bakmak ve görmek

Ynt: bakmak ve görmek

cok alemsın emelcım yahu gozlerım dondu sabah sabah kadın donuyo gordun mu dıye soruyorsun, ben haberısızım herseyden halbukı ama ılk baktım solaydı baktım saga da donuyor eee ne olucak sımdı :)

tresor ' Alıntı:
cok alemsın emelcım yahu gozlerım dondu sabah sabah kadın donuyo gordun mu dıye soruyorsun, ben haberısızım herseyden halbukı ama ılk baktım solaydı baktım saga da donuyor eee ne olucak sımdı :)

khkh56 khkh56 khkh56 boşveerr bacım ne olacagını khkh56 khkh56 sevgili shamanic'in yazılarını oku keyfine bak masallah öle yorumlar yapıyor ki kopuyorum resmen khkh56

pişşt eskilerden temel... sevincli ne demek istiyorsun bakiiimm ???? şimdi biz zeka küpü değilmiyiz.... niye moralimizi bozuyon eskilerden temel bıraksaydında dolaşsaydık 1-2 hafta arşimet gibi ya ortalarda... 44 ...bak şimdi hepimiz bir araya gelir yolladığın mesajlardan seni takip eder... beynimizi sağlı sollu çalıştırır buluruz kim olduğunu girlhaha

emel cim gördüğümüze mi baktık.. baktığımızı mı gördük çözemedik amma en azından gülümsedik.. hepinize sevgiler ...

temel : yukarıda yazılanlar şaka dır... takip etmek konusu hariç ttli3

ben sadece saat yönünde döndüğünü görüyorum kesinlikle dahi deilimm 88a

hepimiz dahiyiz şeker boş ver o resmi sen blook

cc54.gif

Ynt: her gördüğümüz her zaman gerçek olmayabilir:))

Hülyacım gerçekten uzaktan bakınca kızgın yüz sağda,sakin yüz solda görünüyor.Şaşırdımmmm aa34

Ynt: her gördüğümüz her zaman gerçek olmayabilir:))

98569
smiliyface
25889
sapkal89

resime tam karşıdam tüm vucuda bakınca hem saga hemde sola döndügünü farkedebilirsiniz biraz uzaktan bakılmalı sadece saga döndügünü ayakları incelerseniz farkedersiniz yani sizin nereye nasıl baktıgınızla baglantılı sanırım idea3 y789

Arkadaşlar sitedeki bu resmi ben neden göremiyorum bir fikri olan varmı? sorun benden mi kaynaklanıyor acaba?

merhabalar..

resimleri yükledğim sitede problem olduğu için görememişsiniz.. yeni linkleri ekledim..
birinci sayfadan bakabilirsiniz..

uyarınız için teşekkürler..

sevgiler.. hismiley

Keşke yenilemeseydin. Gece gece görünce korktum ya bu ne surat böyle :)
İlğin için ben teşekkür ederim

Şu dönen kız hakkında bir şey söyliyecegim. Yorumları okuyunca bendeki durum beni şaşırttı belki sizede garip gelecek ama ben bu kızı yarım turlar şeklinde bir saga bir sola çeviriyorum.Yani sağa dönerken yarıda durdurup sola çeviriyorum sonra tekrar sağa. Bir yorum yaparsanız sevinirim.

bu resimler genel olarak eğlendirici nitelikte.. ttli3

bakış açısına göre dönüş şekli değişiyor.. blissy
sizde hızlı göz hareketleri ile bakıyorsunuz zannedersem.. hismiley

resmi pc me kaydettim... beyin çalışması için güzel bir resim... ben her saniyede terse çeviriyorum

sağdan sola dönüyor...kendimi paçaladım solda sağa dönerken de görebilmek için tık yo ksmil56

Cevap: Ynt: bakmak ve görmek

ilk basta sag tarafa dönüyordu sadece, sonra ugrastim ve istedigim zaman istedigim yönde görebildim, cok güzel :D insallah iq cok yüksektir :D

Cevap: bakmak ve görmek

Şimdi hangi tarafa doğru dönüyor dl78

sedatve.gif

eger 2 yöne dönmeyi görenin IQ 160 üzere dir söylemini gerçekse bu sitedeki herkes dahi biraz zorlanınca 2 yönünede görmeyen yok galiba

ben her iki yöne gittiğini gördüm dikkatle baktığımda saat yönünün tersinde dönüyordu :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri