ANKARA yı kim seviyor ;))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cadi_bm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok merak ediyorum, naptım ben acabaa khkh56 ergenekondan suçu söylenmeden yatanların neler çektiklerini şimdi anlıyorum smil56

Çok merak ediyorum, naptım ben acabaa khkh56 ergenekondan suçu söylenmeden yatanların neler çektiklerini şimdi anlıyorum smil56
Hukuk okumayı seçtin daha ne yapacaksın? girlhaha Dur bakalım bu ilk yılın hele bir ikinci yılına geç görücem ben seni khkh56

senn durr. . ben pes etmiyorum. canını okuycamm hukuk un. O kimmiş ki bana artizlik yapıyor. Tozunu attırırıcaaaamm. . 2600

yok. . Yapamaz. Eminim yapamaz. Dayanabilirim. Hâlâ umudum var khkh56 yapabilirim. . Deriiinn deriiin nefes alıyoruuuzz. . Sende çek şu lanet inii, pes ettim tamam y789

Aa ben yokken neler olmuşkhkh56 Biz buluşmayacak mıyız şimdi?girlhaha

Aa ben yokken neler olmuşkhkh56 Biz buluşmayacak mıyız şimdi?girlhaha
Esra ben ve sen önce astral seyahatla İzmir körfezinde buluşucaz, sonra da siz İzmir'e benim yanıma tatile geliceksiniz tamam mı guzzum? Sen yeter ki iste buluşmaz mıyız??blissy

Esra ben ve sen önce astral seyahatla İzmir körfezinde buluşucaz, sonra da siz İzmir'e benim yanıma tatile geliceksiniz tamam mı guzzum? Sen yeter ki iste buluşmaz mıyız??blissy
Oleey planımız da hazırgirlhaha Esra ne yaptı ki astral seyahat denedi mi acaba ben boy aynası bulamadım da nasıl yapıcam onu düşünüyorum, aynayla daha kolay olur diye yazmışlardırt67 neyse konuyla ilgili yere yazayım en iyisigirlhaha

Oleey planımız da hazırgirlhaha Esra ne yaptı ki astral seyahat denedi mi acaba ben boy aynası bulamadım da nasıl yapıcam onu düşünüyorum, aynayla daha kolay olur diye yazmışlardırt67 neyse konuyla ilgili yere yazayım en iyisigirlhaha
Bencede :D Ama boy aynası şart değil yüzün görünmesi önemli çünkü teması başınla sağlayacaksıngirlhaha

BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ Mİ??? İNŞALLAH GEÇ KALMAMIŞIMDIR :(

14 şubat pazar yapalım mı ne dersiniz??? HERKEZ SEVGİLİSİYLE GELİRMİŞŞŞ :D :D

Ben doğma böyüme ankaralıyım fakat şuan akdenizdeyim

Heeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)))
Hazır bahar da gelmişken buluşsak mı ;)))

neden olmasın bahar bahne olsun şimdide..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri