ben de geldim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chilem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chilem

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaslar,

Hayatimin zor bir doneminde, biraz da tesaduff denilebilecek bir sekilde bu siteyle tanistim. Artik hic bir seyin bana iyi gelmeyecegini dusunmeye baslamistim ama buradaki herkes o kadar olumlu ki etkilenmemek elde degil.Gelecek guzel gunlere yeniden inaniyorum :)

Ben cok uzun bir suredir uykusuzuk sorunu cekiyorum. Hayati cekilmez hale getirecek kadar kotu boyutlarda. Sanirim bir tur depresyon sureci geciriyorum. Cunku ailemden ve ulkemden uzak yepyeni bir hayatta ayaklarimin uzerinde durmaya , bir yandan da ogrenim gormeye calisiyorum. Ama bu bunalim hallerim nedeniyle, zaten zor olan her sey iki kat zor gelmeye basladi bana. Telkinlere 2 gun once basladim. Umarim faydali olur. Hepiniz, her ne sebepten dolayi burdaysaniz amaclariniza ulasirsiniz dilerim. Gorusmek uzere :)

Ynt: ben de geldim :)

mesajim cikmamis bastan basliyorum :)
Selam Arkadaslar,
Hayatimin zor bir doneminde, biraz da tesaduff denilebilecek bir sekilde bu siteyle tanistim. Artik hic bir seyin bana iyi gelmeyecegini dusunmeye baslamistim ama buradaki herkes o kadar olumlu ki etkilenmemek elde degil.Gelecek guzel gunlere yeniden inaniyorum :)

Ben cok uzun bir suredir uykusuzuk sorunu cekiyorum. Hayati cekilmez hale getirecek kadar kotu boyutlarda. Sanirim bir tur depresyon sureci geciriyorum. Cunku ailemden ve ulkemden uzak yepyeni bir hayatta ayaklarimin uzerinde durmaya , bir yandan da ogrenim gormeye calisiyorum. Ama bu bunalim hallerim nedeniyle, zaten zor olan her sey iki kat zor gelmeye basladi bana. Telkinlere 2 gun once basladim. Umarim faydali olur. Hepiniz, her ne sebepten dolayi burdaysaniz amaclariniza ulasirsiniz dilerim. Gorusmek uzere :)

bir suru sey yaziyorum neden sadece ilk cumlem gozukuyor?

chilem ' Alıntı:
bir suru sey yaziyorum neden sadece ilk cumlem gozukuyor?

Hoşgediniz
Diksiyon'un gönderdiği yazılarda > işaretinin gözükmemesi için forumda bir düzenleme yaptım.Ancak bu diğer yazılarıda etkileyince kaldırdım.Şu anda daha önce yazdıklarınız gözüküyor.

out.php

chilem hoşgeldin safalar getirdin ablam, inşallah sende yakında tüm problemlerden uzak huzurla uyuyacak ve yaşayacaksın..

chilem hoşgeldin sefalar getirdin..benimde senin gibi problemlerim vardı.. ama artık yok bu telkinler süper tek kelimeyle, seninde bunları başarıcağına inanıyorum..ilk önce ego güven güçlendiri ve suçluluk telkinleriyle başla istersen daha etkili oluyo..kucak dolusu sevgiler kiss3

chilem hoşgeldin
iyi paylaşımlar hismiley

hoşgeldin chilem umarım aradığın şeyleri burda bulursun ki buna eminim bulacaksında kiss3

Hoşgeldin chilem thumbsanim

Hayatındaki herşey çok çok güzel olacak bundan emin olabilirsin..........

Sevgiyle kal.... kiss3

welcome.gif
merhabalar chilem hoşgeldin yanımıza..

dilerim kısa sürede çok güzel ve mutlu gelişmeler yaşayarak hepimizi sevindirirsin..

değişimlerini bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz..

sevgiler..
blombukettdisaani15zpge8.gif

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar :))
gercekten enerjinizle beni hergun biraz daha kendinize bagliyorsunuz. Bi de cok garip, hem de cok cok garip ama 4 aydir uyuyamayan ben 2 gundur super uyuyorum wave
bu dik durma olayi da hakketen gercekmis.
bi de benim talihim acildi galiba :) aylardir ikinci el ucuz bisiklet ararken ,bugun elimle koymus gibi buldum:))
Hepiniz iyi ki varsiniz, bu site de iyi ki var.
happy6

linia_na_blog_do_noty.gif

70.gif
ne güzel...

bir arkadaşımız daha artık bizimle...
welcome4.gif
blissy

sevincli hoşgeldin ben sitemizin cat56 si blook

tesekkur ederim hosbuldum. smiliyface hersey daha iyiye gitmeye basladi bile :))
gerci bisikletimin tekerleri patlak cikti ama olsun , napiiiimm 4897

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri