H
hayalayaz
Guest
Ynt: ben de yazacağım
kuzum benim demekki uykuya ihtiyacın varmış tüm sevgim ve şifa enerjilerim senin al sevgiyle kabul et..bi şeeciğin kalmaz..
khkh56 khkh56 khkh56
aysunt ' Alıntı:hayal ablacım çok teşekkürler
bu sabah öğrendim ki arkadaşımın babası vefat etmiş sad456 güne böyle bir haberle başladım. bütün gün çok enerjisizdim. günün yarısını yatarak ve uyuyarak geçirdim. çoktandır bu kadar halsiz olmamıştım. hatta en son ne zaman böyle olduğumu hatırlamıyorum bile. çünkü pazar günlerini çok severim ve boş geçmemesi için elimden geleni yaparım normalde. hiç olmazsa yürüyüş yapardım.
yapmak istediğim planlar var, ama buna bile vakit ayıramadım. bu haftasonu böyle garip geçti işte.
yarın pazartesi enerjimi geri istiyorum sevincli
herkesin aklı, bedeni ve kalbi hep bir arada olsun.
kuzum benim demekki uykuya ihtiyacın varmış tüm sevgim ve şifa enerjilerim senin al sevgiyle kabul et..bi şeeciğin kalmaz..
meninje ' Alıntı:hayalayaz ' Alıntı:ben ilk iki gün cevaplarımı çalışma esnasında aldım..bu gün yaptığımda tık yoktu öööyle oturdum dinledim..sonuna kadar ..fakat ütü yaparken, gözümün önüne geldi cevap..sende yap bakalım belki cevabı alırsın..cevabı almak çözüme ulaşmak tır diyorum ben, çünkü yüzeye çıkan herşeyin çaresi ve çözümü var..saygılı sevgiler..
Oh be, tek tık olmayan çalışmaları yapan ben değilmişim, hayalcim bile tıksız nlp yapabiliyormuşş sevincli
Ben hemen ütü yapmaya gidiyorum blissy
khkh56 khkh56 khkh56