- Reaksiyon puanı
- 2
..........beni de benzettin kendine ankara içimde politik çıkmazlar yüzümde bürokrat gülümseme...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
..........beni de benzettin kendine ankara içimde politik çıkmazlar yüzümde bürokrat gülümseme...
kullanabilirsin tabiy789ben de biyerde okumuştumactionsmileTuttum bu sözü) Kullanabilir miyim ben de
)
Yaaaa hadi ama ne zaman buluşuozzz yaaa
lütfen lütfennnn
partysmileypartysmiley
''can konağını aramadaysan cansın;bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin,şu nükteyi bili,yorsan işi biliyorsun demektir,neyi arıyorsan osun sen...''MEVLANA
Ne demek istemiş burda??
Ben aşkı arıyorsam eğer aşk mıyım o zaman :S
Anlamadım ben yaaaa
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.