Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
sevgilimi cok seviyordum aşıktım ama benden ayrıldı unutamıyorum onu hep aklımda geceleri uyuyamıyorum içmde soğukluk hissediyorum ve onun hayatında başka biri olduğu benden o yüzden ayrıldığını öğrendim çok kötüyüm durmadan ağlıyorum daralıyorum napıcamıda bilmiyorummmmm ölsemde kurtulsam bu acıdann![]()
![]()
beni arıyor çok pişman olduğu belli şimdi ama ben yüz vermiyorum konuşmuyorum))
Hz. Mevlana der ki: "Beşeri aşk tahta kılıç gibidir. İlahi aşk demirden kılıçtır.Çocuk tahta kılıçla oynaya oynaya kemale erer, demir kılıcı eline almaya layık olur."
beni arıyor çok pişman olduğu belli şimdi ama ben yüz vermiyorum konuşmuyorum))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.