Bende yeniyim

ramazan

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam ben de yeniyim. actionsmile Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Bide ben 17 yaşındayım özel olarak Cd nasıl alıyoruz. Araştırdım ama bulamadım

Ynt: Bende yeniyim

hoş geldin küçükbey ben sitemizin cat56

Selam hoşgeldin

Hoşgeldin Ramazan. Özel cd almak için ana siteye gir. Ben de yeni bilgi aldım. smiliyface smiliyface smiliyface

ramazan ' Alıntı:
Selam ben de yeniyim.  actionsmile Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Bide ben 17 yaşındayım özel olarak Cd nasıl alıyoruz. Araştırdım ama bulamadım

hoşgeldin  ramazan

merhabalar ramazan hoşgeldin... actionsmile

sayfanın en başında ana iste / ücretsiz / sipariş /......... diye yan yana devam eden butonlar vardır...
onlardan sipariş e basınca listeler çıkar karşına... bu şekilde istediğine ulaşabilirsin... thumbsanim

olmadı hayatimdegisti rumuzuyla yer alan atakan bey e özel mesaj gönderebilirsin.. b456

siparişin gelene kadar temel hazırlamak adına üzretsiz olarak forumumuzda yer alan
suçluluk ve egoyu dinlemeye başla dilersen... onayi

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_son_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

rehber bölümümüzü incelemeyide unutma ttli3 dusun

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

sevgiler... hismiley

hoşgeldin ramazan... ark5
mutlu paylaşımlar kiss3 ...bu arada kendimede hoşgeldin diyorum... blissy
bayram seyran olunca..malum fırsat olmuyor... mlk34

heeepppiiinizi çok özlediiiiiimmm yahuuuu... kiss3

guitarHoŞgeLdiNN RAMO guitar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri