tam olarak kendini sevemeyen insan tipi mi bunlar acaba dusun kendi değerinin farkında değil aslında iyi davranışı haketmediğini düşünüyor belki içten içten.allahım resmen psikolog kesildim az sonra bunların çocukluğunada dalış yapıcam khkh56serpil22 ' Alıntı:evet özlem haklısın bu nedense böyle oluyor insanlar neden iyi dilden anlamazlar çözemedim.nasıl olacak anlamış değilim halen.
canım peki adını nasıl değiştirdin waveMagNetiC ' Alıntı:ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba..![]()
özlem ' Alıntı:canım peki adını nasıl değiştirdin waveMagNetiC ' Alıntı:ben sitede gözüken adımı değiştirebildim ama teşekkür veya karma butonlarına bastığımda eski adım çıkıo o alt tarafta.. o değişmio galba..![]()
çok saol ayşegülll daha iyiyim şimdi dertyaysegülll ' Alıntı:geçmiş olsun canım keyfin yerindeyse hemen geçer nasıl olsa thumbsanim
hoşgeldin shamanic bu kadar uzun süre bizi sensiz bırakma ttli3**shamanic** ' Alıntı:kiss3![]()
saol canım hemen kendimi motive edip günü kurtardım ttli3Mumin.Okan ' Alıntı:gün daha bitmedi. olur öyle şeyler.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.