görüyorum... Ama gün içinde gerekli motivasyonu sağlıyorum... bir nevi rüyalarımı bastırıyorum... bunun iyie işaret olduğunu biliyorum... sınava 7 gün kaldı... hepinzi çok seviyorum

sınava son bir hafta... günde 500 soruya çıktım... ilk 200ü demin bitirdik... beynim yoruldu biraz dinlenmeliyim... kötü rüyalar hemen hemen bitti gibi... şimdi biraz dinlenmek istiyorum... sevgiler hismiley

ne güzel işte :) demekki beynin kötü düşüncelerin büyük kısmını atmış..geriye ufak tefek son kalıntılar kalmış smiliyface

Ha gayret sınava az kaldı .Sana başarılar diliyorum senin gibi azimli biri elbete başaracaktır .Bütün dualarımız seninle. alk78

merhabalar akın berk..
threestarszk7ah2.gif

günlüğün yaşamının güzellikleriyle dolsun..
29425244vz5.gif

ee6tf0.gif

dilerim kısa sürede tüm hedeflerin kolaylıkla gerçekleşir..

dgs sınavına girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.. thumbsanim
sonsuz bilgi deryasından ihtiyacın olanları sınavda kolayca hatırlayarak tüm sorulara doğru cevapları vermen dileklerimle.. super

sevgiler..

Bende başarılar diliyorum sınavda alk78(ama dgs yapılmamışmıydı ya dusun )

şimdi yatıyorum... yrın sabah sınavım var... hepinizin dualarından güç alıyorumm... sevilar saygılar

t678

Berk başarılar diliyorum..Çok çalıştın kesin emeğinin karşılığını alıcaksın super Dualarımız seninle ve tüm yarın sınava girecek arkadaşlarımızla..Hepinize başarılar...
Akın Berk ' Alıntı:
şimdi yatıyorum... yrın sabah sınavım var... hepinizin dualarından güç alıyorumm... sevilar saygılar

t678

Berk sınavın nasıl geçti? hismiley

hepinize merhaba... sınava girdim... Çekim yasasını negatif ve pozitif yönde kullandığım sınavlardan biri oldu... Bu sınava beyin olarak hazırlanırken bu sınavla ilgili kötü anılarımla mücadele ettim... inanın ki zenginliği çekmek kötü anılarla mücadele etmekten çok çok çok daha kolay. 4897

Sınav genel tartışmalara bakılırsa 10 yılın en zoruydu. ama sınavda bunu hissetmedim... yaklaşık 15 tane eleyici mantık sorusu vardı... türkiye geneli 5 den fazlasını yapmakta zorlanmıştı... Bu beni korkutmuyordu Sonuç 15 de 15 yaptım... Yani korkmadığım ne varsa yaptım

Olasılık problemlerini son 10 yılda bir defa hemde tek soru sormuşlardı... sevmediğim soru tipi olduğından üzerinde fazla durdum... çıkacağından korktum... bu sene 5 tane çıktı... neyseki 4 tane yapabildim...

2 soruda hiç sevmediğim can alıcı hatayı yaptım.... 80 matematikten 76 doğru 80 türkçeden 70 doğru çıktı anlıayacağınız...

bu kendimi aşmışım demektir... TR derecesi ne olur şu an için fikrim yok

Ama hayatımı nasıl yönettiğimi görüyorum... Bu yüzden çok mutluyum

sevgiler

dilerim sonuçlar açıklandığında hedefini gerçekleştirecek harika bir haberle bu yazını tamamlarsın.. 956k

bu sınav için gerçekten çok çalıştın.. sapkal89
her şeyin senin için en hayırlı şekilde yaşamında kolaylıkla yer alması dileklerimle ..
cicek96.gif

sevgiler..

okadar güzel insanlarsınız ki... yanımda olmasasızda kalpleri benimle beraber atan insanlarla bir günümü paylşmak çok güzel... Olası bir izmir bulıuşmsında hepinizi tanımak isterim....

üstad geçmiş olsun. super
istediğin yeri kazandığın haberiyle coşma dileklerimle. 8977
kendine çok iyi davran... sapkal89

bizde seni seviyoruz... derty

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri