Başda ağırlık hissi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Telkinleri Dinledikten Sonra Geçici Olarak da Olsa Başınız Ağrıdı mı?

• Kullanılan toplam oy
    324
Başımda Ağırlık Hissi Oldu!

Bir yorumum bir de sorum olacak;

Yorumum:
haftanın 7 günü mekik çekersen 8. gün mekik çektiginde karın kasların ağrımaz.Çünkü kaslar alışmıştır.
Oysaki hiç mekik çekmemiş bir kişi ilkkez mekik çektikten sonra akşam bütün karın kasları ağrır.Bu da onun gibi bir şey.
Daha önce beyindeki bazı duyularını çalıştırmamış kişiler bu müzikleri ilk dinlediğinde başı ağrır , fakat belli bir süre bunları dinledikten sonra beyin artık buna alıştığı için zorlanmaz.
Sorum :
Ortamdaki Bir müziğin gücü 30 desibelse ortama "30 desibelden küçük" bir ses ya da müzik girdğinde 30 dan küçük müziği 30 desibel şiddetindeki müzik yuttugu için (absorbe ettiği için) bizim o müziği duymamamız gerekir değil mi?
Ya da tam tersi.Ortamdaki müziğin gücü 30 desibelse ve ortama 30 desibelden daha büyük bir müzik girdiğinde de bu sefer 30 desibellik müzik duyulmaz.
Bu siteden indirip dinlediğimiz müziklerde arka fondaki müzikleri hiç bir şekilde duyamıyoruz sadece geçiş esnasında ortam da hiç müzik olmadığı için DAHA MUTLUU OLLL DAHAAA MUTLUU OLLL laflarını duyuyoruz.
Doğru mu düşünüyorum ?

Evet doğru 1 haftayı gectikten sonra artık ağrı kalmıyor. hergün dinlemeye basladım işyerimde bile tasarımlarımı yaparken kulaklık kulağımda kendimi müziğe bırakıyorum :) Şunuda söylemek isterim sigarayı bıraktım blissy

merhaba,
siteye yeni üye oldum,telkinleri almaya başladım:)
müzikleri dinlerken içimden kapatmak geliyor ,sıkıntı basıyor
baş ağrısından ziyade...
doğaldır herhalde başka böyle hisseden var mı
ben sıraya uyuyayım dedim suçlulukla başladım
bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

merhaba,
siteye yeni üye oldum,telkinleri almaya başladım:)
müzikleri dinlerken içimden kapatmak geliyor ,sıkıntı basıyor
baş ağrısından ziyade...
doğaldır herhalde başka böyle hisseden var mı
ben sıraya uyuyayım dedim suçlulukla başladım
bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

Merhabalar,

Suçluluk telkinini, ego güçlendirici ile birlikte dinlemelisiniz..Çünkü bu ikisi birbirini tamamlayan telkinlerdir..
Bir telkini değişik versiyonlarda dinleyebilirsiniz.İçerik aynıdır,böylece sıkılmazsınız..

Sevgiler..actionsmile

telkin

bişi söyliycem ben bi gün dinledim bu telkinleri
kendimi daha iyi hissediyorum
placebo etkisimi yoksa kolay telkin alan biri miyim?derty
bu kadar da çabuk etki yapar mı acaba?blissy

içimde olumsuzlar olumlularla yer değitirdi
sanki deniz daha mavi hayat daha aydınlıkuy897music45

Benim telkinleri dinlediğim ilk iki gün başım ağrıdı.tuh788
Bu şekilde gidecek diye korktum ve bırakmayı bile düşünmüştümdusun2
Ama diğer günlerde hiç ağrı hissetmedim kendimi gerçekten çok mutlu hissediyorumblissy

Bugün 3. günüm ilk 2 gün başağrım oldu ama sitede yazılanlara göre bunun normal olduğunu bildiğim için panik yapmadım, bugün sadece ağırlık hissi var.. eminim ki yarın o da kalmayacak onayi hergün aksatmadan geceleride dinliyorum..
son zamanlarda çok karamsardım herşeye kötü tarafından bakıyordum ancak 3 gündür daha olumluyum herşeye karşı 956k
bu kadar kısa sürede ben etkisini gördüm, sabırla dinledikten sonra herkes görecektir buna inanın arkadaşlar music45

atakan bey ben telkinleri 1 haftadır dinliyorum bende ne baş ağrısı ne de mide bulantısı oldu bu anormal bi durum mu yani telkinler bende etki etmicek anlamına mı gelio bu. saçma bi soru sormuş olabilirim kusura bakmayın

Baş ağrısı olmaması demek etki etmiyor anlamına gelmez.Bende de ilk günler baş ağrısı olmamıştı...

benbikaç ay dnledikten sonra bırakıp tekrR başladım telkinleri dinlemeye ve bu sefer başım feci ağrıyo açtığımda su sesini uykum açılıyo ve uyuyamıorum feci bişey beni kötü yaptı busefer

sitenin içeriğine bakmadan genel anlamda kontrol edip hemen müziklerden bnirkaçını indirdim. ilk dinleyişimde başım ağrıdı çok tuhaf oldum etkisindemi kaldım acaba dedim. hiçbirşey söylemeden hemen kuzenimin üzerinde bir deney yaptım onada bir müzik dinlettim ikinci veya üçüncü dakikada başının ağrıdığını söyleyince beraber siteyi inceledik gayet güzel ve etkili çalışmalarda emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Ne diyeyim, hepinize tsk ederim guzel paylasimlariniz icin.

Suan yaklasik 3 saattir forumdayimve 3 saatir telkinleri dinliyorum...hissettigim tek sey, pozitif enerji:)
ben reiki bir'e uyumlandim, her pozitif enerji aldigimda, yuzumde karincalasma, kafamin kasinmasi ve goz kapaklarimin agirlasmasina ugrarim:) Super bir duygu onu belirteyim...

sevgimle

bende 3 saattir dinliyorum ağrıyla ağırlık arası bi durum şu anda bendede mevcut ama baş ağrısıyla ilgili yazılanları okuduğumda hatta midesi bulananları felanda okuyunca baş ağrım arttığı gibi sanki hafiften mide bulantısıda başladı. Bunun üzerine baş ağrısı tecrübelerini okuyarak kendimi bilinçli bir şartlandırmanında içine attığımı farkettim bu nedenle okumaktan vazgeçtim. ağrıya değilde ağrının 1 kereye mahsus olmak üzere ağrının sebebini düşünüp kendi kendime orda bir mücadele var ve bu mücadeleyi her an ben KAZANIYORUM diyerek ağrıma odaklanmaktan vazgeçtim ve tahmin edebileceğiniz gibi şimdi belli belirsiz bi rahatsızlık var şu anda başımda, bunuda ancak başım şu anda ağrıyormu diye düşününce farkediyorum.Size tavsiyem ağrıya odaklanmayın kuş sesinin su sesinin olduğu yerde en fazla ağaçlar olur, insana huzur veren yeşilin tonları olur, sakince akan bir nehir olur, ağrının orda ne işi var arkadaşlar.:) Uzanın nehrin kıyısına sonsuzluğu düşünüp ağrılarınızı küçümseyin..

Dinleyeli 1.5 gün oldu.
yaklaşık 30 saniye süren geçici baş ağrıları oluyor evet.Ama rahatsız edici değil bendekiler.

evet bende de oluyor özelikle akşamları..ama hafif bir ağrı..uyuyorum geçiyor

Bir hafta sürekli başım ağrıdı. Şu an sadece geceleri açıp uyuyorum. Yoksa çatlayacaktı başım.

İçerde isyan sürüyor :)

benim de bugün sürekli gözlerim yaşarıyor ya göz nezlesi oldum yada içerde durum çok kötü bilinçaltımda ağlanacak durum sözkonususmil56

ben sitenizle bugün tanıştım ve hemen ego ve suçluluk mp3 lerini indirip dinlemeye başladım.Bundan dolayı öncelikle sitenize cani gönülden teşekkür etmek istiyorum.Benim basım dada 1 saat içinde ağrı oluştu (ki normalde baş agrısı ceken bir insan değilim) bunun nedenini araştırayım derken başağrısı bölümünü buldum.Bunun egonun bir direnişi oldugunu düşünüyorum ve zamanla azalacagına inanıyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri