Ben geldim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

baby-sinem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
sLmLrr... ben izmir karsıyakadan aranıza yeni katıldım adım sinemm... yasım 16 ii paylaşımlar... super

Ynt: BeN DeLduMMmmMM!!

Hoşgeldin sinem.

mutlu paylaşımlar. wave

vien1
hosgeldin aramıza sinem ttli3

yanımıza hoşgeldin Sinem..
mutlu paylaşımlar hismiley

baby-sinem ' Alıntı:
sLmLrr... ben izmir karsıyakadan aranıza yeni katıldım adım sinemm... yasım 16 ii paylaşımlar... super

hG sinem aramıza sefalar getirdin bi izmirli daha sevincli

Merhaba baby-sinem. actionsmile

Aramıza Hoşgeldin. vien1

Güzel Paylaşımlar... super

hoşdelduNNnnNN vien1

Siteye girişin çok hoş olmuş girlhaha

Umarım bundan sonra da varlığını böyle coşkulu hissettirirsin.

Paylaşımlarını bekliyoruz. Sevgiler... actionsmile

merhabalar... vien1 hoşgeldiniz yanımıza...

sevgiler... hismiley

baby-sinem hoşgeldiniz...

mutlu paylaşımlar...

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

Hoşbulduq tşk ederm!! smiliyface smiliyface smiliyface

vien1 Hoşgelişlerinnnnn olaaaaaaaaaaaa aramıza mutlu paylaşımlar happy6

Ynt: Ben geldim

merhabalar ..

yanımıza hoşgeldiniz.. actionsmile

konunuzun başlığı tarafımdan değiştirilmiştir...

sizin vesilenizle tekrar hatırlatmak istedim..

forum içerisinde mesajlaşırken mutlaka düzgün türkçe ile yazı yazmaya özen gösteriyoruz..
büyük harf kullanmıyoruz ki bir kelimenin yarısı büyük yarısı küçük harf kullanarak zaten yazılmıyor..

uzun metin yazdığımız zaman paragraf ile bölüyoruz ki rahat okuyabilelim..

özellikle eski üyelerimiz bu konuda hassas davaranırlarsa aramıza yeni katılan dostlarda yazım kurallarına daha çok dikkat ederler..

hepinize anlayışınız ve dilimize gösterdiğiniz saygı için teşekkür ederim.. ark5

sevgiler..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri