B
blue jaloon
Guest
Ynt: bende geldim hadi bakalım
evett imdadina yetistim kiss3
soruyu yüregine sor cevapta yürekten gelicektir...
evett imdadina yetistim kiss3
saol canım çok açıklayıcı oldu khkh56 dedim ya koydum mesafeyi hiç gereği yok ona yaklaşmanın insanın enerjisini düşürmekten başka bir halta yaramaz şaşkınblue jaloon ' Alıntı:evett imdadina yetistim kiss3
süper yorumlamışsın shamanic alk78 dediğim gibi mesafe koydum ama bu onu aşağı gördüğüm anlamına tabi ki gelmez.hatta işe gelmeden ikisinede huzur yolluyorum.bazen çok sıkılıyorum bu durumlardan napıcağımı şaşırıyorum.akşam meditasyon yaparken onlarada enerjimi yollıycam bakalım ileri ki günler neler göstericek.**shamanic** ' Alıntı:canım benim elbette okuyoruz... geçte olsa mutlaka yazdıklarınızı okuyorum..
ama bazen dışardan gelen öneriler yerine;
kendi içsesinizi dinleyerek hareket etmeniz gerekir..
yada olayın içinden akıp gitmeyi farketmek..
veya yazarak deşarj olmanız..
o noktada yorumlayarak içinizden gelenlere müdahale etmek istemem..
mesela şu anda başka bir arkadaşımız da yazmış.. ilk defa yazdığını niye yazdığını da anlamadığını söylemiş..
onun içinden dışarıya doğru akış başladı..
yorum yaparak durdurmak yerine akışa izin vermek gerek..
işte böyle tatlım..
doğru kararı aldığına inanıyorum..
demekki o kişi başkalarına bu şekilde davrandığı için yada fırsatını bulduğu anda o şekilde davranacağı için..
o tarz muameleler görüyormuş.. sen ona iyi davranarak farklı olması için bir yol gösterdin.. o içindeki egosunu
ortaya koyarak yanlışını gösterdi.. bu durumda sen o kişinin henüz değişime hazır olmadığını anlayıp yolundan çekildin..
elbette yolundan çekilmek ona herkes gibi davranman yada işte o bu kadarcık diye küçümseyerek bakman anlamına gelmiyor..
içindeki ışığı; onun yanında olmasanda onun yolu içinde ortaya koyabilirsin..
o senin olmak istemediğin yanın.. onun için düzelmesini sağlamak adına sevgiyle doğruyu bulmasını dilemelisin..
sevgiler.. hismiley
hayalayaz ' Alıntı:25889 25889 25889 özlemciğim tebrik ederim canım..başarılarının devamını dilerim.
çookk teşekkür ederim smyrna hayalaz abla inşallah başarılı olucamsmyrna ' Alıntı:ozlem hayırlı olsun kursun eminim başarılı olacaksın. gelişmeler ile ilgili de tebrik ediyorum. güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canım smiliyface
çok teşekkür ederim gökhan kiss3peterpan ' Alıntı:alk78 özlem mrb nasılsın değişimlerin güzel umarım dahada iyi olacak beninanıyorum hiç bişşeyden çekinme yada hayat senden korksun kocaman gülümse smiliyface
saol smyrna kiss3 daha gözden çıkarmadım ama böyle devam ederse çıkarabilirim.ben bu durumları çok eskiden yaşadığım için artık böyle daleverelerin içinde olmak istemiyorum.smyrna ' Alıntı:ozlem merhaba
maalesef işyerlerinde genelde olan bi durum bu. benim de çok uzun iş deneyimim yok ama herkesin şikayet ettiği bişey bu. niyeyse kimse kendi bildiklerini bi sonrakiyle paylaşmaya yanaşmıyor. bu biraz kendine güvenmemekten kaynaklanıyor sanırım. sonra gelen kendi yerini kapar veya daha öne geçer falan diye düşünüyorlar galiba. birde tekel olma hissi var galiba ben biliyorum başkası bilmiyo bana muhtaçlar falan diye düşünüyolar belki de.sonra bide kendinden öncekilerden ne gördülerse bi sonrakine de onu yaşatıyolar. niyeyse kimse bana kötü davrandılar ben benden sonra gelene tam tersini yapayım demiyo. bana böyle yaptılar bende böyle yapayım diyo. bi çeşit ego tatmini galiba. işte böyle herkes bildiğini kendine saklayınca da sen kendi tırnaklarınla kazıyarak bişeyler öğrenmeye çalışıyosun birsürü vakit kaybı emek kaybı. anlayabiliyorum durumunu.
iş değiştirme konusunda da nacizane tavsiyem öyle bi karar verdiysen bile iş bulmadan ayrılma. çünkü işsizlik zor gerçekten ve ne kadar sürede bulacağın belli olmuyor. eğer şuan bulunduğun işi kesinlikle gözden çıkardıysan başka işler bakmaya başla bence.
neyse benim çenem düştü. aa34
sonra görüşürüz. kendine iyi bak. hismiley
ya ablam sen ne iyisin böyle valla bak gözlerim doldu şimdi agl34 beni hiç tanımadığın halde yardım etmeye çalışıyorsun ark5 çok saol sen bir tanesin.hayalayaz ' Alıntı:özlem merhaba
ablam önce muhasebeci ve diğer bayanla beraber toplantı yap..ikisinide aynı anda çağır ve konuş..yalnız sakin ol konuşurken, sinirlenmeden...ondan sonra fazla zaman tanıma onlara..ilk vukuatta, patronla konuş..ama onlarla yaptığın toplantıda sakın patronla konuşmayı düşündüğünü hissettirme onlara..birde proğram netsismi..eğer öyleyse benim oğlum sorularına cevap verebilir diye düşünüyorum..muhasebeci değil ama bu proğramı bildiğinden bahsetti..dün akşam konuşurken..muhasebede bu proğram kullanıldığından bahsetti galiba..proğram netsis se hiç kimseyle konuşma..can ne biliyorsa..sana öğretir..üzme kendini her şeyin bir çaresi var..başka bir proğramsada, ben seni bi canla konuşturayım bakayım..olurmu kızım..işini bırakma.. kiss3 .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.