benim hikayem...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teoman_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: benim hikayem...

yoo ben ÖSS'ye girmeyeceğim. iki hafta sonra yapılacak kpss'ye gireceğim. bu sabah deneme sınavından çıktım. pek istediğim gibi değildi sonuç. hayal kırıklığı oldu biraz... kalan iki haftayı en iyi şekilde değerlendireceğim ama yine de bir mucize gerekli utananadam

biliyorum ablacım kpss ye gireceğini.. sevincli

nasıl anlatsam acaba.. ttli3

bu ay sınav ayı olduğu için gökyüzü enerjileri oldukça gergindi..

enerji sistemleri ile ilgili uygulamada olduğumuz bir grubumuz var..
biz bu grup ile bir takım meditasyon ve enerji havuzu oluşturma çalışmaları yapıyoruz..

böylelikle sınavda ihtiyacı olanlara huzur.. başarı enerjileri gönderiyoruz..
bunu genel olarak yapsak ta hayal abla ve ben sizleri tanıdığımız için isimlerinizi düşünerek ekstra enerji gönderiyoruz..

dilerim beklediğin başarıyı.. huzuru ve mutluluğu yakalarsın..

ne mutlu sana ki deneme sınavında eksik kaldığın konuları farkedebilmişsin..
gerçek sınava mükemmel bir şekilde hazır olman dileklerimle..

sevgiler..

teşekkürler shamanic, sadece düşünmen bile yeterli. sapkal89
enerji nasıl gönderilir veya gönderilen enerji nasıl kabul edilir bilmiyorum ama bu satırları yazman bile moral verdi bana. sınavdan sonra üzerime bir karamsarlık çökmüştü çünkü.
sanırım yıllık iznimin bir kısmını ders çalışarak değerlendireceğim. en azından kendimi son bir hafta tamamen derslere odaklayabilirim.
siirokul

hayal ayaz ın ve shamanic in gönderdiği enerjiyi sevgiyle kabul ediyorum..

ihtiyacın olduğunda tekrarlaman yeterli..

sınavdayken sınava başlamadan önce söyle..
evde iken uzanabilir yada rahat otururken gözlerini kapat hafif bir meditasyonda gibi ol..
bu sözleri tekrarla..

sevgiler.. ttli3

"hayal ayaz'ın ve shamanic'in gönderdiği enerjiyi, sevgiyle kabul ediyorum.. "
tamam söyleyeceğim hismiley
saygılar sapkal89

Sana sınavda başarılar teoman ...

Benden de sana küçük bir tavsiye haddime düşmeyerek, bu sınavı hayatının odak noktası olmaktan çıkar, bu düşünceyi atarsan rahatlarsın..

Yaşamak dediğimiz yolda her köşebaşı sürprizlerle dolu görebilrisek, ama belli şeylere odaklandığımızda kör oluyoruz resmen..

Enerji gönderemiyorum ne yazık 4897

ama içimden bişeyler yazmak geldi arkadaşıma ...

stres yok ,umutsuzluk hiç yok super

ablam bildiğim tüm dualarla..enerjilerle, elimden gelen herşeyle yanıdayım sana başarılar dilemiyorum.....başaracağını biliyorum..başarının keyfini çıkar..saygılı sevgiler..

tuhaf bir şey

Dün (26-07-08 cumartesi), hayatımdaki rutin günlerden biriydi. sadece bir olay haricinde herşey normaldi. Kuaförde oturmuş sıranın bana gelmesini bekliyordum. o esnada kuaförün yeni çırağı tombul tombalak bir çocuk, boşalmış çay bardaklarını dışarı çıkarıyordu. tam önümden geçerken 'bu çocuk şimdi bardağı düşürüp kıracak' düşüncesi şiddetli bir şekilde belirdi. o kadar güçlü bir şekilde sezdim ki oturduğum yerde kasıldığımı ve rahatsız olduğumu hissettim. sırf ben ona bakarken çocuğun dikkatini dağıtmayım ve bardaklar kırılmasın diye bakışlarımı başka bir yöne çevirdim üstelik. malesef 4-5 saniye sonra kaçınılmaz son yaşandı ve iki bardaktan birisi düştü ve kırıldı.
tombalak, ustasına 'bardağı kırdım' deyince dayanamadım güldüm. smiliyface
kuaförden çıktıktan sonra ilk işim hemen yan taraftaki sayısal loto bayine uğramak oldu. elime aldım kuponu-kalemi bir süre hiçbir rakamı işaretlemedim. sırf, kuafördeki olayın tekrar etmesini bekledim. ama tekrar yaşanmadı. sonradan birkaç kupon karaladım. loto, dün akşam çekildi. şimdi sonuçlara baksam mı bakmasam mı diye kararsızım...

eee teoman ne demişler, papaz her zaman pilav yemez dimi ama khkh56

bizim papaz açlık grevinde... yıllardır sayısal loto oynarım sadece bir kez 4 rakamı bir arada görebildim smiliyface

Ruh gibiyim...

Bu aralar kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırdım. gece geç vakitlere kadar crysis, fifa 08, lost planet gibi oyunları oynuyorum. sabah da 9 gibi kalkıp işe gidiyorum. tabiki uykuyu tam alamayınca gün biraz ağır geçiyor benim için. ayakta uyuyorum resmen. sigrt56 başka şartlardan dolayı çalışma isteği sıfır ve iş performansı düşük dolayısıyla.
pc'ye fazla vakit ayırıyorum, tekrar hayatımı bir düzene koymalıyım ama vazgeçemiyorum bir türlü. şaşkın

teoman_ ' Alıntı:
Ruh gibiyim...

Bu aralar kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırdım. gece geç vakitlere kadar crysis, fifa 08, lost planet gibi oyunları oynuyorum. sabah da 9 gibi kalkıp işe gidiyorum. tabiki uykuyu tam alamayınca gün biraz ağır geçiyor benim için. ayakta uyuyorum resmen. sigrt56 başka şartlardan dolayı çalışma isteği sıfır ve iş performansı düşük dolayısıyla.
pc'ye fazla vakit ayırıyorum, tekrar hayatımı bir düzene koymalıyım ama vazgeçemiyorum bir türlü. şaşkın

Geceleri uyunmuyor ki zaten sıcaktan.

İsteksizlik, iştahsızlık da; sıcakların rehavetinden olsa gerek.

Ben dahil bir çok kişi aynı rehaveti yaşıyor... super

Havalar normalleşince geçer umarım. actionsmile

yok gece geç yatma sebebim sıcaktan değil ya benim kendi eşşekliğim... konya'da yaşıyorum gündüz sıcak ama gece serin oluyor.
dün gece 3'e kadar fifa 08 oynadım. yanında da bira ve cips de olunca
misiryd6.gif
değme keyfime ama gel gör ki güzel geçen gecenin sabahı sürünüyorum resmen.
ama kesin kararlıyım, bu meslek bana göre değil.
bana öğleyin başlayıp akşam 5,30'da bitireceğim, haftada 3-4 gün tatil yapacağım bir iş lazım smil56

Konya'da yaşıyorsun. dusun

Benim niye haberim yok.

Ben de Konyadayım.

hemşeri çıktık yaw durduk yerden sevincli
bu arada konyalımısın yoksa iş okul, vs... nedeniyle mi konyadasın?

Bildiğin Konyalıyım. super

Defalarca Konya kelimesi çok geçti ama yazılarımda. Senin ilk kez geçiyor sanırım.

Demek ki benim yazıları okumuyorsun... smiliyface

Burada toplantı bile yapacaz kısmet olursa. Senin haberin yok. sevincli

doğru bu aralar konuları çok fazla okumuyorum. gelip günlüğe bişeyler karalayıp çıkıyordum. konya buluşması olursa haberim olsun. vaktim olursa katılmak isterim... smiliyface

Vaktin olursa... sevincli

Gelmemek bir tarafa,

Bizim ağırlamamız gerekecek haliylen... smiliyface

ev sahibi mi olacağız kendini misafir sayma diyorsun yani smiliyface tm öyle bir organizasyon yapılacaksa ben de elimden geldiğince yardım etmeye hazırım. ben organizasyonu ayarladınız sanmıştım
bu arada başka konyalı var mı forumda? blook

Evet. Muhtemelen Şeb-i Arus Törenleri olur diye düşünüyorlardı.

Organizasyon sözde ayarlandı. Yani, gelecekler büyük bi ihtimal ama tarih belli değil.

Üyelerden bir de novosibir var. Ankara buluşmasında tesadüf tanışmıştık. smiliyface

Ama o Ankara'da yaşıyor. Burada olursa, o da mutlaka gelir. super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri