Başda ağırlık hissi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Telkinleri Dinledikten Sonra Geçici Olarak da Olsa Başınız Ağrıdı mı?

• Kullanılan toplam oy
    324
Ynt: Başda ağırlık hissi...

Telkinleri dinlemeye başlayalı 2 gün oldu ve 1 gündür başımdaki ağırlık hissinin yanında boşluktaymışım gibi hissediyorum ve bazı şeylere karşı eski tutkum yok oldu .Böyle bişeyin olması açıkçası ürküttü beni 4897 eskiden aklıma hoşuma giden şeyleri getirdiğimde bi anda müthiş bi enerjiyle doluyodum ama bu olmuyor artık.Böyle bir durumlar karşılaşan oldu mu?Bu normal mi ?Acaba çok mu aceleci davranıyorum biraz bekleyip duyguların oturmasını mı beklemeliyim? dusun

Daha önce yazılanları okuyunca normal olduğu öğrendim rahatladım smiliyface

İki gündür telkinleri dinliyorum . Uzun müddet dinledikten sonra başımda ağırlık hissediyorum sanki başım balon gibi şişiyor. Baş ağrısı hissettiğimi söyleyemem. Acaba bu durum düzelir mi merak ediyorum.

pınar yorulmaz ' Alıntı:
İki gündür telkinleri dinliyorum . Uzun müddet dinledikten sonra başımda ağırlık hissediyorum sanki başım balon gibi şişiyor. Baş ağrısı hissettiğimi söyleyemem. Acaba bu durum düzelir mi merak ediyorum.
kesinlikle evet zaten siteyi inceleme fırsatın var ise pınarım bu konuda bir sürü konumuz mevcut 44

Merhaba ilk başlarda benimde başım ağrıdı hatta telkinleri dinlemeyi bıraktım bir süre sonra doğa sesi versiyonuyla tekrar başladım veee şu anda ağrı yok.
Başları ağrıyanlar bide değişik müziklerle dinlemeyi denesinler bence.

ne oluyor bana?

1 haftadır dinliyorum telkinleri ve yakında başağrısından öleceğim kafam ağırlaştı sanki ve ben artık korkmaya başladım kimbilir beynime nasl birh asar veriyor bunlar diye

bana söylermisinz güvenebilrmiyim bu telkinleri gerçekten işin uzmanı mı hazırladı,açıkçası kim hazırladı onla da görüşmek istiyorum,eğer dinlemeye dvm edersem ölücem çünkü

Ynt: ne oluyor bana?

okdum dinleyen herkeste varmış genelde

ama etf denen kişi portal doktoru yazıyor,daha bilimsel ve açıklayıcı bi yazı beklerdim ondan çünkü güven çok önemli bnm için tam manasıyla güvenmem lazım

bi de siz mi hazırladınız bu mp3leri bu işin eğitimini aldınızmı

cvplar için teşekrler

aysima ' Alıntı:

ama etf denen kişi portal doktoru yazıyor,daha bilimsel ve açıklayıcı bi yazı beklerdim ondan çünkü güven çok önemli bnm için tam manasıyla güvenmem lazım

bi de siz mi hazırladınız bu mp3leri bu işin eğitimini aldınızmı

cvplar için teşekrler
Telkin içerikleri tüm dünyada kullanılan içeriklerin türkçeye çevirilmesi ile oluşturulmuştur.
Ben ayrıca nlp eğitimi aldım.Portalda benimle ilgili ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.

Size onerim dinlediginiz telkin adedini ve süresini azaltmaniz üzerinedir.

Bir diğer konuda burada ücretsiz olarak paylaşılan bu mp3 ler büyük emekler sonucu hazirlanmiştir.
Dinlemeye devam etmek yada etmemek sizin tercihinizdir.Dilerseniz dinlemeyi bırakabilirsiniz.
Portal doktorumuzu için kullandığınız Etf denen kişi gibi ifadeler pek hoş değil.Bu açıdan sorular sorulurken abartılı ifadelerden kaçınılmasını gerekli özenin gosterilmesini bekliyoruz.

etf isimli üye,etf denen kişi,ben bu hitap şeklinde bi yanlışlık göremyirum,saygısızlık ettiğimi filanda düşünmüyorum neyse

sn. aysima üslübunuzda/ hitabınızda var olan agresifliğin muhtemel başağrılarınızdan kaynaklandığını düşünüyor ve bu konuda size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızın önerilerini dikkate almanızı rica ediyorum. tabii gerçekten niyetiniz sorununuza cevap bulmak ise.
siteyi genel olarak gözden geçirdiğinizde kafanızda ki soru işaretlerine bir cevap bulmanızı,şayet bulamaz iseniz bu site dışında cevaplar bulabilmenizi temenni ederim.

ben agresif değilimki emel hanım.

saolun önerinz için de

aysima ' Alıntı:

bu siteyi ziyaret eden kişiler bilgi düzeyi sizin gibi yüksek olmayabilir .Şimdi burad tıbbi terimler kullanarak açıklamaya kalksam belli kesim tarafından anlaşılacak ve bu sefer de bilimsel oldu mesajları gelecek. Diğer arkadaşların belirttiği gibi siteyi inceleyin arama motorunu kullanın muhtemelen cevapları bulacaksınız. Bulamazsanız eğer zaten bir şekilde ilgili kişilere ulaşır ve cevap alırsınız.
Sevgi ve Saygı ile....

gerçekten sanki başınıza birşey oturmuş hissi yaratıyor gibi ya da hızlıca vurmuşjavascript:void(0);
dunk56

daha dinlemeye başlayalı 2 saat oldu ve baş ağrısından ölüyorum. öğlen yediğim makarnadan mı bilmem ama midem de bulanıyor.

aklıma gelmişken baş ağrısı daha ne kadar sürecek?? bir de aynı müziği dinleye dinleye bi bıkkınlık olmayacak mı??

batuhanbatu ' Alıntı:
aklıma gelmişken baş ağrısı daha ne kadar sürecek?? bir de aynı müziği dinleye dinleye bi bıkkınlık olmayacak mı??
Baş ağrısı için önerim dinlediğiniz telkin adediniz azaltmanızdır.Dinleme sürenizide azaltabilirsiniz.Ortalama 1-2 gğn sürmektedir.
Müzikleri değiştirebilirsiniz...Uyurken su sesi dinlemek gibi tercihler yapabilirsiniz.

Baş ağrısı olmadı bu acaba mp3 ün de etki etmediği anlamına gelir mi

Merhaba, sitenize bugün kaydoldum.Suçluluk telkinini dinledim.Ancak açıklık getirmem gereken şu ki, ben her hafta cuma günleri bulunduğum şehirdeki bir derneğin bilinç altı yazılım meditasyonlarına gidiyorum.İlk başlarda müthiş baş ağrılarım oldu.Bu ağrılara yabancı değilim, sinirlendiğim zaman bunları genellikle yaşarım zaten.Ancak, bu ani ve sürekli başlayan başağrıları, öfke patlamalarına dönüşmeye başlamış, beni bir hayli zorluyordu.Ayrıca iç sesimin sesi yükselmiş, bana yaptıklarımın ne kadar saçma şeyler olduğunu sürekli yineleyip duruyordu.Ben günlük telkin cümlelerimi küçük kağıtlara yazarak her an görebileceğim yerlere yapıştırdım.Şu an bilinçsiz bir biçimde kendi kendime tekrarlar durumdayım."Ben sonsuz güven içinde yaşıyorum.Ben kendimi seviyorum.Ben kendimi onaylıyorum......"Bu müthiş bir deneyim.Herkese tavsiye ederim.Ayrıca, bu siteyi kuran, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

kiss3
slmlar
ben dünden beri su sekilde bir listeyi dinliyorum

1 ego su
2 sucluluk su
3 kendine güven su
4 sosyallik su
5 kendine güven ney
6 sucluluk ney
7 ego ney
8 sf ney
9 sosyallik ney

su seslerini cikarmadim cünki ney sesini dinleyince maalesef uyuyamiyorum
önce su sesleri caliyor yaklasik 30 dakika ondan sonra neye gecioyor
ozamana kadarda ben uyumus oluyorum
bugün sabah kalktigimda basimda agirlik hissi vardi bu öglene dogru biraz gitti ama simdi yani aksam geri acayip sekilde artti neden acaba

bence böyle agirlik hissi varsa demekki telkinler bi sekilde etki ediyor demektir

sizcede öyle degilmi

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri