aşk kötü birşeymiş..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bilinç altı ? bu inferius güzel konuya değinmiş...kesinlikle insan kendini bu yolla tedavi edebilir... :)

beni arıyor çok pişman olduğu belli şimdi ama ben yüz vermiyorum konuşmuyorum :)))

sevgilimi cok seviyordum aşıktım ama benden ayrıldı unutamıyorum onu hep aklımda geceleri uyuyamıyorum içmde soğukluk hissediyorum ve onun hayatında başka biri olduğu benden o yüzden ayrıldığını öğrendim çok kötüyüm durmadan ağlıyorum daralıyorum napıcamıda bilmiyorummmmm ölsemde kurtulsam bu acıdann :( :(

Yaşadığın duyguyu,hisleri çok iyi anlayabiliyorum.senin yazını okuyan herkes zamanında elbetteki yaşamışsıdr AŞK ACISINI ama herşeye rağmen bence aşk kötü bişey değil sen böyle söylereyek olumsuzluğu kendine çekiyosun zaten.Yapmam gereken tek şey bir an önce toparlanıp kendini değerli kılmak kendini ne kadar değerli ve önemli görürsen sana okadar değer ve önem veriyorlar bu bi gerçek evet şuanda yaşadığın duygu acı verici ve sanki hiçbitmeyecekmiş gibi geliyor insana bu acı ama hayatta okadar çok acı yaşıyan kişi varki onalrı düşün ve ne kadar şanslı olduğunu görebil birde bi laf vardır sevdiğini serbest bırak geri dönerse seni seviyodru dönmezse sevmiyodur demekdir bu laf da çok doğru bi laf kendini sakın bu olumsuz duyguya kaptırma derim.Allahdan hep hayırlısıysa diye dua et demekki allah sana daha hayırlı birini verecek :=))))

Sevgiyle Kal

Hz. Mevlana der ki: "Beşeri aşk tahta kılıç gibidir. İlahi aşk demirden kılıçtır.Çocuk tahta kılıçla oynaya oynaya kemale erer, demir kılıcı eline almaya layık olur."

Hz. Mevlana der ki: "Beşeri aşk tahta kılıç gibidir. İlahi aşk demirden kılıçtır.Çocuk tahta kılıçla oynaya oynaya kemale erer, demir kılıcı eline almaya layık olur."

vay beahh sözn bittiğii yer
bu mükemmel bir ifade superxysuperxysuperxy
merak içindeyim egesucan şuan ki halet-i ruhiyen nedir kardeş?dusun2

aşkı mevlanadan dinleyeceksin birde..çekilen acı bizim varmak için söz verdiğimiz noktaya bir basamak..tabiki sadece acıyla varılmaz..ama beşeri aşk insanı büyütür hazırlar..

Yalnız Hz. Mevlana'nın beşeri aşkla kastettiği acaba şimdiki gibi çıkmalar, sevgili olmalar mıdır? Bencde olamaz çünkü o zaman öyle şeylerin olması imkansız kanımca. O zaman beşeri aşk nedir??

aşk her çağda içteki kıpırtı heycan canım..yozlaşmış ilşkiler değil tabiki..

ne kadar çok özlesem istesemde yüz vermemem lazım :(

Ben çok kötü birşey yaptım.Tekrar onu kabul ettim hayatıma.Ama o beni tekrar aldattı.Başkasıyla çok mutlu.Kafamda bitirmeliyim onu artık.çok fazla intikam duygusu gelişti bu beni dahada küçültüyor onun karşısında..

o adamdan hayır gelmez :((ne denir ki başka ...

Kişiliği daha gelişmemiş insan o.Bi kezde delikanlı gibi yapsa bir işi şaşardım ztn..Dün başkası için benden ayrılan yrnda başkası için ondan ayrılır..Ben daha iyilerine layığım..anladım bunu

.. daha iyilerine layıksın ..aynen öyleeeeee .

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri