E
Elektra
Guest
Mecbur çekeceksin üzgünüm khkh56keşke tercihlerde kürek mahkumluğu da olsaydı, onu yazardımm smil56 ee, aktif bi ceza en azından sevincli başa gelen çekilirmiş dee, çekmek istemiyorum. . oooofff dunk56
Mecbur çekeceksin üzgünüm khkh56keşke tercihlerde kürek mahkumluğu da olsaydı, onu yazardımm smil56 ee, aktif bi ceza en azından sevincli başa gelen çekilirmiş dee, çekmek istemiyorum. . oooofff dunk56
Hukuk okumayı seçtin daha ne yapacaksın? girlhaha Dur bakalım bu ilk yılın hele bir ikinci yılına geç görücem ben seni khkh56Çok merak ediyorum, naptım ben acabaa khkh56 ergenekondan suçu söylenmeden yatanların neler çektiklerini şimdi anlıyorum smil56
Dikkat et de o senin tozunu attırmasın khkh56senn durr. . ben pes etmiyorum. canını okuycamm hukuk un. O kimmiş ki bana artizlik yapıyor. Tozunu attırırıcaaaamm. . 2600
Tamam çektim girlhahayok. . Yapamaz. Eminim yapamaz. Dayanabilirim. Hâlâ umudum var khkh56 yapabilirim. . Deriiinn deriiin nefes alıyoruuuzz. . Sende çek şu lanet inii, pes ettim tamam y789
khkh56khkh56 sağol actionsmileTamam çektim girlhaha
Rica ederim ne demek? girlhahakhkh56khkh56 sağol actionsmile
Esra ben ve sen önce astral seyahatla İzmir körfezinde buluşucaz, sonra da siz İzmir'e benim yanıma tatile geliceksiniz tamam mı guzzum? Sen yeter ki iste buluşmaz mıyız??blissyAa ben yokken neler olmuşkhkh56 Biz buluşmayacak mıyız şimdi?girlhaha
Oleey planımız da hazırgirlhaha Esra ne yaptı ki astral seyahat denedi mi acaba ben boy aynası bulamadım da nasıl yapıcam onu düşünüyorum, aynayla daha kolay olur diye yazmışlardırt67 neyse konuyla ilgili yere yazayım en iyisigirlhahaEsra ben ve sen önce astral seyahatla İzmir körfezinde buluşucaz, sonra da siz İzmir'e benim yanıma tatile geliceksiniz tamam mı guzzum? Sen yeter ki iste buluşmaz mıyız??blissy
BencedeOleey planımız da hazırgirlhaha Esra ne yaptı ki astral seyahat denedi mi acaba ben boy aynası bulamadım da nasıl yapıcam onu düşünüyorum, aynayla daha kolay olur diye yazmışlardırt67 neyse konuyla ilgili yere yazayım en iyisigirlhaha
Geç kalmadın ama buluşma olur mu bilmiyorum. Hep bişey çıkıyo dadusun2dusun2BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ Mİ??? İNŞALLAH GEÇ KALMAMIŞIMDIR![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.