Başda ağırlık hissi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Telkinleri Dinledikten Sonra Geçici Olarak da Olsa Başınız Ağrıdı mı?

• Kullanılan toplam oy
    324
zamanla normale dönücektir süphen olmasin güzel paylasimlarini bekliyoruz....

merhaba. ben yaklaşık bir aydır dinliyorum telkinleri ve üç gündür başımda müthiş ağırlık hissi kulaklarımda dolgunluk hissetmeye başladım. telkinlerden olabilecdeğini aklıma bile getirmezken hemen KBB uzmanına gittim tabiki birşey çıkmadı. bugün aklıma geldi acaba bu telkinlerden olabilir mi diye... ama herkeste ilk başlarda başlamış baş ağrısı ve sonra geçmiş. acaba bir ay sonra başlaması normal mi? yani bu baş ağrıların telkinlerden mş acaba???

Bu dinlediğiniz telkinlerle ilgili olabilir.Eğer listenizi değiştirdiyseniz baş ağrısı daha sonra ortaya çıkabilir.
Ben telkinleri ilk dinlediğimde baş ağrısı yoktu.Daha sonra mutluluk telkini dinlediğimde baş ağrısı olmuş bir süre sonra geçmişti.

cevabınız için teşekkür ederim adminim. uzun süre cevapsız kalmak hoş olmuyor gerçekten. :D

telkinleri dinlemeye başlıyalı 2 gün oldu,1.gün bişey hissetmedim,2.gün başağrısı ve mide bulantısı başladı (tabii 2.gün ego+suçluluğa ek olarak mutluluk telkinide ekledim)acaip başım ağrıyo ensemde bir ağırlık hissediyorum,hiç bişey düşünemiyorum,mide bulantımda arttı bu arada
umarım bu etkiler çabuk geçer,bu arada 2.gün 24 saat telkin dinledim gece uyurkende dinlemeye devam ediyorum,daha çok etki göstermesini istiyorum çünkü,yılların birikimi var,onları yıkmak için bu ağrı ve bulantıya seve seve dayanıyorum.

Bugün ilk kez bu telkin mp3 lerini dinlemeye başladım, 2 ayrı telkini 1-2 saat dönüşümlü dinlerim diye düşünüyorum
Şu anda 2. telkine geçtim ve sanırım 3 saattir dinliyorum
Başımda ağrı yok ama ağırlık var
Kafamda sürekli tekrarlayan aynı ses başta güzel gelmişti ama şu anda rahatsız etmeye başladı.
Halbuki su sesi dilendirir
Pes etmek yok tabi :)))

evet bende de ilk zamanlar oldu.ama geçti :))

Merhabalar öncelikle bu sitenin yapımında emeği geçen,telkinleri ve daha birçok faydalı bilgileri bizlerle ücretsiz ve hiçbir çıkar sağlamaksızın paylaşan,bizim dertlerimize ortak olan ve herzaman yanımızda olan saygıdeğer yöneticilere ve üyelere sonsuz teşekkürü bir borç bilir ve başarılarınızın devamını dilerim,ben bu siteye 1 yılı aşkın zamandır üye olup ara takip eden biriyim telkin dinleme konusunda hep ikilemde kalmıştım fakat 3 gün önce kesin bir karar vererek telkinleri dinlemeye başladım ilk olarak suçluluk ve ego güçlendirici telkinleriyle başladım,talimatlar ile telkinleri zaman içerisinde artırıp diğer telkinleride ekliycem listeme fakat herkesin söylediği gibi bendede sabah uyandığımda şiddetli baş ağrısı olmaya başladı ama bunun geçici olduğunu biliyorum inşallah bundan sonra kendimi çok daha iyi hissedicem hepinize çok teşekkür ederim saygılarımla

telkinleri dinledğim ilk iki gün baş ağrım yoktu gündüzleri dinliyordum sonra 3. günden başağrım çok şiddetlendi dinleme zamanını azalttım ağrı geçmedi 4 gündür gece dinlemeye başlamıştım ağrılar kesildi bugun tekrar gündüz dinlemek istedim baş ağrım dayanılmaz olmaya başladı dinler dinlemez
gece dinlemekle gündüz dinlemek baş ağrısının oluşmasını etkiler mi acaba ?

5 dk dinlettim arkadaşlara hepsinde müthiş baş ağrısı olduğunu söylediler.Hatta bir arkadaşım baş ağrısından dolayı çok korktu dinlemekten vazgeçti.

Yalnız ses yüksekliğinin de baş ağrısına çok etki edeceğini unutmayalım...

Selamlar! Ben de tam bu konuda yazacaktım ki konuyu gördüm ve hemen okumaya başladım. bugün telkinleri dinleyeli yaklaşık bir hafta oluyor. Acayip baş ağrısı yapıyordu. Acaba bırakmalımıyım diye düşünürken yine imdadıma yetiştiniz. TEŞEKKÜRLER:

selam arkadaşlar bir sorum vardı bu müzikleri dinlemekten hariç bide telkinlermi dinleniyor.telkinlerde indiriliyormu.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürlerr..

hayır telkinler zten müziğin içinde gizli müziği dinlerken onlarıda dinliyoruz.

merhabalar.yaklasık 20 gündür dınlıyorum telkınlerı.ve buzamana kadar hiç başım ağrımamıştı.Normal hayatta da çok az başı ağrıyan bi insanım Şükürler Olsun..Fakat 2-3 gündür ÖZELLIKLE akşamları başımda müthiş bir ağrı hissdıyorum.Şu geldi aklıma;son 2-3 gündür dınleme saatımı artırdım..Yani 8 saat değil;2-3 saat daha fazla dınlıyorum..Herhalde;beynim eskıleri-22 yıllık deneyımı- SİLİP yenileri YÜKLEMEK için direnç gösteriyor.Eee bu da kolay olmasa gerek ;) Bence iyi bi işaret bUuhpm2

agri olmamasi ise yaramadigi anlamina gelir ?

slm bn 16 yaşndaymm.. bi sorum olcakk.. bu telkinleri 6 7 ay önce dinlemiştim bayaa bi dinledm etkisini gördüm gbi sankii ama o etkileri telkinlere bağlamadm nedense :D 6 7 ay önce dinlediğimde hiç baş ağrısı falan olmamştıı.. bu gün tekrar dinlemeye karar verdm.. yine suçllk ve ego dan başladmm ... ama bu sefer ilk dinledğm andan itibaren başımda bi ağrı varr :D bu iimi kötümü anlayamıorm geçen sefer hiç olmamştı çnküü

Bende de başagrısı ve uyuyamama agır bastı ki normalde cok kolay uyuyabilen biriyim..

hafif bir başağrım oluyor ama çok da rahatsız etmedi hani beni...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri