B
BURCU GELEGEN
Guest
Ynt: ayşe harikalar diyarı 
Ayşe kargo perşembe sende takip et mng
Ayşe kargo perşembe sende takip et mng
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
asevgican ' Alıntı:ben hoş geleli çok olduasıl sen sayfaya hoşgeldin iyide ettin çokk uzun zaman oldu yazmayalı buraya ben..
sayende geri dönüp okudum tekrardan döküldüklerimi... nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni))))
iyi olmuş ama ....belki devam ederim buraya yazmaya bu sayede bende....
dostça kal...
bymehmet ' Alıntı:nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni))))
beni de bu halde güldürdünüz ya siz çok yaşayın e mi aa34 girlhahabymehmet ' Alıntı:<center></center>![]()
aa34 aa34 smiliyfaceasevgican ' Alıntı:ben hoş geleli çok olduasıl sen sayfaya hoşgeldin iyide ettin çokk uzun zaman oldu yazmayalı buraya ben..
sayende geri dönüp okudum tekrardan döküldüklerimi... nerden buldun ki bunca konu içinde sen beni))))
iyi olmuş ama ....belki devam ederim buraya yazmaya bu sayede bende....
dostça kal...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.