Ankara'da buluşsak ne güzel olmaz mı :)

geçtiğimiz cuma ankaradaydım. iş için gitmiştim. hatta cumartesi antalya daydım utananadam

merhabalar mümin bey. keşke geleceğiniz bilseydik, güzel bilgi paylaşımlarımız olurdu.. neyse inşallah bir dahaki sefere artık.. sevgilerle..

arkadaşlar tekrarlıyorum=))bakın biz foruma aynı anda imkanı yok giremiyoruz; farklı farklı saatlerde online olup msj yazıyoruz.Demek istediğim: alalım msn ve ya benzeri adreslerimizi, olduğumuz zaman açık,hemen ortağa alıp bir şeyler kararlaştıralım. Ben bunu öneriyorum, gene de siz bilirsiniz..

Merhaba Günaydın herkese öncelikle girlhaha
Şu an Ankara'da olan arkadaşlarımız kimler ve Ankara'ya gelecek olan arkadaşlarımız varsa hangi tarih aralığında burda olacaklar ve böyle bir buluşmayı şereflendirmek isterler mi smil56
Bu şekilde kaç kişi olduğumuzu falan anlamış oluruz die düşündüm. Ben kendim ağustosun üçüncü haftası dışında burdayım. İlginize şimdiden teşekkür ederim. İyi günler

ben hep Ankara'dayım ama bi buluşma ayarlanırsa kesin olarak katılabilirmiyim bilmiyorum

ben de hep ankaradayım ama katılabilir miyim bilmiyorum malum benim dershane işleri var=))

merhabalar mümin bey. keşke geleceğiniz bilseydik, güzel bilgi paylaşımlarımız olurdu.. neyse inşallah bir dahaki sefere artık.. sevgilerle..

iş durumları belli olmuyor yasal06. konu başlığında gelmeden önce haber veririm.

sapkal89

Ankara dan dedi biri ben mi çağırdı?Haftasonları olursa neden olmasın.

Ben Ankarada değil Kırşehirdeyim şirin bir yer :) Ama bi buluşma ayarlanıp önceden haber verilirse yakın bir yer sonuçta bende gelirim.

bu arada dalgınlıktan 8'inci ayı 9'uncu ay oalrak görmüşüm :D neyse artık başka buluşma olursa giderim :)

bende ankaradayım eger bulusma olursa gelirim
hemde cok isterim böyle bi buluşma olsun

cadı bm ve ben karda yürüyüş yapacağızz....katılmak isteyenler .....hadi kızılaya ..saat 13,00 da dostun önündee..

sevgili arkadaşım çok özür dilerim .ben biraz bekledim kimseden haber çıkmadı. bir dahaki buluşma daha programlı olur sonra birbirimizi tanırız..

en yakın zamanda görüşmek üzere sevgiler..

bende ankaradayım buluşma ayarlanırsa severek katılırım

Herkese merhaba. Ben Eskişehir'deyim ama Ankara'da buluşma olursa gelirim. :)

arkadaşlar ben de yeni üye oldum,lütfen buluşma ayaralayalım,çünkü bu konularda konuşabileceğim kimseler yok ortada, ankara da buluşma ayarlayalım lütfen

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri