Benim Güncem

Ynt: Benim Güncem

pamirim geçmiş olsun...arkadaşlar, ben şifa verip dua ettiğim her seferde kuraklığın, terörün,insanları üzen,zorlayan herşeyin bitmesi için dua ederim..bunu yapan birçok insana katılırım..birleştirilmiş enerjinin gücüne inandığımdan dolayı şimdi sizlerinde bize katılmanızı rica ediyorum...hergün bir dakikanızı buna ayırın lütfen...inşallah tüm bunlar tez günde biter......

pamircim çok geçmiş olsun..şimdi iyi olduğuna sevindim..benzerlerini yaşadığım için neler hissettiğini anlayabiliyorum..malum lojmanda oturuyorum..ve doğudayım görev gereği,2,5 yılımız kaldı inş..terör,terörünü burda soğuk rüzgar gibi estiriyor..seçimlerden sonra gece ayaklanma olmuştu..cam sesleri ve patlamalarla uyandık..lojmanların etrafında ellerinde sopalarla dolaştılar..şükür kısa sürede dağıtıldı ancak yaşanılan korku dolu saatler bizde kaldı..o gün den beri geceleri zor uyur oldum..çünkü açıkta ve ortadayız..rabbim tüm insanları korusun,bizide 96

Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..

duru79 ' Alıntı:
Pamir geçmiş olsun.Hülyacım neler çektiğinizi anlayabiliyorum çünkü doğuda bende kaldım.askerimizin ve polislerimizin nekadar zor şartlar altında çalıştığını çok iyi bilirim.Allah devletimizi tüm kötü güçlerden korusun..

amiiinn durucum... kiss3

pamircim ark5 sen ve tüm komşularına ve elbette bütünlüğümüzden dolayı hepimize geçmiş olsun canım benim...

bu tarz izler ne kolay silinebiliyor ne yaraları çabuk iyileştirilebliyor... sad456

çok şükür bu seferkini ucuz atlatmışız... yrl78

sevgiler..

Pamir geçmiş olsun. Hiç anlayamıyorum bu tür eylem yapanları kime kalmışki bu dünya birlikle sevgiyle yaşamak varken.

Hülya inşallah hayırlısıyla görevinizi bitirir sağ salim memleketinize dönersiniz. Doğu da doğup büyümek farklı batıda büyüyüp doğuda görev yapmak farklı. Benim kızımda doğuda görev yaptı ve bende gittim yanında, yoksa evde her gün bir yıl gibi geçecekti benim için, orada çok şeyler yaşadık bazı şeyler anlatılamaz sadece yaşayanlar bilir. Seni çok iyi anlıyorum ama bu günler geride kalacak canım birde bakmışsın oradaki anılarını anlatıyor olacaksın.

İyi geceler arkadaşlar

Bu gün muhteşem bir gün geçirdim............................. uy897 wave uy897 wave
1.-) Bölge çalışmadan bir müfettişle göüşüyordum benim dosyamla özel ilgilenecekti. Bugün beni aradı dosyamın işlemlerini bitirmiş Ankaraya yolladım haberin olsun dedi.Çok mutlu oldum blissy
2.-) 10 sene önce yanında çalıştığım Sevgili Genel müdürüm ; İşverenlerin bitanesi dünyalar tatlısı patronumun doğum günüydü ve ben 9 yıldır onunla görüşmüyordum çünkü kırılmıştık birbirimize... Bu gün onun doğum gününü kutlamak için aradım. Çok mutlu oldu. Tabi bende .. Amerikaya gidecek yine gitmeden görüşelim dedi. Öyle özledimki onu şu saat dese çıkar giderdim. Gerçi sağlık problemlerinden dolayı yine hastanede ve doğum gününü hastanede geçiriyor. Geçmiş olsun dileklerimi burdan tekrar gönderiyorum. İyiki varsın iyiki hala nefes alıyorsun. İyiki dünyada senin gibi güzel insanlar hala var.
Sen ışıksın sen sevgisin... Büyümem gerekti seni anlayabilmem için ve seninde büyümen gerekiyordu. Ondandır bugünkü ağlamamız..Evet biliyorumki sırtımı istediğimde dayayacağım bu dünyadaki en güçlü abilerden birisin ama ben yaslanmasını değil dik durmasını severim.Biliyorsun ve okuyacaksın yazdıklarımı Doğum günün kutlu olsun. Yaşadığın hastalıkların artık son bulsun. Amerika yolunu unut artık yeter..mekanın Türkiye olsun. wave Sevgiyle kal. Sen
kim olduğunu biliyorsun....
3.-) 5 günlük bayram tatiline çıktım oğluşuml bol öpüşmeli koklaşmalı bağırışmalı boğuşmalı 5 koca gün wave Seni çok seviyorum Oğluşum..
4.-) İşyerine alışamadım hala yinede işyerinde geçirdiğim en güzel gündü.... wave
5,-) Hepsi bu kadar daha ne olsun aa34

evet daha ne olsun..oğluşunu koklaya koklaya benim içinde öp... kiss3 ohhh ne güzel kokar onlar..mis gibi..melek kokar..çiçek kokar..süt kokar...şöyle azıcıkta mıncıkla olurmu..

canımm benim çok geçmiş olsun senin için değerli olan bizim içinde değerledir...
en kısa zamanda sağlık haberlerini senden duyalım inşallah....

hafaifisheq0kh4kp4ej1qhds5.gif
yeni yaşı yeni yıl ile birlikte sağlık ve huzur getirsin kendilerine...
7.gif
tfr45e8rg.gif

nice senelere...
floatie002549ec.gif

dosyan ankara gitmiş çok şükür... dönerken beklediğimiz güzel haberleride alsın gelsin...
yeni yılda yeni sevinçlerimiz olsun... senin sevindiğini bilmek hepimize huzur veren mutluluk kapılarını açıyor tatlım...
pimbolivlinders9al.gif

present1.gif
oğluşunun en güzel bayram hediyesi sen olacaksın ... ne mutlu sana...
32.gif

doyasıya sevgi dolu nice bayramlar yaşayasınız hep beraber bir arada huzurla..
21241kymgfq50qm8bh.gif

herşeye rağmen sevmenin güzelliğini yaşadığın işyerinde ki bu günün...
lamer.gif
tüm güzel ve huzurlu geçireceğin günlerinin başlangıcı olsun dilerim..
sorria0ml.gif

daha ne olsun sevgimiz seninle
miscellaneous2_1013.gif
ark5

Çok sevidim pamircim,patronunla aranın düzeldiğine,kırgınlıkların geçtiğine...İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve haberlerini alırız bizde...
O kadar mutlu oluyorumki aradaki kırgınlıkları geçiren insanları gördüğüm zaman...9 yıl sonra bile,demekki geçebiliyormuş...Ben bu konuda çok yaralıyım...Belki bu yüzden hassasım,bu konuda...Çok sevdiğim bir arkadaşımla o kadar kötü bir şekilde,çok saçma sapan bir sebep yüzünden o kadar kötü ayrıldımki halen aradan 2yıl geçmesine rağmen olayı düşündükçe ağlayasım geliyoR...
Oğluşununda seninde bayramınızı kutlarım...Bol bol öp onu bizim yerimizede kiss3

Merhaba arkadaşlar

Güzel haberlere devam yaklaşık 4 sene önce çalıştığım müdürümle ordan ayrıldıktan sonra arkadaş olarak görüşmelerimiz devam etti. Eşide kendiside Pırıl pırıl insanlar. 10 yıllık evli ve malesef çocukları olmuyordu. Tedavi ve tüp bebek de sonuç vermiyordu. Umutlarını yitirmişlerdi çocuk konusunda.
Bu sene müdürümün eşinin hayatı ciddi anlamda sıkıntı ve kayıplarla geçti. Bir kez daha denediler ve3 nihayet müjdeli haberi aldım buakşam çok şükür .Sanırım 3 yiğenim olacak wave belki 2 de olabilir ama olsun ttli3 aa34 .
Rabbim tamamına erdirsin
İkinci güzel haberimse tresorum istanbula geliyor kısmetse haftaya beraberiz bacımla.

Üçüncü güzel haberimse tam bir tatil günü oldu oğluşumla pireler uçura uçura uyuduk.
Şimdi bomba gibiyim Yarın bayram hazırlık yapmak lazım yeni gün yeni güzelliklere gebe..

Hepinizin bayramı kutlu olsun arkadaşlar
Hepinizi seviyorum

pamircim ne güzel haberler bunlar böyle
dalki6601ibff2.gif
....süpperr... f678h super
9113bn1.gif

şekerim sen şimdiden 2008'i müjdeli haberlerle kutlamışsın..ne diyeyim daim olur inşallah...
fantasie993fairyim4.gif
ttli3 girlhaha

Sırrı Çözdüm arkadaşlar.
Öğrendiklerimi okuduklarımı uyguladım.
Hayatıma olumlu ve güzel şeyleri çekmek için uğraştım. Zor olmadı. Mutlu olmak birey olarakta mümkün önce
sağlıklı olduğum için
Akıllı olduğum için
Varolduğum için
Oğlum için
Ailem için
Dostlarım ve sevdiklerim için
Rızkımı alnımın teriyle ama alnımı eğmeden kazanabildiğim için
Defalarca şükrettim.
Sonra öğrendiklerimden
Etrafımda yaşanan karmaşanın içinden küçükte olsa güzellikleri coşku edasıyla yaşamaya ve yaşanan sorunları ise büyüklüğü ne olursa olsun çözülür edasıyla yaşamaya başladım. Çok çuvalladım. Ama artık başarıyorum.
Kendime dedimki hergün üç güzel haber olmalı hayatına giren ve sen o güzellikleri farketmelisin. Akşam başını ystığına koyduğunda şükretmeli ve gülümseyerek uyuyabilmelisin.Artık olumsuz sözleri olan müzikleri dinlemiyorum. Slov müzikte dinlemiyorum.
Çok sıkıntılı sohbetlerden kaçınıyorum. İnsanların hüngür şıngırak hikayelerinden küçük manevralarla kaçıyorum.
Gülebildiğim eğlenebildiğim dostlarımlayım.
Bu oğluma bile yansıdı. Oğlum geleceğin megolomanı art56art56 Aynanın karşısına geçip ayna ayna söle bana benden akıllısı varmı yakışıklısı varmı ? yoookk repliklerini tekrarlıyor. Daha çok gülüyor. Daha sakin daha aktif.

Çok şükürki bunu başarabiliyorum.
Tabi telkinlerin etkisini asla küçümseyemem.
Moralimin yüksek olmasını Kendine güven telkinine borçluyum. Tabi topluluk karşısında konuşma ve koruma kalkanıda beni uçuran telkinler.
Dinleyin arkadaşlar naçizane tavsiyem budur.
Okuyun yazın dinleyin ve uygulayın
Hayatınıza neyi çağırmak istiyorsanız o geliyor.
Acı acıyı getirir atasözümüz var ya tatlıda tatlıyı güzelliklerde güzellikleri getiriyor. Yeterki farkederek yaşayalım.

Birde günlüklerimiz lafta kalmasın.
Gerçek günlükler olsun. Adı üstünde günlük. Biz yazalımki kendimizin farkına varalım.
Israrla yazıyorum farkındaysanız ve okuduysanız bendeki değişimi zaten farkedersiniz.
Mutluyum Çok şükür.

her haberin birbirinden güzel.... maşallah mutluluk ahbercimiz oldun daim olsunnn thumbsanim super happy6

türkiyenin havası güzellşicek desenize.. yurt dışındaki güzlelliklerimizden birisi geliyor nihayet... ttli3 ark5 kiss3

gelsinn.. blissy hoş gelsin.. sefalar getirsin... ark5

bu arada geçte olsa zamanını bilerek gelen güzel bebişlerde hoşgelsin..
geldikleri aileye mutluluk huzur getirsin hayırlı olsunlar inşallah.....
kendi hayatları da başarı ve huzurla dolsun...
tn_an891.gif
tn_an5.gif
tn_an11.gif

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Birde günlüklerimiz lafta kalmasın.
Gerçek günlükler olsun. Adı üstünde günlük. Biz yazalımki kendimizin farkına varalım.
Israrla yazıyorum farkındaysanız ve okuduysanız bendeki değişimi zaten farkedersiniz.
Mutluyum Çok şükür.

senin adına sevindim.

günlük açmadım ama eski mesajlarıma ait bağlantılı konuları ekliyorum.bazen abarttığımı düşünüyom foruma katılım konusunu :)

üçgömlekçim uzun uzun konuştuğumuz için başka bişi söylemicem bu dediğine...

özgür bırak kendini.. yasak ve sınırlamalar koyma.. doğru olduğuna inandığın ve değerli olduğunu bildiğin her şeyi yapmak güzeldir...

kendin için tek engel yine sen olabilirsin..

burada birbirimizi desteklemek için varız ... soramasaydın yazmasaydın aynı noktada olurmuyduk hep beraber ... (hepimiz için geçerli ) ark5

pamirim mutluluğun daim olsun ayrıca doru zamanda doru yerde olan bebişlre sevgiler gönderiyorum anne ve babalarına'da allah tamamına erdirsin diyorum...asla vazgeçmedikleri içinde saygılı sevgiler gönderiyorum...

kendime ithafımdır
http://www.youtube.com/watch?v=1JFb3WPDYuQ&NR=1
Kaç kez evinizin önünden geçtim bayram giysileriyle
Siz dans ediyordunuz dışarısı soğuktu
Bir pencere vardı aramızda ışığı söndürüp gezmelere
Gittiniz
Kaç kez çiçekler bıraktım kapınıza, yoktunuz!
Kapınızı çaldım çırılçıplak, görmediniz!
Şimdi siz, en çılgın sevişmelerin ateşli rakkasesi
Dönüyorsunuz
Dönüyorsunuz etrafımda
Elleriniz varmış, ellerinizle güller sunarak
Derin bir sevda ile gözlerinizde dönüyorsunuz
Çırılçıplak teninizde ışıklı tüller uçarak
Ben, koridorun öteki ucundayım sizin yolunuz uzun lakin
Ben, sevda rüzgarında, sizde, sessizlik hakim
Kavuşmamız şarkı şarkı olacak
Yürüyün. öyle çılgın... öyle sakin

http://www.youtube.com/watch?v=cYvLYPI3HDs
buda son
Ellerin olmayınca; gözüm kararıyor
Yüzüne bakmayınca; yüzüm sararıyor
Çaresiz hastalıksın; çare aranıyor

Geç olmadan gel, güç olmadan gel
Sevda derin uykuda, düş olmadan gel

Saçların olmayınca; dünya bulanıyor
Öyle uçuşmayınca; gökler daralıyor
Bilinmeyen yerdesin; adres aranıyor

Yollarına güller serdim, hasretine ömür verdim
Hangi yüzyıl söz vermiştin, gel...
Hangi yüzyıl söz vermiştin, gel...

Sesini duymayınca; kafam karışıyor
Dileği olmayınca; insan alışıyor
Saati kurmayınca; zaman yavaşlıyor

Yaz olmadan gel, kış olmadan gel

Hangi yüzyıl söz vermiştin, gel..
Hangi yüzyıl söz vermiştin, gel..

http://www.youtube.com/watch?v=P3PXD7ZUvQo&feature=related

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri