bende yeniyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaunty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jaunty

New member
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
hayatimizin hep bayram tadinda gecmesi dilegiyle. kiss3 bayraminiz kutlu olsun arkadaşlar.
ismim ciler.

Ynt: bende yeniyim

teşekkürler jaunty,aramıza hoş geldin iyi paylaşımlar dilerim.... actionsmile actionsmile actionsmile actionsmile actionsmile

hoşgeldin ben sitemizin cat56

hos geldin bayraminda mubarek olsun bu arada

hoş geldin, sefalar getirdin. smiliyface

hoşgeldin jaunty iyi bayramlar sanada.belkide benden önce gelmiştirsin ama olsun değişmez aramızda smiliyface

hoşgeldin arkadaş sapkal89

hoşgeldiiin sitemizee hismiley

Bu güzel paylaşım ortamına hoşgeldiniz smiliyface

ÖYLE BİR YERE GELDİNİZ Kİ,SİZE ÇOK DİKKATLİ OLMANIZI TAVSİYE EDERİM..
BURASI GARİP BİR YER,İNSAN BİR GİRDİMİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR,BAĞIMLILIK YAPIYOR YANİ 44
BU ARADA LAF ARAMIZDA İNSANLARDA BİR GARİP BURDA ÇOK İÇTENLER ÇOK SAMİMİLER.YAŞADIKLARINI TÜM İÇTENLİKLERİYLE ANLATTIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ,BİRDE ÜSTELİK BİZE MUTLU OLMANIN YOLLARINIDA GÖSTERİYORLAR,ANLATIYORLAR,UTANMADAN BİRDE YARDIMCI OLUYORLAR wave
HANİ BİLDİĞİMİZ ŞU DÜNYADAN FARKLI BİR YER BURASI cat3500
BU FARKLI ALEME HOŞGELDİNİZ,FARKLI İNSANLARIN ARASINA HOŞGELDİNİZ, DİYORUM.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ŞUAN ANLAMAMIŞSANIZ BİLE BİR KAÇ GÜN SONRA NASILSA ANLARSINIZ f678h
SEVGİLERİMLE..... s456

hoşgeldin ben sitenin psikopatıyım 44 44 44 44

hosgeldin jaunty s456

jaunty ' Alıntı:
hayatimizin hep bayram tadinda gecmesi dilegiyle. kiss3 bayraminiz kutlu olsun arkadaşlar.
ismim ciler.

güzel .. dilekleriniz için tesekkürler.. hoş geldiniz ttli3

hülyaa ' Alıntı:
BURASI GARİP BİR YER,İNSAN BİR GİRDİMİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR,BAĞIMLILIK YAPIYOR YANİ 44
BU ARADA LAF ARAMIZDA İNSANLARDA BİR GARİP BURDA ÇOK İÇTENLER ÇOK SAMİMİLER.YAŞADIKLARINI TÜM İÇTENLİKLERİYLE ANLATTIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ,BİRDE ÜSTELİK BİZE MUTLU OLMANIN YOLLARINIDA GÖSTERİYORLAR,ANLATIYORLAR,UTANMADAN BİRDE YARDIMCI OLUYORLAR wave
BU FARKLI ALEME HOŞGELDİNİZ,FARKLI İNSANLARIN ARASINA HOŞGELDİNİZ, DİYORUM.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ŞUAN ANLAMAMIŞSANIZ BİLE BİR KAÇ GÜN SONRA NASILSA ANLARSINIZ f678h
SEVGİLERİMLE..... s456

ne kadar güzel anlatmışsınız.. siz neyseniz biz de oyuz.. güzel baktınız güzellik gördünüz.. hayat ta gördüklerinizde güzel olsun inşallah sevgiler.. ark5

bana hoşgeldin demekten başka bir şey kalmamış saygılı sevgiler..

hülyaa ' Alıntı:
SEVGİLERİMLE..... s456
eee ne güzel istee ben de içten biriyim.yakın zamana kadar kendimi marsli saniyordum.sanirim burasi mars wave.bu karşılanışın bile bir sihri var blissy

HOŞBULDUM arkideşler HOŞŞBULDUMMM ve şu an anladım kiben ne kadar çok formaliteden hoşbuldum demişim.
bu kez içimden ÇAĞLADI. alk78 kiss3
Sitekurucuları sitede emeği geçen herkese hergun defalarca şükrediyorum.iş güç maddiyat bir yana çok büyük hatta global boyutta bir sevap işlediğinizi biliyorsunuz değilmi?
Burada olan burayi oluşturan buraya katılan buradan gelip geçen herkese sonsuz teşekkurler kiss3

hoşgeldin sevgili dostum hismiley umarım sitemizde kendine ,kendinden bir şeyler bulursun. gelipte bir şeyler bulamayan nadir insanlardan değilsen tabii. sevgiyle ve umutla kal smiliyface

hoşgeldiinn girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri