Benim Güncem

Arkadaşlar merhaba
gogogo  gogogo  gogogo  gogogo
Bugün gergin başlayıp düşünemeyeceğim kadar büyük bir zaferle bitiyor.  smil56  smil56
Biliyorsunuzdur iş hayatımdaki olanları.
Bugün avukatlarla görüşecektim. Ancak danışmak için bile ofislerine gittiğinizde 100 YTL den başlıyor vekaleti yol ücreti vs vs bugün bana ciddi anlamda pahalıya malolacaktı.
Öğlene kadar kıvrandım.
Nasıl yapabilirim nasıl bu işin içinden çıkabilirim dedim. Baro'ya gitmeye karar verdim. Ama ordanda vazgeçtim nedendir bilinmez içimdeki ses kızım sen bölge çalışmaya git dedi. Bende peki dedim.  ttli3
İçimdeki ses ve ben  ark5 yola çıktık yol boyunca konuştuk konuştuk açıkçası nasıl anlatacağıma dair kafamı çok toparlayamamıştım. Ve bölge çalışmanın kapısından girdim. Bir müfettişe derdimi anlattım hımmm dedi senin istifa düşmüş sen yasal haklarını alabilirsin ama bu işin piri yukarda sen bide onunla konuş bakalım o ne diyecek...
Bende pir müfettişe gittim...
Oda dinledi. Hımmm dedi senin istifn düşmüş sana kıdem ihbar bilimum yasal hak ödenmeli dilekçeni yazdır sen dedi. Peki davada açayımmı dedim. Yok biz halledeceğiz ama 3 ayı bulacaktır dedi.  smil56 aynen böle oldummm...

Sonna ne oldu dersiniz ??????????
Dilekçe işleme konulurken firmanın kaydı çıkmadııııııııııııııııııııııııııı.................
Yani bu şu demek hem incelemeye girecekler hemde benim tazminatım onların yiyecekleri cezanın yanında leblebi çerez bile olmayacak.. Hepinizin sayesinde oldu bu
sizler bana bu kadar destek olmasaydınız ben şu anda bunalımda acılı arabesk tadında kendime acımakla geçiriyor olacaktım günlerimi.
Hepinizi seviyorum arkadaşlar...

Bu arada sitemizin sevgili kedisine acil şifalar diliyor onun güzel yanaklarından öpüyorum. Unutma pisim hepimiz seni çok seviyoruz. Dualarımız seninle

Tresorum hoşgeldin sefalar getirdin...

smil56  smil56  smil56

Shamanım bitanesin öperim.. kiss3 smil56 smil56 smil56 smil56 smil56 smil56

Çok sevindim bu habere .Dava acilsaydi uzun sürecekti.Bu şekilde bir taş ile iki kuş vurulmuş oldu. cilgin897 Yeter ki vazgeçmeyip hakkımızı aramak için bir adım atalım. Tebrik ediyorum bu çabanız gayetiniz için...
Darısı tüm mobbing gorenlerin başına... Bu güzel haber için birde parti yapalim.... gogogo

harika bir haber buu adına cok sevindimm blissy blissy

çok güzel bir haber çok sevindim senin adına. blissy blissy

uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897
uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897
İŞTE BUDUUUUUR,

derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty derty
blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy blissy bliss blissy blissy blissy blissy blissy bliss

PAMİRMÜHÜRÜN ZAFERİNİN PARTİSİ

cat56 MİZDE KUTLASIN BİZİMLE BERABER..

hih33 PAMİRİME BİR ÖPÜCÜK
VEEEEE EĞLENCE BAŞLASIN
guitar happy6 k8908 uy897
derty
skan67

Ynt: PAMİRMÜHÜRÜN ZAFERİNİN PARTİSİ

Bu videoda bir kişi diğer arkadaşına sürekli bir şeyler atıyor.Sonunda neler oluyor görelim....
Mobbing uygulayan işyerinde arkadaşlarını huzursuz edenlerin sonu böyle olur.

http://www.youtube.com/watch?v=JoNSFwS3nw8

bu partide oynanır işte
uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

tebrikler cok sevindim 956k

dusun hımm neler oldu yine ben yokken?bu gün internet yoktu bende...bağlanamadım...yine ne kaçırdım...pamirmühürün zaferi mi?anlamadım ama olsun...zafer zaferdir...bende katılayım eğlenceye... derty derty derty
hpm1 hpm1 hpm1
uy897 uy897 uy897
wave wave wave
sevincli sevincli sevincli

PAMİRMÜHÜR ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba
gogogo gogogo gogogo gogogo
Bugün gergin başlayıp düşünemeyeceğim kadar büyük bir zaferle bitiyor. smil56 smil56
Biliyorsunuzdur iş hayatımdaki olanları.
Bugün avukatlarla görüşecektim. Ancak danışmak için bile ofislerine gittiğinizde 100 YTL den başlıyor vekaleti yol ücreti vs vs bugün bana ciddi anlamda pahalıya malolacaktı.
Öğlene kadar kıvrandım.
Nasıl yapabilirim nasıl bu işin içinden çıkabilirim dedim. Baro'ya gitmeye karar verdim. Ama ordanda vazgeçtim nedendir bilinmez içimdeki ses kızım sen bölge çalışmaya git dedi. Bende peki dedim. ttli3
İçimdeki ses ve ben ark5 yola çıktık yol boyunca konuştuk konuştuk açıkçası nasıl anlatacağıma dair kafamı çok toparlayamamıştım. Ve bölge çalışmanın kapısından girdim. Bir müfettişe derdimi anlattım hımmm dedi senin istifa düşmüş sen yasal haklarını alabilirsin ama bu işin piri yukarda sen bide onunla konuş bakalım o ne diyecek...
Bende pir müfettişe gittim...
Oda dinledi. Hımmm dedi senin istifn düşmüş sana kıdem ihbar bilimum yasal hak ödenmeli dilekçeni yazdır sen dedi. Peki davada açayımmı dedim. Yok biz halledeceğiz ama 3 ayı bulacaktır dedi. smil56 aynen böle oldummm...

Sonna ne oldu dersiniz ??????????
Dilekçe işleme konulurken firmanın kaydı çıkmadııııııııııııııııııııııııııı.................
Yani bu şu demek hem incelemeye girecekler hemde benim tazminatım onların yiyecekleri cezanın yanında leblebi çerez bile olmayacak.. Hepinizin sayesinde oldu bu
sizler bana bu kadar destek olmasaydınız ben şu anda bunalımda acılı arabesk tadında kendime acımakla geçiriyor olacaktım günlerimi.
Hepinizi seviyorum arkadaşlar...

Bu arada sitemizin sevgili kedisine acil şifalar diliyor onun güzel yanaklarından öpüyorum. Unutma pisim hepimiz seni çok seviyoruz. Dualarımız seninle

Tresorum hoşgeldin sefalar getirdin...

smil56 smil56 smil56

25889 25889 alk78 alk78 tebrik ederim seni ,işte budur art56art56, gerçekten takip ettiğim kadarıyla burdaki arkadaşların sana olan destekleri inanılmaz güzeldi ve senide tebrik ederim yürekten inandın ve çok zor olan bekleme süresini doldurdun ve sonunda zafer senin 96 hep mutl ol

pamir cim sana mesajımı attıktan sonra acil dışarı çıkmam gerekti...
anca gelebildim...
çok şükür parti devam ediyo kaçırmamışım yakaladım bi ucundan....
bu güzel habere çok sevindim canım...
hakkın olanı fazlasıyla al inşallah...
angelhug.gif

Rabbim tez zamanda senin kıymetini bilecek el üstünde tutulacağın yeni.. güzel bol kazançlı iş kapıları açsın...

oğluşunuda senide kocaman öpüyorum...

sevgiler...
rose.gif

papillonkiss018mt1.gif

mutlulukla ... sağlıkla... yeni yollar yeni bereketli kapıların açılsın inşallah...
hakkını aradığın için... hakıkını bırakmadığın için teşekkürler...
papillonkiss007ga8.gif

036.gif

Ynt: Benim Güncem

Nasıl mutlu  oldum bilemezsiniz Çok teşekkür ederim arkadaşlarım ..... wave  wave  wave
kendi partime geç kaldım ama olsun zaten bu benim değil hepimizin partisi.  wave  wave Sizin ciddi desteğiniz olmasaydı ben kendimi bu kadar net ifade edemezdim  cilgin897 edemeseydim insanlar beni dinlemekten sıkılırdı.  cilgin897 Ama durumumu çok net ifade ettim.      idea3            cilgin897  cilgin897  cilgin897 Ve sonucunda istediğimiz oldu.. ark5  ttli3  girlhaha  aa34  aa34
HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİ  : BU AİLENİN BİR ÜYESİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM ... HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.
İyiki varsınız

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri