Başda ağırlık hissi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Telkinleri Dinledikten Sonra Geçici Olarak da Olsa Başınız Ağrıdı mı?

• Kullanılan toplam oy
    324
Ynt: Başda ağırlık hissi...

Çeşitli dinleme şekilleri tercih edilebilir.Bence ilk sıraya ard arda 10 adet kendine güven telkini su versiyonunu koyun..Sonra ego güçlendirici,sosyallik arttirici,koruma kalkani,topluluk konuşma,ego güçlendirici gibi telkinlerin ney versiyonunu ekleyin..
Suçluluk telkinini ve sf telkinini gece dinlemek yerine gündüz biri iki kere dinlemeniz yeterlidir..

mustinet1900 ' Alıntı:
kiss3
slmlar
ben dünden beri su sekilde bir listeyi dinliyorum

1 ego su
2 sucluluk su
3 kendine güven su
4 sosyallik su
5 kendine güven ney
6 sucluluk ney
7 ego ney
8 sf ney
9 sosyallik ney

su seslerini cikarmadim cünki ney sesini dinleyince maalesef uyuyamiyorum
önce su sesleri caliyor yaklasik 30 dakika ondan sonra neye gecioyor
ozamana kadarda ben uyumus oluyorum
bugün sabah kalktigimda basimda agirlik hissi vardi bu öglene dogru biraz gitti ama simdi yani aksam geri acayip sekilde artti neden acaba

bence böyle agirlik hissi varsa demekki telkinler bi sekilde etki ediyor demektir

sizcede öyle degilmi

smiliyface
atakan bey on adet kendine güven su versiyonu koyun demissiniz ben telkinleri cd ye cekipde dinliyorum ozaman cd de yer kalmazki öteki telkinlere.
hemde on tane kendine güven calarsa ozaman gece boyunca siranin öteki ney telkinlerine gelmesi cok düsük olmazmi tekrar acisindan.
ben iki yada üc hafta ego sucluluk ve kendine güveni dinledikten sonra istedigim kadar telkinleri koymamda bi sakinca varmidir
yani cünki ilk baslangici lokomotif telkinlerle yaptim simdi istedigim kadar cesit yüklesem olurmu yani cd nin aldigi kadar

bende de ağırlık hissi oldu fakat bunun yanında ayrıca birde aşırı uyuklama hali oldu çok uyuyorum:(

sus sesinden çok memnun olmama ragmen 1 saat sonra başimin asiri agrdini hisseddim ama 1 kaç dinlemekden sondra geçecegine inaniyorum bir de bi yardiminizi isticem benim 20 yaşinda bi ögreciyin günlük ders çalismalari yapmak zorundayim bana belli bi telkin dinleme sirasi verebilrseniz sevinirim simdiden tşkrler 98569

Merhabalar,

2-3 gün iş yerinde suçluluk ve ego mp3'lerinin her versiyonunu (ney,su sesi new age, sanat müziği) karışık olarak sürekli dinliyorum. İlk gün beynimin sağ arka kısmında bir ağrı hissetttim ama hiç buraya yormadım tv de birşey izliyordum ordaki bir olaya sinirlendim ondan oldu sandım.
Ertesi gün siteyi ayrıntılı olarak incelediğimde arkadaşlar başağrılarından söz etmiş sonra acaba benimkiside ondan mı diye düşündüm ama bir kaç saat dinlemiştim sadece diyede düşündüm.
Takip eden diğer günlerde aynı ağrıyı tekrar yaşayınca sebebini anladım ki bende öyle başağrısı hiç olmazdı olsa bile genelde başımın ön kısımlarda olurdu bu ağrı hep aynı yerde başımın sağ arkadasında oluyor.

Sanırım etkilerini görüyorum ve merak da ediyorum sonucu
Gelişmeleri anlatmaya devam ederim
Saygılar

Telkin mp3 leriyle 2 gündür haşır neşirim ve kısa süreli baş ağrıları yaşıyorum.E kolay değil yılların kalıplaşmış bilgilerini çabucak kırabilmek.Çözülüm yaşadığımı düşünüyorum.Bu kadarcık tepkiye razıyım:)...

nasıl diyim ben bu teknikleri bilene sormadan kullandım bir program kullandım ordaki mesajlar ingilizceydi anlamadımdan olayı kafam allak bullak oldu şimdi yeni yeni tecrübe kazanıyorum kendi program ve cdlerimi hazaırlıyorum şuanda kendine

azrail 662 merhabalar... hoşgeldin... actionsmile

kullandığın telkinler bizim değildi anladığım kadarı ile ....
telkin içeriklerimiz türkçe dir... coffe2

kendi cd lerini hazırlıyorsan bunlar normal olumlama telkinleri olacaktır...
doğru cümleler ile mutlaka yararlarını göreceksin... thumbsanim

burada ki telkinler ise subliminal kayıt ve ritimli okuma teknikleri ile hazırlanmıştır... siirokul
başarılı olmak istediğimiz konularda bilinçaltımıza etki ederek yani temeli sağlamlaştırarak yaşamımıza etki eder.. super

rehber bölümümüzü inceleyerek daha fazla bilgiye ulaşabilirsin... pc05

sevgiler... ark5

Bugün telkinleri dinlememin ikinci günü. Dün çok fazla dinleyememiştim zaten ama bugün sabah geldim ilk iş telkinşeri açmam oldu. Sabahın ilk saatleri olmasına rağmen,kafamda sankigünün son saatleriymiş gibi bir ağırlık, beyin yorgunluğu gibi sanki şu an saat 14.30 ve hala devam ediyor.Bilinçaltım çok direniyor galiba 2600. Ama devam :).Teşekkürler ayrıca

bir haftadır dinliyorum daha yeni başım ağrımaya başladı... tşk

sadanim başım ağrıyor başım ağrıyor başım ağrıyoor... sadanim

geçici yan etkisi oldu galiba sende sitem

arkadaşalr bende dinliyeli 1 hafta oldu ve 2 gündür dehşet şekilde başım agrıyor aptal gibi bakıyorum normal mi bu dusun

cyber geçici baş ağrısı görülüyormuş.

Evet geçici baş ağrısı oluyor. beyin bu telkinlere direndiği için.

ilk olarak ankentte başımda ağırlık oldu seçeneğini işaretlemiştim ama şu an çok feci ağrıyor başım.bütün gece böyleydi. krz67

Bu sitenin hazırlanmasında emeği geçen insanlara teşekkür ederim.Baş ağrım var beraberinde başımda kaşıntı oluşuyor başarılar

bugün 3. günüm,ilk 2 gün felaket uykum geldi,dün de evde kızılderili şeklinde dolaştım.şakaklarımdan ve gözlerimden geçen hat boyunca başım ağrıdı ben de bir tülbentle başımı sıkı sıkı bağladım ,sanki biraz hafifledi.ağrı kesiciler de pek işe yaramadı.bugün daha iyiyim sanki

bu siteyi daha dün keşfettim ve ilk olarak egodan başladım bugün sürekli dinledim hatta şu anda da dinliyorum ve benim de başım ağrımaya başladı.Daha şimdiden ağırmaya başladıysa sonraları ne olur bilmiyorum da acaba bu baş ağrısı devamlı aynı müziği dinlemeden de olabilir mi diye geçirdim aklımdan yani beynin yeni telkinlere adapte olması değil de böyle birşeyden dolayı ağırıyor olabilir mi?

Bir de benim kafama çok takıldı.Bu site ücretsiz ve biz bize yararlı olacağımızı düşündüğümüz telkinleri dinliyoruz yanlış anlamayın ama ister istemez sorguluyorum.Ya bilinçaltımıza çok farklı şeyler telkin ediliyorsaa şaşkın dusun nasıl emin olabilirim ki?Ya çok mu nem kapıcı bir insanım acaba?Lütfen anlayışla karşılayın.Eğer söylenen amaç için kullanılıyorsa bu sitenin kurucularını tebrik ediyorum gerçekten! sapkal89 sapkal89 umarım şüphelerimi anlayışla karşılarsınız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri