ANKARA yı kim seviyor ;))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
..........beni de benzettin kendine ankara içimde politik çıkmazlar yüzümde bürokrat gülümseme...

..........beni de benzettin kendine ankara içimde politik çıkmazlar yüzümde bürokrat gülümseme...

Tuttum bu sözü :)) Kullanabilir miyim ben de ;))
Yaaaa hadi ama ne zaman buluşuozzz yaaa
lütfen lütfennnn
partysmileypartysmiley

''can konağını aramadaysan cansın;bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin,şu nükteyi bili,yorsan işi biliyorsun demektir,neyi arıyorsan osun sen...''MEVLANA

Ne demek istemiş burda??
Ben aşkı arıyorsam eğer aşk mıyım o zaman :S
Anlamadım ben yaaaa

Ben Ankarayı çok seviyorum ama artık başka şehirde yaşamak iyi gelir şöyle deniz kıyısı offf deniz manzaralı evin balkonunda çay içmede ne keyifli olurdu ya.

ankarada her yaşayanın hayali..evimizden bu kara şehirden bir vazgeçsek nerelere gideriz yaaa..gidemeyiz..

Haklısın doğup büyüdüğüm yer seviyorum burayı. İstabulda evim olsun her hafta sonu oraya gideyim balkonda boğaza bakayım ohhhh

''can konağını aramadaysan cansın;bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin,şu nükteyi bili,yorsan işi biliyorsun demektir,neyi arıyorsan osun sen...''MEVLANA

Ne demek istemiş burda??
Ben aşkı arıyorsam eğer aşk mıyım o zaman :S
Anlamadım ben yaaaa

aslında söz çok açık..neyi arıyosan osun..hangi yönde çaba sarfediyosan onu bulursun,neyi yaşamak istiyosan yaşarsın...

...ve aslolan aşık olmak değil aşk olmak demişler...y789
mutluluklaractionsmile

sevmek istiyorum : )

hatta seviyorum ve sevgiyle ankaradan özgürleşmek istiyorum : ) : )

izmir sevgim daha ağır basıyor : )

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri