aramıza yeni katılan arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kutalmisoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: hoş geldiniz

hoşbulduk geleli 6 gün oldu ama buraya bi hoşgelim diyememiştim. hismiley

Ynt: hoş geldiniz

smiliyface
iyi yapmışsın ref. içinde kalmasın :)

hoşgeldiniz arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
kiss3
selam shamanic naber nasılsın?
bu sinema köşesinin bulamadım hangi bölümdeydi acaba? dusun

Ynt: hoşgeldiniz arkadaşlar

Sinema bölümüne yeni konular eklendiği için o bölümü bir süreliğine sade paylaşımcı üye grubuna açtım.O bölüme sertstyle yeni konular ekliyor...
Bir süre sonra tekrar tüm üyelere açılacaktır.

Ynt: hoşgeldiniz arkadaşlar

teşk ederim atakan bey cevabınız için.

Ynt: aramıza yeni katılan arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar ben istanbul dan sıla,aranıza yeni katıldım...tesadüfen buldum bu siteyi... kiss3

hoşgeldiniz

art56art56
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoışgeldiniz

merhaba ben yeni geldim doğru yerde olduğumdam şüphem yok bana telkinlerle ilgili bilgi verirseniz sevinirim uy897 guitar partysmiley smileydance 956k blissy skan67

YinYang-Sundown-1280.jpg

merhabalar pembisim ve seval arslan hoşgeldiniz yanımıza... ark5

rehber bölümü inceleyerek başlayın.. eminim aklınızda ki bir çok soruya cevap bulacaksınız.. pc05

http://www.hayatimdegisti.com/forum/rehber_bolumunu_incelemeden_soru_sormayiniz-b8.0/

telkinli mp3 leri bu linkten indirebilirsiniz.. music45

http://www.hayatimdegisti.com/forum/font_colorred_dikkat_mp3leri_buradan_yukleyinizfont-b254.0/

sayfalarımız arasında dolaşırken bir çok kişisel gelişim konusunda harika bilgilere
rastlayacaksınız...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/bilincaltinin_bilinmeyenleri-b148.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/serbest_kursu-b40.0/

takıldıklarınızda bizler yanınızda olmaya devam edeceğiz..
telkinlerin etkilerini bizlere aktarırsanız seviniriz..

değerli katılımlarınızı bekliyoruz..

sevgiler.. hismiley

pembisim'e hoşgelişler etmiştim bir yerlerde ama, bu sayfada etmemişim, hoşgeldin kuzu..belki artık kuzu olma yaşını geçmişsindir, e, neyleyim ismin kuzucuk çağrışımı yapıyor bende..
seval aslan'ım sende hoşgeldin, ablacığım..emin ol doğru yerdesin.. telkinleri aksatmadan dinlemeye çalışın..kendinize en güzelinden bide günlük açın adresiniz belli olsun..malum sitemiz büyük..bizde günlüklerinize gelip çiçek böcek..allah ne verdiyse tüm güzelliklerle süslerken..karınca kararınca, katkıda bulunalım gelişmenize olurmu? kiss3

hepinize kocaman bir hoşgeldiniz... kiss3 kiss3

arkadaşlar sizleri aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz...
blissy blissy
nice nice sohbetlere hep birlikte...
welcome7004jejh2.gif

yeni arkadaşlar hepinize hoşgeldiniz. bendende kucak dolusu sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3

yeni üye olan arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
art56art56

MERHABA ARKADASLAR. DAHA YANI ÜYE OLDUM. ÇOK GÜZEL BI YER OLDUGUNU TAHMIN EDIYORUM. SIK SIK GÖRÜSMEK ÜZERE derty

hoşgeldiniz arkadaşlar alk78

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım.

slm bende aranıza yeni katıldım güzel bi yere benziyo thumbsanim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri