Ayşe hn Asevgican Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Üyelerimizden Ayşe hn'ın bugun doğum günü.Tebrik ediyor ve oğluyla birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum... blissy
actionsmile partysmiley u859 s456

Ynt: Ayşe hn Asevgican Doğum Günü Partisi

22.gif
22.gif
ayşecim... blissy

nice mutlu seneler...
15uqh1ur3.gif

dilerim yeni yaşın..
ucankalpler0yj.gif
senin ve
44132mq.gif
tüm sevdiklerinin yaşamına..
3001185ge9.gif

rose28bt.gif
huzur.. mutluluk.. sağlık .. bereket ve başarı getirsin bolundan...
hrtcrazy85ug.gif

ve karşına çıksın seni sonsuza kadar mutlu edecek gerçek aşk..
i128495656381594sb.gif

kiss3
dogumgunu10009-pasta.gif
birth.gif

sevgiler..
trans-aburst.gif
birthday2.gif

Mutlu yıllar Ayşe hanım,umarım bu sene oğlunuzla sizi çok aydınlık ve güzel günler karşılar...

ayy ayy ayyyyyy.... çok tşk ederimm yaf.:)
yanii buyıl d.günümü acayip çoşkulu kutladım arkadaşlar... yalnızz hatırlatırımm bu son yaşımdır. yani 35. bundan sonra hepp 35 yaşımı tekrar tekrar kutlayacağım. ötesi yok..:))))
YOLUN YARISI lafınıda kim ettiyse halt etmiş. bi kere ömürler uzadı...
bide bu yola dolu dolu gelip geriye dönüp baktığınızda en çok mutluluk anımsıyosanız bence yolun kalan yarısından korkulcak bişi yok:))
ne çok sevenim varmış..sevdiklerim bana çok çoşkulu anlar yaşatıyolar iki gündür. hani
utanmasam kırk gün kutlayacağım :))

d.günümü şehir dışında kutladım.ama kalbimin bi yanı evde ailem ve oğlumda da kaldı. dün eve döndüğümde 35.yaşı çok daha coşkulu kutlamam gerektiğini anladım.
çünki yaşamımda olaganüstü bir şey olan oğlum var..
küçük elleriyle anneme pasta yaparken yardım etmiş.tüylü kabuğu soyulmadan kekin içine tepilen kivi dilimleri oğlumun eseriymiş:)))
mumları öle bi sağlam batırmışki, dilimledikçe dibinden mum tutacakları gelior ele...birde defalarca yakıp hadi üfleyelim die tekrar söndürdüğümüz mumun is kokusu...krem şantiye çok yakışıyor deneyin derim:))
hayatımda yediğim en lezzetli pastaydı...
ve haftasonu kuşadasında lapa lapa kar yağıyodu...balıkçı tekneleri denizin içinde sallanırken, yağan kar eşsiz bi görüntü verdi gözlerime..
bulunduğum mekanda sıcacık bir odanın penceresinden hayatımı izledim gülümseyerekk.
ve dedim ne kadar şanslıyımm...
ne kadar harika bir hayata sahibim...:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri