Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
katıılların ile doğru oarntılı şeklide bir nevi motive edici bir unsur karma başka yandan iyilik yap iyilik bu olayıda var ee güzel yani
katılımcı ol ne olur KARMAN seninde olur
wave
kediler çok özel hayvanlar seviyorum onları benimde vardı bembeyaz bir ankara kedim sonra........ hatırlamak istemiyorum işte ama seviyorum bende onları kiss3
asla istemediği bir şeyi yaptıramazsın onlara temizdirler ve bilinenin aksine asla nankör değillerdir siz onları sevdikçe sizi severler evlerinde mutluysalar asla terk etmezler miniğim ya resmi vardı albümlerde eve dönünce imzama ekleyeceğim onu agl34
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.