ben de geldim

confused

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
mrb ben de inşallah üye olabilirim.sadce mesaj atıp atamadığıma bakmak için bu mesajı atıyorum.lütfen ben deüye olmayı ayrıca bu müzikleri de dinlemek istiyorum. gulensmiley

Ynt: ben de geldim

hoş geldinnn sevincli
mesaj atabiliyorsun .... demekki aramıza katıldın ve üye olmayı başardın gulensmiley
telkinli müziklerimizi dinle... görüşlerini ve anlatmak istediklerini de paylaş bizimle music45

biz burada seni bekliyor olacağız... ttli3

sevgiyle... actionsmile

evet evet mesajını okudum....
demekki mesaj atabilmişsin....
hoş geldin,safalar getirdin confused.....

hoşgeldin confused ben sitemizin cat56 thumbsanim

hoşgeldin aramıza

hosgeldin confused.
muzikleri dinleyince aynen boyle olunuyor. music45 birde boyle blissy smil56
huzura , dinginlige, mutluga guzel olan herseye giden adimlarinin kolay ve kocaman olmasi dilegiyle.

hoş geldiiin. ne iyi yaptın geldin... sapkal89

Hoşgeldiniz:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri