Bana acil yardım isteyen bir mail geldi, doğruluğunu bilmiyorum ama hassas bir konu olduğu için doğru da olabilir diye düşünüyorum. İstanbulda olup konuyla ilgilenecek arkadaşlara duyurulur...
Admin Not:Mesaj tam okunmuyordu bu nedenle internetten bulduğum bir başka versiyon ile değiştirdim.Bu mesaj 2005 yılından beri dolaşııyormuş net'de.İhiayaç halen devam ediyor mu bilemiyorum.
-> Cevap: Kan Bağışı Hakkında Lütfen Okuyunuz...Güncelleme 19 Ekim 2005, 09:00 (24 Ekim 2005; 22:21:43)
7 Yasindaki birkız cocugu icin acil Kan.
Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji
Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için ( AB-Negatif) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları var..
Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler.
Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese
gönderin. Zor durumda
olan
bu çocuğa yardım edelim.
>Herkese Sağlıklı Günler...
Damla'nın
Annesinin tel.no. :0532 411 32 53
Admin Not:Mesaj tam okunmuyordu bu nedenle internetten bulduğum bir başka versiyon ile değiştirdim.Bu mesaj 2005 yılından beri dolaşııyormuş net'de.İhiayaç halen devam ediyor mu bilemiyorum.
-> Cevap: Kan Bağışı Hakkında Lütfen Okuyunuz...Güncelleme 19 Ekim 2005, 09:00 (24 Ekim 2005; 22:21:43)
7 Yasindaki birkız cocugu icin acil Kan.
Sevgili Arkadaşlar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Onkoloji
Çocuk bölümünde yatan 7 yaşında Lösemi hastası Damla Aşhan için ( AB-Negatif) taze kana ihtiyaç duyulmaktaymış. DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçları var..
Yardım etmek isteyenler olursa aşağıda yazılan cep telefonlarından annesine ulaşabilirler.
Sizde bu e-postayı lütfen tanıdığınız herkese
gönderin. Zor durumda
olan
bu çocuğa yardım edelim.
>Herkese Sağlıklı Günler...
Damla'nın
Annesinin tel.no. :0532 411 32 53