bende varım!

alalev61

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar..üye olduğum bi int sitesi vesilesiyle burayada üye olmuş bulkunuyorum:) umarım faydalı şeyler öğrenir ve hayatımı olumlu yönde değiştirmeme yardımcı olur bu site...

Ynt: bende varım!

Hoşgeldin burada olmaktan çok keyif alacaksınız.
Berkeberk neler yapıyorsun hiç yazmıyorsun valla siirokul

teşekkürler arkadaşlar bişey merak ediyorum..bu telkinleri illa kulaklı bir cihazda mı dinlemeliyiz

hoşgeldin şekerim
hayır illa kulaklıklıktan dinlemen gerekmiyor. hoperlerden de dinleyebilirsin.

hayır ben sesi açıyorum her şekilde dinliyorum

herkese selam

alk78 öncelikle sevgili atakanı alkışlamak istiyorum.tebrikler ancak bu kadar yararlı olunabilirdi:)siteye yeni üye oldum.5 yıl önce yaşadığım kanser hastalığını yendim ve o gün düşünce gücünün ne anlama geldiğini öğrendim:)scrıptleri dün dinlemeye başladım ama başımda inanılmaz bir ağrı oluştu.zamanla geçeceğini umuyorum.yoksa beyin sarsıntısı geçirebilirim:)

hismiley hosgeldin alev ve aycicegi bas agrisi basda agirlik hissi bunlar gecici biraz sabir super

Ayçiçeği nasıl mutlu oldum anlatamam kanseri yendiğine şahane bişey bu şükürler olsun. Aramıza hoşgeldin

hoşbulduk.evet çok şükürki iyileştim.insanlar kanser kelimesini duyunca doğal olarak ürküyor ama istedikten sonra atlatılamayacak birşey yoktur bence k8908 k8908

Harika ayçiçeğim...ne güzel bunu duymak..ben bi panik atağı yenene kadar öldüm öldüm dirildim)))).bu telkinleri buldum da hayatın ritmini yeniden duymaya başladım.yoksa işim baya bi zordu....iyki bu telkinler var Mevlanın yardımı..bu telkinlerle yol katettim bende..iyki varsınız hepinizzz.. super

alev61 hoş geldin..
ayçiçeğim canı gönülden tebrik ederim seni... bunu başarmışsın ya.. herşey vız gelir sana artık... başağrısının sana dayanabileceğini zannetmiyorum ayrıca 2600 en büyük zorluğu aşmışsın bundan sonra tüm kolaylıklar seninle olsun inşallah .. super
danssmiles8od.gif

mrb lar,lerzan.ne kadar güzel bir tblo ile anlatmışsın kısaca,tşk ler...

hepinize hoşbulduk arkadaşlar burada o kadar umut verici şeyler okuyorumki telkinleri dinlemediğim halde içimde bi kıpırtı ouşuyo... yazılanlar bile bir nevi telkin oluyo benim için uy897 uy897 uy897 idea3

slm dostlar bende varımmm !! 44 bu aralar biras yogunum lakin yazılarınızı okumuyorum sanmayın 44.ara ara gelip bakınıyorum etrafa...biriktiriyorum tek tek cevaplarımı super öpüyorum çok clapping

alalev61 ' Alıntı:
hepinize hoşbulduk arkadaşlar burada o kadar umut verici şeyler okuyorumki telkinleri dinlemediğim halde içimde bi kıpırtı ouşuyo... yazılanlar bile bir nevi telkin oluyo benim için uy897 uy897 uy897 idea3

Gerçekten forumda ki ortam çok güzel...Bu forumu açtiğimda üye sayisi arttiginda kalitenin düşeceğini düşünüyordum ve buna hazirlikliydim.Ancak oyle olmadigi gibi tam tersi çok doğru insanlar bu foruma katildi...
Bende bu durumdan çok memnunum tüm üyelerimize teşekkür ediyorum...... cilgin897

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Hoşgeldin burada olmaktan çok keyif alacaksınız.
Berkeberk neler yapıyorsun hiç yazmıyorsun valla siirokul

ilgin için sağol. yazmıyor değil yazamıyorum. bi dalgalanma yaşıyorum sanıyorum. mesela bu hafta geçen hafta içimdeki o rahatlığı bulamıyorum. Dirençlerim çok fazla sanırım. Enerjim yok. olumlu düşünmeye çalışıyorum bütün bunların geçeceğini sürekli söylüyorum kendime ve sabrediyorum. bi gün normal olucam inşallah.

Berkeberk bence bu dalgalanmalarda burada olman sana daha çok iyi gelecektir. Ara ara hepimizde oluyor çok normal alınan bilgileri uygulamak hemen öyle olamıyor tabi kendini çokda fazla dinleme akışa bırak 44

alevalev dün gece sana bir yerlerde hoşgeldin dedim ama kendi sayfanda tekrarlamakta fayda var hoşgeldin canımcım
ayçiçeği..ben seni nerelerde taşıyayım? başıma taç etsem olurmu? yetermi? gücüne,hayran oldum ve seni kendime örnek aldım..ben zırtırıpıtoz bi olayla yıkıldımda ayağa kalkmam yıllarımı aldı..lütfen bol bol yaz içinden ne gelirse..bazen insanın kendi kendisine , bak elin kızı/oğlu nelerle baş etmiş, sende haline şükür et demesi çok işe yarıyor.sana saygılı sevgiler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri