Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :)

Şubatın ilk haftası bişeyler yapalım ;) ne dersiniz??

YGS den sonra buluşma olursa gelirim. y789

1 Nisan onayi

Şubatın ilk haftası müsait olduğun bi zamanı yazsan ona göre ayarlarız bişeyler,, olurmu??

Olur. art56art56

Tamamdır sevincli söyle sen zamanını,, mümkün olduğu kadar çok seçenek sun ki diğerleri için de opsiyon olsun

HAFTASONU YA DA HAFTAİÇİ AKŞAM İŞ ÇIKIŞI OLURSA DA İYİ OLUR. ÇALIŞTIĞIM İÇİN HAFTAİÇİ GÜNDÜZ GELEMEM. ŞUBATIN İLK HAFTASI UYGUN OLUR. KESİN BİŞE KARARLAŞTIRIP BULUŞALIM:))))

Havaların biraz ısınmasını beklemek doğru olur diye düşünüyorum. Şubat ayı uygun benim için de.

@maviinci

Binbaşımız sensin, buluşmayı organize edersen sevinirim. Ne kadar kalabalık olursa o kadar güzel olur. vien1

tamamdır,, facebook unuz var mı?? herkesin facebook u varsa face üstünden, yoksa burdan haberleşeceğiz

benim msn imkanım yok :/ kendi bilgisayarım ankarada, yurdun bilgisayarlarında msn yok :D

4 şubat cumartesi günü uygun mudur ankaradakiler için???

o zaman burda randevulaşırsak ancak o zaman girebilirim, belli bi zamanda

4 şubat cumartesi bana uygun, peki saat kaç gibi görüşelim

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri