Benim Güncem

Ynt: Benim Güncem

Dün zıvanadan çıkmışcasına eşdost hısım akraba ziyaret edince şu 3 güzel haberi aldım almasınada 30 kötü haber de yanında eşantiyon verdiler. Dinlememek için direndim ama dedikoduda güzel be arkadaşlar. Hele herkesi tanıyorsan .. Nihayetinde ölenler hastalar ayrılanlar aldatanlar kaçanlar vs vs yüklendim evime geldim. HAni perhizdesinizdir kaçamak günleriniz olur ya işte dün ruhum kaçamak yaptı. Üstüne İlhan İrem ekledim. Toparla bakalım nasıl toparlıcan tekrar psikolojini. İnat ettim bugün kimseye gitmedim.Kahvaltımı ettim güzelce sonrada halılarımı yıkadım bayram bayram. Kendine güven , Sosyallik arttırıcı açtım güzelce ohh en güzelii. Şimdi çayımıda hazırlarım benden alası yok. Ne ya alla alla ..

best idea ' Alıntı:
sosyallik artırıcı telkinin nasıl bi faydasını gördün

Sevgili best idea

Suçluluk Telkini bana çok ağır geldi. Aşırı mutsuzdum dinlediğimde psikolojim negatif sorgulamaları daha çok yaptı. Kabus görmelerimde şiddetli baş ağrılarımda Suçluluk telkinini dinlediğim sürede gerçekleşti.Ama ben bir hata yapmıştım Suçluluk telkini tekbaşına günde 12 saat dinliyordum. Sonrasında Suçluluk ve Kendine Güvenle devam ettim biraz daha iyiydi bu süreç baş ağrılarım azaldı.Kabus görmem bitti.Sonrasında Depresyon dünde kaldı Kendine güven ve Ego güven güçlendirici ile devam edip Suçluluk telkinini listemden çıkardım. Bu süreç toplamda 3 hafta sürdü. Sonra Sosyallik arttırıcı,Başkalarının düşüncelerini önemsememe ertelemeyi bırak telkinlerini sırasıyla ekleyip psikolojime göre diğerlerini azalttım.Şimdi neye ihtiyacım olduğunu daha net görüyorum. İletişime kapanmaya başladığımda Topluluk Karşısında konuşma ve Sosyallik arttırıcı telkinleri dinlemem iki günde kendini gösteriyor.Asosyalliğim sona eriyor. Kendime güvenim artıyor.Düşüncelerime hakim olabiliyorum.Konuşmamı programlayabiliyorum. Karşımdaki insanı daha sağlıklı dinleyip emin olmadan yorum yapmıyorum. Yani Duygusal zekamı daha sağlıklı kullanabiliyorum. Tabi seni ne kadar tatmin eder Onu bilmiyorum.Bence dinleyin sonuçlarını kendiniz gözlemleyin.
Güncemi okursanız bendeki değişimi zaten görürsünüz.
Bunda en büyük etki kesinlikle telkinler.Tabi değişme isteği vardı bende o olmazsa inancın olmazsa ne hipnoz ne ipnoz nede telkinler işe yaramaz. Kapılarını aç ve kenara çekil.şifa o kapıdan girecektir.
Bu arada olumlamaları çok yapıyorum.

Megolamanlık da diyebilirsin.
Ama ben hersabah hazırlanıp evden çıkmadan makyajımı yapar saçımı fönler gibi kafamın üzerine şans yıldızımı koyuyorum ( Sembolik hayali) O yıldıza o gün için günümü nasıl geçirmem gerektiğini söylüyorum.Ondan bana şans getirmesini istiyorum. Meleklerimle konuşuyorum. Gözlerime bakıp kendimle konuşuyorum. Kendime parlak zekamdan sağduyumdan güzelliğimden vs vs hoşnutluğumu dile getiriyorum ve şükrediyorum. Sonra kapıdan çıkmadan parfüm sürer gibi ellerimle etrafımda ışık demeti oluştuğunu ve insanların benim ışığımı enerjimi çok net hissedebildiğini imgeliyorum.
Net hatırlamıyorum ama bu serüvenim yaklaşık beş altı aylık bir olay
Annem ve babamla çok sık görüşemem. Son gittiğimde onlar bile bendeki değişimin farkındaydılar. Dedimki doğru yoldayım.
Çözüm sende
Ben çok konuşuyorum gerçi telkinlerden sonra böyle oldum ama olsun ben hoşnutum halimden...

O kadar yol varki seç beğen al.
Sevgi ve Işıkla kal.

25889 harikasın arkadaşım brawo... ark5

valla süper 25889
ben bu parfüm olayına bayıldım..hayalgücün muhteşem.. sapkal89

hülyaa ' Alıntı:
valla süper 25889
ben bu parfüm olayına bayıldım..hayalgücün muhteşem.. sapkal89
bende bu çok konuşma olayına bayıldım girlhaha

bende bu çok konuşma olayına bayıldım girlhaha

idea3 idea3
blook blook
dusun dusun

acep neyi kaçırdım pc05

Hepimizin muhteşem geçireceği 2008 'e şimdiden hoşgeldin iyiki geldin mutluluklar sevinçler bolluk ve bereketler getirdin diyorum.Hergününü dolu dolu yaşayacağıma olan inancımla seni şimdiden seviyorum.

2007 güzeldin. İyiki geldin yaşattığın tüm güzellikler için müteşşikirim.Güle güle

Offfffffffffffff offffffffffffffffffffffff
ben yine özledim sizi
Ben yazmayınca kopuyorum.
Eski motive olmuş halime geri dönmek istiyorum. Depresifim bu günlerde
Niye kontrol edemiyorumki kendimi niye

Selam

Harikasınız arkadaşlar İnanılmaz imgelemeleriniz var.Bende banyo yaparken suyun bedenimdeki bütün negatif enerjiyi aldığını imgelerim suyu dökerken bedenimden bütün negatif enerjinin akıp gittiğini düşünürüm.Yerine pozitif enerjinin dolduğunu düşünürüm.Banyodan hafiflemiş olarak çıkarım.

İyi akşamlar arkadaşlar
Bugün bomba gibiyim
Kulağımda ertelemeyi bırak telkini
karşımda sizler
bardağımda çayım
sıcacık evim
kar yağmış şehrim
Uyumuş bir çocuğum
Mesaisini alnımın akıyla bitirdiğim bir işim
Soframa helaliyle koyabildiğim bir rızkım var.
Çok şükür

Küçük Pamir'in Halleri

- Oğluşum fena sinirlenmiş bugün
elini sallaya sallaya sana fırça atayımda gör dedi. At bakalım dedim uzandığım yerden.
Oğluşum koştu içerden elbise fırçasını aldı getirdi.Beni fırçaladı. Hala gülmekteyim khkh56 khkh56

pamiiiiir pabucu yarım çık dışarı oynayalım...elma dersem çık clapping clapping clapping clapping armut demiycem aa34 aa34 aa34 aa34

Canlarım nihayet geldim

canım nihayet ... blissy sevincli sevincli

mesajını gören cennetlik olacak kıvamına getirdin bizi..
07.gif

hoşgeldin canım.. açma arayı bu kadar bidaha ark5
welaa7ls7.gif

oğluşun nasıl..

işlerin nasıl gidiyo.. her şey güzel ve afiyettesin inşallah.. thumbsanim

kiss3

nerelerdesin? çok habersiz bıraktın çooooook ..hoşgeldin gelseni şöyle kocaman bir öpeyim.. kiss3 yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat.. kiss3

neonwow7dq2fd.gif
pamir gelmiş... tender45 hoşgeldin kardeşim... blissy blissy

36_2_35%255B1%255D.gif
hobigif_ROSEROSE.GIF

hobigif_BLUME013.GIF
eee hadi anlat şekerim....nasılsın... ttli3

İyi geceler arkadaşlar
3 gün önce bi selam vereyim döndüm biraz yaptıklarımı anlatayım dedim. Küçük adamım şirket hattının sim kartını yok ettiğinden hafta sonum zehir oldu 3 gündür ağladım durdum .İnsanların bana güvenerek emanet ettikleri bir cep telefonuna bile sahip çıkamadım. Nihayetinde bugün genel müdürüme durumu izah ettim oda sağolsun yarın yeni hat çıkaracak ama yinede çok kötü oldum.. Akşam Küçük adamımı aldım biraz dolaştımda gevşedim biraz........
e ben çok şükür zor ama doyurucu bir kaç ay geçirdim açıkçası hayat bana ayrı kaldığımız 3 ay pekte iyi davranmadı. Ama umudumu hala canlı tutuyorum. Sizlerde aklım. Bu arada Shamanım Mailleriyle hep hatırlattı kendisini Sevgili Emelimde öyle. Sağolun dostlarım.
Bi not. : Eski işyerimle ilgili süreçte sonuçlandı malesef alehimde .. Tabi dava yolu diyor Bölge çalışma ancak ben uğraşmak dahada o konuya kitlenip kalmak istemiyorum.
Birazda sizin yazdıklarınıza günlüklerinize bakayım çok özledim sizleri çok.

Bide küçük adam'ın çok uykusu geliyor. Onuda bu haftasonu çok ihmal ettim. Yavrum özür dileyip duruyor hiçbişey anlamadı ama üzüldüğümün ve yanlış bişeyler yaptığının farkında.

Canım oğlum seni çok seviyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar

Bugün 2 kötü bir güzel haber aldım sırada 2 güzel haber var

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri